Venus_m 07.10.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 mi się tylko kolor fug nie podoba i chyba jeżeli dobrze widzę oświetlenie w fudze ;/ Poza tym bardzo schludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.10.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 oho, a myślałam, że to odbicie sufitu w lustrzew ogóle strasznie naciapaliście tam z tym oświetleniem - taśma, halogenki, fuga... za dużo szczęścia...bardzo ładna ceramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelka1989 07.10.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ładna łazienka, ale rozmieszczenie oświetlenia chyba nie do końca przemyślane. Płytki wyglądają bardzo ok ale oświetlenie w fudze jakoś nie do końca gra z kompozycją całego pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheena84 08.10.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Poszukuje gotowej lazienki z plytkami Tubadzin Elegant Natur, czy orientujecie sie gdzie moge znalezc? Edytowane 9 Października 2011 przez joliska ort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.10.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Na forum wyszukiwarka nie pokazuje takiej frazy jak "Tubądzin Elegant Natur" i "Elegant Natur".Ten wątek nie służy do zadawania pytań, tylko do prezentacji własnych łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec91 09.10.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Duś dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misie.zelki 09.10.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 (edytowane) płytki bianco i brown, podłoga dobrana z innego rodzaju (nie pamiętam) pod kolor brązu glazury, cygara koło lustra dobierane (również nie pamiętam) pod kolor jasnej glazury blat z płyty zabezpieczony przed wilgocią, kolor dobierany do odcienia płytek w wc zamontowana umywalka z bidetówką - polecam przy niemożności posiadania bidetu rury-kaloryfery-świeczki obudowane i wycięte dziurki, przez które wydobywa się ciepło (dziurki ozdobione metalowymi wywietrznikami od drzwi łazienkowych) - na fot. w łazience po prawej, w wc po lewej Edytowane 9 Października 2011 przez misie.zelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 szkoda, że na ciemnych kaflach nie daliście ciemnej fugi.no i nie podoba mi się to poszatkowanie kafli na wannie - wyglada jakby zabrakło kafli i były na gwałt dobierano ze ścinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 09.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 oho, a myślałam, że to odbicie sufitu w lustrze w ogóle strasznie naciapaliście tam z tym oświetleniem - taśma, halogenki, fuga... za dużo szczęścia... bardzo ładna ceramika Venus_m Duś dzięki za przychylne komentarze - śledząc Wasze komentarze jestem zadowolona. Jeśli chodzi o fugę to najbardziej zbliżony do koloru płytek nie chcieliśmy wielkiej szachownicy na skośnych ścianach - a jeśli chodzi o ledy w fudze - to mały eksperyment - nie ma dekorów na ścianach wiec wymyśliliśmy to - w każdej chwili do zafugowania ale nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Hmn...u nas do zielonej glazury mieszaliśmy dwa kolory, a z doświadczenia wiem, że impregnat do kamienia przejechany po fudze powoduje jej ciemnienie. Możecie kupić, spróbować w jakimś niewidocznym miejscu ewentualnie - o ile was to razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 09.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 A to moja 2 łazieneczka - albo bardziej shower room - białe płytki z czerwonym akcentem i prostym dekorem - od razu zaznaczam ze 'huśtawka' w kabinie prysznicowej została zdemontowana - to taka mała samowolka budowlana chłopaków Myślę że proste i ponadczasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 oooo a to mi się mega podoba. prosto, czysto, elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 10.10.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A to moja 2 łazieneczka - albo bardziej shower room - białe płytki z czerwonym akcentem i prostym dekorem - od razu zaznaczam ze 'huśtawka' w kabinie prysznicowej została zdemontowana - to taka mała samowolka budowlana chłopaków Myślę że proste i ponadczasowe Piękny dekor,gadaj zaraz co to za kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 10.10.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 anowi3107Ty masz chyba nawet papier z dekorem spasowanym do sciany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Anowi fajna ta łazienka Tylko znowu fugi - biała przy czerwonej wnęce i nie wiem co jest z płytkami nad kabiną prysznicową, czy Ty masz tam czerwoną fugę czy to źle zeszlifowana płytka? (albo ja źlę widzę), takie tam moje małe widzimisię. P.S. Szkoda, że fugi ścian nie zgadzają się z fugami podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 10.10.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Hej, fajnie ze generalnie wam sie podoba Jesli chodzi o furgi na podlodze to sa ton ciemniejsze - spanikowala przed bialymi na podlodze poza tym plytki z tej samej kolekcji ale maja inny format - sciana 20 x 50 a podloga 30 x30. IZA30 Nazwy kolekcji nie pamietam - bianco .... jakiejs hiszpanskiej firmy - cena do przyjecia ok 70 zl za m2 - kupowalam w sieciowce na podkarpaciu - ale jak znajde na fotce detale i nazwe to chetnie podesle nie jestem zwolennikiem fugowania kazdego koloru inaczej - ale moze faktycznie daje to lepszy efekt Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Anowi dla kogo lepsze dla tego lepsze - skoro Tobie się podoba to i mi się podoba Szkoda z tym formatem, ja właśnie wybierając glazurę kierowałam się również rozmiarem płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misie.zelki 10.10.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 no i nie podoba mi się to poszatkowanie kafli na wannie tam jest dojście do odpływu a z płytkami to teraz trochę żałuję, że daliśmy te ciemne, bo widać osad z kamienia - na jasnych nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 10.10.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Słuchajcie, poszukuję płytek łazienkowych szaro-fioletowych .Czy ktoś zna taką kolekcję? Nie chcę mieszać kilku kolekcji,szukam jednej kolekcji która by miała takie kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Może Paradyż?http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/piumetta-piume/piumetta-piume-viola http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/tessita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts