Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

warstwowe do lazienki nie nadaje sie - zgadza sie.

lita deska egzotyczna typuteak, merbau, jatoba, doussie są bardzo dobre,

ilość łazienek jest też wprost proporcjonalna do ilości czlonków zamieszkujących dom;)

My mamy np 4 kibelki - by z rana nikt nikogo nie musial poganiać;):rolleyes::wiggle:

Nie ma takiego gatunku drewna jeśli mowa o litej desce (nawet egzotycznego) , które się nie wypaczy w zmiennej wilgotności.Mowa o zwyklym pokoju ( zmiany wilgotnościowcieplne), a co dopiero łazience i bardzo dużej zmiennej wilgotności.Można sobie skrobnąć podest jak na basenach, przerwy miedzy dechami to ukryją.

Jak kto woli, czyli drewno i realia, lub płytka ceramiczna lub kamień.

Ja kocham kamień.

swieta10.jpg

Edytowane przez słoneczny amorek

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do lustra to mam prawie od blatu, jest naprawde dobrze i praktycznie.

oświetlenie odgórne, takie preferuje.

super kubasek masz nie mowiąc o badinkach.

kubasek na czasie bo 6.12

a badinki gustuje w szerszych ale spoko

Nie ma takiego gatunku drewna jeśli mowa o litej desce (nawet egzotycznego) , które się nie wypaczy w zmiennej wilgotności.Mowa o zwyklym pokoju ( zmiany wilgotnościowcieplne), a co dopiero łazience i bardzo dużej zmiennej wilgotności.Można sobie skrobnąć podest jak na basenach, przerwy miedzy dechami to ukryją.

Jak kto woli, czyli drewno i realia, lub płytka ceramiczna lub kamień.

Ja kocham kamień.

Kamien zacny i badinki TEZ

Edytowane przez joliska

Cześć dziewczyny!

Moja żona również jest taka pogodna kiedy się "tulimy" na ławeczce,przy ścianie, czy na podlodze wneki prysznicowej.

Jak wiadomo, jest to bardzo ważny aspekt w życiu ludzi.Postanowiliśmy osiem lat temu iść na pełny wypas.Kabine zaopatrzyliśmy we wszystkie cudeńka jakie były wtedy dostepne.Najpiękniejsze są wspólne "kąpiele" z duża ilościa ciepłej pary.Podłoga jest nawet podgrzewana latem , własnie ze wzgledu na te sprawy. Łazienka przynosi nam wiele zadowolenia.Pogłebia nasze przeżycia i to jest piękne.