Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

w tym cały szkopuł, że jakość idzie tu w parze z ceną

jak dla mnie nie ma "dobrze i tanio"

Aquatec - firma jakościowo dobra, ale mało znana na rynku (przynajmniej w centralnej Polsce)

ja natomiast trochę bym miała schizę na temat tego drewna w wodzie

codziennie bym się mu podczas kąpieli przyglądała, czy przypadkiem już gdzieś nie puchnie od wilgoci i wody

mnie się panele wcale już nie podobają i liczy się raczej minimalizm

nic mi nie rozprasza uwagi pod prysznicem, nie zagraca niepotrzebnie przestrzeni :p

jeśli koniecznie ktoś chce już mieć dysze boczne (jak to jest właśnie w panelach)

to proponuję zamontować same dysze na płytkach i u góry deszczownię

no i oczywiście baterię termostatyczną, najlepiej podtynkową

tak więc u mnie jest wszystko, oprócz tych dysz :D

05082011741.jpg

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniula, też podobaja mi się podtynki, ale uważam, ze w tym przypadku nie można oszczędzać. JAk sie kupi byle co, to jest większe ryzyko, ze coś np zacznie przeciekać i trzeba będzie skuwać płytki,zeby to wymienić. A dobre baterie podtynkowe są bardzo drogie, droższe niż podobnej klasy natynkowe. JAkoś nie mam przekonania do tanich podtynków. Zwłaszcza jak sama architekt odradziła mi baterię podtynkową, bo mówiła, ze miała już taki przypadek. Wolę coś, co można ewentualnie bez problemu wymienić. Mój panel kosztował ok. 1400zł (jedna z najlepszych cen na ten panel). Lepsze podtynkowe to cena juz co najmniej 2 razy wyższa...

Aniula, też podobaja mi się podtynki, ale uważam, ze w tym przypadku nie można oszczędzać. JAk sie kupi byle co, to jest większe ryzyko, ze coś np zacznie przeciekać i trzeba będzie skuwać płytki,zeby to wymienić. A dobre baterie podtynkowe są bardzo drogie, droższe niż podobnej klasy natynkowe. JAkoś nie mam przekonania do tanich podtynków. Zwłaszcza jak sama architekt odradziła mi baterię podtynkową, bo mówiła, ze miała już taki przypadek. Wolę coś, co można ewentualnie bez problemu wymienić. Mój panel kosztował ok. 1400zł (jedna z najlepszych cen na ten panel). Lepsze podtynkowe to cena juz co najmniej 2 razy wyższa...

jest taka jedna firma Polsko-Norweska, gdzie podtynki są produkowane na pewno w Polsce

mój zestaw termostatyczny podtynkowy i do kompletu element natynkowy, to koszt w granicy 1300zł, a bez termostatu 550zł

jakość doskonała, sprzedaje się tego dużo i wiem, że przez tyle lat nie było żadnej reklamacji, bo nie podbijamy klientom karty gwarancyjnej przy sprzedaży po to, by w razie awarii byli zmuszeni przyjść ją podstemplować. inaczej serwis nie zacznie działać

dużo to kosztują te bardziej futurystyczne i stylistycznie przekombinowane (to jest moje zdanie) :)

jest taka jedna firma Polsko-Norweska, gdzie podtynki są produkowane na pewno w Polsce

mój zestaw termostatyczny podtynkowy i do kompletu element natynkowy, to koszt w granicy 1300zł, a bez termostatu 550zł

jakość doskonała, sprzedaje się tego dużo i wiem, że przez tyle lat nie było żadnej reklamacji, bo nie podbijamy klientom karty gwarancyjnej przy sprzedaży po to, by w razie awarii byli zmuszeni przyjść ją podstemplować. inaczej serwis nie zacznie działać

dużo to kosztują te bardziej futurystyczne i stylistycznie przekombinowane (to jest moje zdanie) :)

Witam czy mogłabyś podać nazwe tej firmy Polsko-Norweskiej sam szukam ładnej podtynkówki ostatnio oglądałem baterie firmy Tres ale ceny są bardzo zróżnicowane

witam, chciałam zapytać czy ktoś z Was użytkuje może wannę okrągłą? super by było gdyby to była maestra Rubena. Będę wdzięczna za refleksje dotyczące poboru wody:))) i firmy ruben. Jestem przed zakupem wanny i jeszcze sie waham czy jej nie zamienić na coś mniejszego np owalną pod zabudowę. Pozdrawiam i proszę o odpowiedz. swimmer