Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

płytki bianco i brown,

podłoga dobrana z innego rodzaju (nie pamiętam) pod kolor brązu glazury,

cygara koło lustra dobierane (również nie pamiętam) pod kolor jasnej glazury

blat z płyty zabezpieczony przed wilgocią, kolor dobierany do odcienia płytek

w wc zamontowana umywalka z bidetówką - polecam przy niemożności posiadania bidetu

rury-kaloryfery-świeczki obudowane i wycięte dziurki, przez które wydobywa się ciepło (dziurki ozdobione metalowymi wywietrznikami od drzwi łazienkowych) - na fot. w łazience po prawej, w wc po lewej

20100821271.jpg20100821270.jpg20100823278.jpg20100823279.jpg20100823277.jpg

Edytowane przez misie.zelki

oho, a myślałam, że to odbicie sufitu w lustrze

w ogóle strasznie naciapaliście tam z tym oświetleniem - taśma, halogenki, fuga... za dużo szczęścia...

bardzo ładna ceramika

Venus_m Duś dzięki za przychylne komentarze - śledząc Wasze komentarze jestem zadowolona.

Jeśli chodzi o fugę to najbardziej zbliżony do koloru płytek :( nie chcieliśmy wielkiej szachownicy na skośnych ścianach - a jeśli chodzi o ledy w fudze - to mały eksperyment - nie ma dekorów na ścianach wiec wymyśliliśmy to - w każdej chwili do zafugowania ale nam się podoba :)

A to moja 2 łazieneczka - albo bardziej shower room - białe płytki z czerwonym akcentem i prostym dekorem - od razu zaznaczam ze 'huśtawka' w kabinie prysznicowej została zdemontowana - to taka mała samowolka budowlana chłopaków :)

Myślę że proste i ponadczasowe

Piękny dekor,gadaj zaraz co to za kolekcja :D

Anowi fajna ta łazienka :D

Tylko znowu fugi - biała przy czerwonej wnęce i nie wiem co jest z płytkami nad kabiną prysznicową, czy Ty masz tam czerwoną fugę czy to źle zeszlifowana płytka? (albo ja źlę widzę), takie tam moje małe widzimisię.

P.S. Szkoda, że fugi ścian nie zgadzają się z fugami podłóg.

Hej,

fajnie ze generalnie wam sie podoba :)

Jesli chodzi o furgi na podlodze to sa ton ciemniejsze - spanikowala przed bialymi na podlodze :( poza tym plytki z tej samej kolekcji ale maja inny format - sciana 20 x 50 a podloga 30 x30.

IZA30 Nazwy kolekcji nie pamietam - bianco .... jakiejs hiszpanskiej firmy - cena do przyjecia ok 70 zl za m2 - kupowalam w sieciowce na podkarpaciu - ale jak znajde na fotce detale i nazwe to chetnie podesle

nie jestem zwolennikiem fugowania kazdego koloru inaczej - ale moze faktycznie daje to lepszy efekt :)

Pozdrawiam wszystkich :)