Justysss 11.02.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam, Chciałam przedstawić moja łazienkę, zdecydowaliśmy się zlecić projekt architektowi, proszę o opinie czy warto było - nam się podoba, jest przede wszystkim bardzo funkcjonalna, a jest wynikiem połączenia starej łazienki i oddzielnego wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Justysss... absolutnie WARTO BYŁO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.02.2011 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Justysss łazienka super. Przyłączam się do opinii Rasi - było warto. PS. Przyznaj się - stałaś na wannie, żeby zrobić fotki, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 12.02.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Justysss : supeer ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justysss 12.02.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Justysss łazienka super. Przyłączam się do opinii Rasi - było warto. PS. Przyznaj się - stałaś na wannie, żeby zrobić fotki, prawda? Zgadłaś! Na szczęście wanna solidnie zamocowana...dziękuje za pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 12.02.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Justysss - a tam obok wc to co masz? To się otwiera jak mniemam .... Mimo, że nie lubię forniru, to u ciebie obronił się absolutnie. Bardzo mi się podoba. Projektant się spisał Wy też - brawo za odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Justysss, bardzo przytulna łazienka, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.02.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Też uważam, że było warto - na dodatek widzę, że masz dużo przydatnych przestrzeni do przechowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 12.02.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Justysss mogę zapytać gdzie wywędrowała pralka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.02.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Justysss przyznam, że ładni wyszło. nie za dużo kolorów, dość prosto ale fajnie. i plus za powierzchnię użytkową do schowania rzeczy. a może pokażesz jeszcze jak sprawa się miewa w okolicy wanny? pytanie do wszystkich. czy przy zabudowanej płytkami wannie układane są płytki pod wanna i na ścianie gdzie wanna je zasłania? logika mi mówi "a po co" ale wolę się upewnić zanim zamówie płyteczki. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.02.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 na ścianie tak, na podłodze nie było (no tylko na łączeniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kivi25 12.02.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Witajcie, potrzebuje pomocy w zaprojektowaniu łazienki oto zdjęcia, ale szcerze coś mi nie pasuje pomożecie ? http://img828.imageshack.us/img828/6576/meishagaram1.jpg http://img708.imageshack.us/img708/2223/meishagaram2.jpg http://img821.imageshack.us/img821/92/meishagaram3.jpg http://img694.imageshack.us/img694/1811/meishagaram4.jpg http://img828.imageshack.us/img828/8200/meishagaram5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.02.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 nie podoba mi się wanna, wszędobylskie półki z g-k i brak konsekwencji kolorystycznej - niby linie pionowe, ale na ścianie z drzwiami jest coś poziomego, a to pomiędzy umywalką i wc - to w ogóle do niczego nie nawiązuje. uprość to, wyjdzie na zdrowie temu wnętrzu(p.s. najlepiej wrzuć też choćby najprostszy rzut z wymiarami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Kivi25, do tego co napisała Duś dorzuciłabym propozycję do przemyślenia, czy nie przenieść wc na ścianę z drzwiami (jeśli jest taka opcja) i dorzucić do tego bidet bo wydaje się, że powierzchniowo łazienka ma potencjał na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.02.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Półeczki zwykle się kurzą, więc lepiej ograniczyć ich ilość. Zastanów się czy rzeczywiście będziesz włączać te wszystkie lampki nad półkami idąc się wysikać? Może bardziej przydatne zamiast otwartych półek nad kibelkiem byłaby zamykana szafka z zapasowy papier, środki czystości? Przy wannie zostaw tylko jedną półeczkę, na słoiki z solą do kąpieli i karafką na mydło w płynie, czy świece. Zrezygnuj z chodniczka do kibelka I z podkreślenia grzejnika innym kolorem płytek. W ogóle na ścianie z drzwiami płytki są niepotrzebne, bo tam nie ma strefy mokrej. Z resztą płytki można ograniczyć też w okolicy wanny tylko do pewnej wysokości (wnęka i okno) Przemyśl czy chcesz szklana kabinę. Ja, kierując się wrodzonym lenistwem, zalecam powiększenie kabiny nieco w stronę kibelka i od tej strony wymurowanie ścianki. szklane pozostawiłabym tylko drzwi. Niebezpieczne wydają mi się te schodki przy wannie. http://img703.imageshack.us/img703/2223/meishagaram2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Przemyśl czy chcesz szklana kabinę. Ja, kierując się wrodzonym lenistwem, zalecam powiększenie kabiny nieco w stronę kibelka i od tej strony wymurowanie ścianki. szklane pozostawiłabym tylko drzwi. Elfir, posiadam tą samą wrodzoną przypadłość i dwie kabiny prysznicowe - jedna cała szklana, a druga ze scianką wymurowaną (szklane są tylko drzwi) - i uwierz, że w całej tej swojej niechęci do pucowania żałuję, że ten murek kazałam postawić bo zabiera światło a apropos uciążliwości czyszczenia szklanej kabiny, to wyrobienie nawyku używania ściągaczki do szyb naprawdę ułatwia życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.02.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 nie lepiej było po prostu zrobić światło w kabinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 nie lepiej było po prostu zrobić światło w kabinie? no niby jest nad kabiną punkt świetlny, ale mnie chodziło o to dzienne światło, a murowana ścianka akurat je zasłania mało tego, fachowiec kładący płytki pociągnął ją jeszcze w górę, żeby nie ciąć płytki i jest wyżej niż miała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aduska 12.02.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Sorry, że się tak wbijam w wątek, ale coś takiego zastałam w mojej łazience co byście z tym zrobili? kuć? gres jest położony akurat na nadbudówce z kartongipsu, więc nie wiem czy nie trzba by było całej ścianki rozwalać... poza tym to przedłużyłoby cały remont. Gdyby to nie było nad samą umywalką, to może bym olała temat, ale w takiej sytuacji nie mogę tego przełknąć... może więcej fugi? ratujcie http://img26.imageshack.us/img26/4290/dsc06171u.jpg[/url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Aduska, fuga to raczej tego nie przykryje... ale skoro to jest nad umywalką to może jakieś lustro tu planujesz? a swoja drogą, to gdzie kafelkarz ma oczy, żeby takie płytki przykleić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts