Elfir 20.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Może to z naszej obawy "co ludzie powiedzą"? Nie realizujemy naszych kiczowatych pomysłów i wybieramy to, co nam mówią, ze jest właściwe, przez to łazienki sa zachowawcze, ale trzymają poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Jakis czas temu oglądałam dosyć świeży angielski program w stylu "Grand design" gdzie ludzie zamontowali Geberita. Mówili o nim "innowacyjne rozwiązanie";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 20.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 gusielkowo Właśnie wpadła mi w ręce gazetka z Lidla, a tam... Może przypadną Ci do gustu na wymianę julianna16 bardzo dziękuję Ręczniczki przypadły mi do gustu Muszę Lidla odwiedzić w najbliższym czasie - już nie pamiętam, kiedy robiłam tam zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 20.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Napisz proszę co to za płytki...właśnie takich szukam, są świetne. Płytki z Castoramy, model Colours, format 10x30 błyszczące, białe. Cena 52 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em4aterazem2 20.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam:) To nasza łazienka (niestety malutka-blokowa:/) po całościowym remoncie po poprzednich właścicielach.Trochę się naprzerabialiśmy,tj.zlikwidowana wanna,przeniesiona ubikacja z zupełnie innej części mieszkania... (Żałuję,że nie zrobiłam zdjęć jak wyglądała wcześniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 20.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam:) To nasza łazienka (niestety malutka-blokowa:/) po całościowym remoncie po poprzednich właścicielach.Trochę się naprzerabialiśmy,tj.zlikwidowana wanna,przeniesiona ubikacja z zupełnie innej części mieszkania... (Żałuję,że nie zrobiłam zdjęć jak wyglądała wcześniej) Układ fajny, faktycznie malutka ale wydaje się wygodna. Wszystko ok jak dla mnie poza tymi niebieskimi światełkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Wszystko ok jak dla mnie poza tymi niebieskimi światełkami się zgadzam. tym bardziej, że podłoga jest lustrzana i widać każdą pojedynczą żaróweczkę (notabene, być może to złudzenie, ale jednak - listwa wydaje się być nierówno położona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 20.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 em4aterazem2 Orany. Wywalcie te ledy bo psują nawet ładną łazienkę... Gdyby kolor światła był chociaż inny no i jak zauważyła duś one są chyba krzywe.Po za tym łazienka jest na prawdę ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 20.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam:) To nasza łazienka (niestety malutka-blokowa:/) Zgadzam się z przedmówczyniami - ledy do kosza, jeśli możecie bez nich żyć. Łazienka jest naprawdę ładniutka, a te niebieskie światełka psują wszystko. PS. Nas też namawiali na ledy pod wanną - nie daliśmy się "wrobić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.11.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 nie ogarniam co też ludzie widzą w tych ledach? Odkąd zaczęliśmy wykańczać dom, na podświetlaną wannę namawiał nas kolejno: elektryk, hydraulik, dwóch kafelkarzy, że jak to tak? Każdy teraz ma a pani nie chce? Jeden nawet stwierdził, że wanna duża, okrągła a bez uroku, bo be światełek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 20.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 nie ogarniam co też ludzie widzą w tych ledach? Odkąd zaczęliśmy wykańczać dom, na podświetlaną wannę namawiał nas kolejno: Elektryk, hydraulik, dwóch kafelkarzy, że jak to tak? Każdy teraz ma a pani nie chce? Jeden nawet stwierdził, że wanna duża, okrągła a bez uroku, bo be światełek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.11.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 mnie też kolejni fachowcy namawiali. choć może raczej - pytali bo akurat nadmiernie zachęcający nie byli. średnio mi się takie podświetlenia podobają, ale to chyba wynika przede wszystkim z tego, że nie umiemy się bawić tego typu oświetleniem. ledami można ładnie delikatnie rozświetlać przestrzeń, akcentować detale wykończenia ścian itp... - mogłyby bosko wyglądać w romantycznej łazience i wyobrażam sobie, ze mogłyby tworzyć delikatny nastrój, w sam raz do kąpieli przy świecach. tymczasem 99% obserwowanych realizacji to albo trupio-białe-zimne listwy albo ufo-niebieskie. czyli klimat rodem z blue oyster i podpoznańskich manieczek. (i żeby nie było, w ogóle ledom nie jestem przeciwna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 21.11.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 to ja może polece inna firmę..tzn polece nie polecę, sama z niej zakupiłam dodatki do łazienki http://stella24.pl/ u mnie akurat linia classic tzn: dozownik na mydlo, kółko na recznik, kubek na uchwycie i czekamy na uchwyt na papier towaletowy. Ceny duzo przystepniejsze niż wspomniane 500zł za szczotke:P i gwarancja że nic się z tym nie stanie w sensie korozji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No właśnie szkoda, że te ledy są niebieskie. My mamy podświetlaną wnękę ledem ciepłym, do kąpieli super, ale świece są już zbędne - sprawdzałam P.S. Nas bardzo namawiano na podświetlenie stopni ledem, bo to podobno "piękna sprawa" - hmn no zależy dla kogo, ja nie mam i dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 21.11.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 My również się zastanawialiśmy nad takim rozwiązaniem, ale jak piszesz, ciepłymi białymi ledami. Tak oświetlenie mamy w kuchni, jednak w łazience zdecydowanie bardziej sprawdziły się u nas zwykłe świece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No właśnie szkoda, że te ledy są niebieskie. My mamy podświetlaną wnękę ledem ciepłym, do kąpieli super, ale świece są już zbędne - sprawdzałam P.S. Nas bardzo namawiano na podświetlenie stopni ledem, bo to podobno "piękna sprawa" - hmn no zależy dla kogo, ja nie mam i dobrze mi z tym Venus, schody masz piękne, ledy przy nich wyglądałyby jak kwiatek przy kożuchu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 21.11.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 żona_m - czyli jest dla mnie nadzieja, że listwa też istnieje i ją znajdę A z tymi leadmi racja - nam elektryk nawet sugerował podświetlenie kranu, tak, że lecąca woda będzie zmieniac kolory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.11.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 monika i łukasz kto szuka ten znajdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.11.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A ja nie żaluję użycia światła ledowego w łazience. Jest bardzo delikatne, nie wygląda jak dyskoteka i korzystamy z niego głównie nocą, by nie rozbudzić zbytnio Młodego, który obudził się na siusianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.11.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 jak jest fajnie i z pomysłem zrobione to ok, ale niektórzy nie mają umiaru i ich dom wygląda jak Las Vegas nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts