duś1719506024 12.09.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 mi też się nie podoba. oko, ucho, mózg na ścianie jak mawia mój tata - tu akutat nieomal dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.09.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Korozja szukam szarego wiadra do mopa, po co latać ciągle do garażu :lol2:a ja szarej miotły i tak ciągle jest w użyciu więc jak już ma być na wierzchu niech będzie szara i wypasiona. Powieszę na wieszaku zrobię ramkę i wszyscy będą myśleć że to jakiś specjalny zamysł artysty mi też się nie podoba. oko, ucho, mózg na ścianie jak mawia mój tata - tu akutat nieomal dosłownie. Moja polonistka mawiała: ręka, noga, mózg na ścianie oczy na widelcach sorry za 2 posty coś mi się pokiełbasiło Edytowane 26 Września 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 12.09.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Też mi się w tej łazience podoba wszystko osobno ale razem, za dużo tam się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semira_ 12.09.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witam. Mam małą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby mi wrzucić albo wysłać na priv zdjecie dobrze zrobionego spadu w prysznicu z odpływem liniowym. Mój kafelkarz twierdzi, że najlepiej zrobić spadek w jedną stronę ale wtedy powstaje taki trójkąt. Slyszałam że da się inaczej ale nie potrafie znaleźć w necie informacji a nikt ze znajomych nie ma odplywu liniowego. Z góry dziekuje i przepraszam jeżeli umiescilam pytanie w złym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Semira - przecież jest cały wątek o odpływach liniowych (tytuł chyba : prysznic bez brodzika) gdzie sa zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DigArt 13.09.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Nasza dolna łazienko-pralnia http://img209.imageshack.us/img209/636/20229605.jpg Jedna z ciekawszych łazienek jakie widziałem. Naprawdę bardzo oryginalna i widać, że urządzający ma zmysł artystyczny. Kolorystyka taka jak lubię, czyli kolory ziemi. Pomieszczenie nowoczesne, ale zarazem przytulne, co nie zawsze jest łatwo uzyskać. Ciekawe jak wygląda reszta domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 13.09.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam. Mam małą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby mi wrzucić albo wysłać na priv zdjecie dobrze zrobionego spadu w prysznicu z odpływem liniowym. Mój kafelkarz twierdzi, że najlepiej zrobić spadek w jedną stronę ale wtedy powstaje taki trójkąt. Slyszałam że da się inaczej ale nie potrafie znaleźć w necie informacji a nikt ze znajomych nie ma odplywu liniowego. Z góry dziekuje i przepraszam jeżeli umiescilam pytanie w złym wątku. Semira - przecież jest cały wątek o odpływach liniowych (tytuł chyba : prysznic bez brodzika) gdzie sa zdjęcia. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?102678-BRODZIK-MUROWANY-prysznic-bez-brodzika-brodzik-z-p%C5%82ytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semira_ 13.09.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dzieki dziewczyny. Ja chyba jakas ciemna jestem że go nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 13.09.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 :lol2:a ja szarej miotły i tak ciągle jest w użyciu więc jak już ma być na wierzchu niech będzie szara i wypasiona. Powieszę na wieszaku zrobię ramkę i wszyscy będą myśleć że to jakiś specjalny zamysł artysty DOBREEE !!! mymystery ja też uważam, że całość jakaś przeładowana, za dużo wszystkiego i przez to efekt zepsuty :/ ceramika powinna być w całości biała, albo czarna, bo tak to całkiem od sasa do lasa no i co do pralki... ja też bym ją na pewno schowała...koniecznie! nawet inox tu nic nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 14.09.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 a to ciekawe z tą ceramiką.... parę postów temu zadałam pytanie odnoście czarnej umywalki i białego kibelka i bidetu i nikt się nie zbulwersował ..... wręcz przeciwnie padło zielone światło na taka kombinację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 14.09.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Hm, mnie kolorystyka tej łazienki bardzo odpowiada, bardzo podoba mi się prysznic. Wc i umywalka mi tu nie grają, bo jakby z innej parafii - nowoczesne; i dalej swojska - tradycyjna wiklina ... Nie wiem czy dobrze "wydedukowałam" ze zdjęć, ale wydaje mi się,że wc jest umiejscowione na wprost drzwi wejściowych. Strasznie tego nie lubię - takiego eksponowania "tronu", zazwyczaj szuka się w łazience bardziej intymnych miejsc. Choć zdaję sobie sprawę,że nie zawsze się da znaleźć odpowiednie miejsce. Co do pralki - nie jest to jakiś bardzo ładny mebel ale ja bym się tak nie czepiała, ... wiaderka, mopy i szczotki to już raczej gorszy sort i tylko schowania, ale pralka ... Edytowane 14 Września 2012 przez gahan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.09.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 a to ciekawe z tą ceramiką.... parę postów temu zadałam pytanie odnoście czarnej umywalki i białego kibelka i bidetu i nikt się nie zbulwersował ..... wręcz przeciwnie padło zielone światło na taka kombinację bo wiele zależy od kontekstu np. w czarno bialej łazience lub prawie moim zdaniem mogłoby to bardzo fajnie wyglądać. Albo jeśli np. umywalka jest czarna ale szklana itp moim zdaniem nie ma jednej zasady, ktorej się należy trzymać, wszystko można byle z wyczuciem w wyżej komentowanej łazience go zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymysteryy 14.09.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Dziękuję wszystkim za wyrażone opinie i te pozytywne i za słowa krytyki. Niezależne opinie zawsze pomagają spojrzeć na niektóre rzeczy z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 17.09.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 zgodze sie z przedmówcami, w tej lazince jest za duzo roznych roznosci i w koncu wychodzi z tego jedno wielkie pomieszanie. Jednostajne pomieszczenia eg. wypadaja lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.09.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Dziękuję wszystkim za wyrażone opinie i te pozytywne i za słowa krytyki. Niezależne opinie zawsze pomagają spojrzeć na niektóre rzeczy z innej perspektywy. a ja podziwiam za taką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 19.09.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) Nasza dolna łazienko-pralnia http://img209.imageshack.us/img209/636/20229605.jpg Dla mnie, to ta łazienka jest po prostu brzydka, ani styl ani kształty ze sobą nie współgrają, w ogóle nie trzyma się kupy. Ktoś chciał coś zrobić (wierzę że ciekawego) a zrobił kaszanę. Edytowane 19 Września 2012 przez wingerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.09.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 a ja podziwiam za taką odpowiedź niewiele osób na krytyke na wątkach "pochwalcie się" reaguje w ten sposób a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 19.09.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 co innego jak ktos faktycznie sie chce pochwalic, a co innego jak ktos na nastepny raz chce miec cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 niewiele osób na krytyke na wątkach "pochwalcie się" reaguje w ten sposób a szkoda nam się nie musi podobać - najwazniejsze jest aby podobalo sie domownikom. a spokojne podejscie do przygniatajacej krytyki jest godne podkreslenia - bez obrazania sie wymyslania itp, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 19.09.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 A ja wiem czy takiej znowu przygniatającej?Kilka ciepłych czy neutralnych słów jednak było.Sama nie jestem miłośniczką akurat takich kafli,za mało dla mnie w nich spokoju,ale nie mogę powiedzieć że w odbiorze łazienka jest jakaś straszna.I pralka np wizualnie mi nie przeszkadza.Bardziej mnie męczy paprotka w oknie,chodniczki i taka mała szafeczka w kącie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts