Jana9 20.06.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sol 26, bardzo ładne łazienki, obie. Chociaż może bardziej podoba mi się ta dolna. Mocna, - fajna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.06.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sol-widzialam schody,kuchnie a teraz lazienki-wszystko bardzo gustowne i baaaardzo ladne:)Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sol ja nie wiem którą lubię bardziej Pierwsza faktycznie taka kobieca, lekka, radosna ahhhh Słabo troszkę wygląda ten ręcznik na środkowej szufladzie . Może lepiej byłoby kupić taki wieszak z podwójnym ramieniem? Na pewno ładniej by się układały i moim zdaniem wyglądały. Dolna ahhh z charakterem, cudna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rick207 20.06.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Dzień dobry,Nie wiem, czy wybrałem właściwy wątek, ale spróbuję. Dla wanny chcę zamontować baterię podtynkową, a wąż prysznicowy ma być chowany w obudowie wanny ( tak, jak przy bateriach montowanych na wannie). Niestety, nie mogę znaleźć w sprzedaży tego elementu dla słuchawki, są tylko zestawy z baterią. Możecie mnie naprowadzić, gdzie szukać tego elementu?Pozdrawiam. Rick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.06.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Pierwsza faktycznie taka kobieca, lekka, radosna ahhhh a jaka to bedzie męska:cool:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 20.06.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sol biała łazienka cudna. Bardzo zazdroszczę siedziska pod prysznicem nie podobają mi się tylko te dywaniki. Jakoś tak mi zakłócają delikatność i subtelność łazienki:rolleyes: Tak się jeszcze zastanawiam...skoro szafka pod umywalkę taka duża czemu nie zrobiłaś dwóch umywalek? No chyba że to Twoja prywatna, kobieca łazienka i tylko Ty z niej korzystasz to wtedy ok Druga łazienka też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Wojgoc chcesz się ze mną drażnić ? damska czyt. facet (raczej) dla siebie sam nie skomponowałby tego w ten sposób, ale co ja mogę wiedzieć jednemu chłopu wierna Korozja nie wiem jak Sol26 ale ja też mam duży blat i jedną umywalkę, dla mnie dwie umywalki to strata miejsca i wygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JimmyW 20.06.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sol. Bardzo fajna ta ciemna lazienka. Sam chce ciemna miec. Zerknij prosze na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 20.06.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sol-widzialam schody,kuchnie a teraz lazienki-wszystko bardzo gustowne i baaaardzo ladne:)Gratuluje!!! Dokładnie Sol - jestem fakną wnętrz w twoim wykonaniu ! Piękne łazienki - gratuluję Biała piękna, ale ta dolna urzekła mnie całkowicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.06.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sol - fajne łazienki (zwłaszcza dolna), ale szkoda, że lustro w górnej nie wkomponowało się w poziome linie na płytkach. Korozja - hmm.. ja też zamierzam mieć duży blat w łazience i jedną umywalkę. Po co dodatkowy sanitariat do mycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.06.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 sol dolna - przepiekna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 20.06.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 sol pięknie podobnie jak Gumisowa zachwycam się każdym twoim wnętrzem jakoś tak fajnie szystko pasuje do siebie, obie są pięknę choć dolna jak dla mnie troszkę za ciemna ale ja ogólnie jasne wnętrza lubię więc zdanie się nie liczy a górna cóż kolejne wnętrze do moich inspiracji w szczególności prysznic muszę pogłówkować czy u mnie się zmieści a propos ściankę między prysznicem a wanną masz murowaną czy stelarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 20.06.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Piękne obie łazienki. Mnie najbardziej zachwyca biała- zdradzisz co to za płytki w tej kobiecej łazience;) ??? Ponawiam pytanie: gdyby ktoś miał u siebie deszczownicę w wannie i mógł pokazać zdjęcia i doradzic czy lepsza deszczownica na ramieniu czy podsufitowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 20.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Eeee... no ja uważam że 2 umywalki są lepsze bo jest wygodniej. Dwie osoby mogą korzystać jednocześnie i nie trzeba się do umywalki przepychać oczywiście to moje zdanie i nikogo nie bedę do swoich racji przekonywać ale byłam ciekawa co kierowało Sol przy wyborze u niej (w ogóle zawsze byłam ciekawa jak widziałam wielki blat, pełno miejsca i tylko jedną umywalkę, czemu nie ma ich więcej:rolleyes: albo chociaż taka 1 długa) Nie rozumiem czemu 2 umywalki to strata miejsca. Na co wam reszta tego blatu? Rozumiem kubeczek na szczoteczki, jakieś mydełko czy cuś ale co z resztą? Chyba że ktoś lubi trzymać na wierzchu cały łazienkowy arsenał no to wtedy rzeczywiście blat mu się przyda Ponawiam pytanie: gdyby ktoś miał u siebie deszczownicę w wannie i mógł pokazać zdjęcia i doradzic czy lepsza deszczownica na ramieniu czy podsufitowa??? Moim zdaniem nie ma różnicy. Najważniejsze żeby deszczownica była na takiej wysokości aby każdy domownik mógł wygodnie z niej korzystać. Bez np schylania się bo będzie za nisko Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.06.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 korozja w rozny sposob mozna wykorzystac wolny blat w lazience mozna tez polozyc np. przewijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hmn....ja np podczas suszenia włosów mam wystarczająco dużo miejsca do odłożenia wielkiej suszarki i mniejszej prostownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.06.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hmn....ja np podczas suszenia włosów mam wystarczająco dużo miejsca do odłożenia wielkiej suszarki i mniejszej prostownicy jakas fotka tej wielkiej suszarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.06.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Wojgoc chcesz się ze mną drażnić ? damska czyt. facet (raczej) dla siebie sam nie skomponowałby tego w ten sposób, ale co ja mogę wiedzieć jednemu chłopu wierna czyli czego by nie skomponował? czy meska nie moze byc jasna? to w Twoim zyciu był tylko jeden chłop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 21.06.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 korozja w rozny sposob mozna wykorzystac wolny blat w lazience mozna tez polozyc np. przewijak Przewijak to akurat ostatnia rzecz o jakiej bym pomyślała Hmn....ja np podczas suszenia włosów mam wystarczająco dużo miejsca do odłożenia wielkiej suszarki i mniejszej prostownicy No w sumie rację masz. Ja już się tak przyzwyczaiłam do latania z suszarką po całym domu że zupełnie zapomniałam że można jak normalna kobita w łazience przed lustrem się wysuszyć ale ja i tak walnełabym sobie przynajmniej długą 1 umywalkę jak 2 by się nie dało (a na suszarkę i prostownicę takie uchwyty bym zrobiła co to można na nie sobie odkładać ) Tak poważnie to wiadomo blat się przydaje. Tylko czasami widzę łazienki z tak dużym blatem że tam spokojnie by się zmieściło więcej sanitariatu a i blatu jeszcze sporo zostanie U Sol to może 2 umywalek bym nie dała ale większą na pewno (jakby to była moja łazienka) co nie zmienia faktu że i tak jej łazienka jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Korozja mistrz Ważne aby każdy zrobił tak jak jemu będzie wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts