justyna1988 10.01.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 piu łazienka będzie miała 270cm wysokości więc jak dla mnie bardzo bardzo dużo szczególnie że w starym domku moja łazienka miała aż całe 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.01.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ale się temat rozwinął....Ja półki na książki w łazience bym nie zrobiła, ale skoro justyna najczęściej tam czyta to już jej sprawa. Chyba nie można aż tak bardzo ingerować w czyjeś wnętrza Ja też mam łazienkę otwartą na garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna1988 10.01.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Nesska to było do mnie? coś pomyliłaś z odpowiedziami bo u mnie nie będzie książek w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 10.01.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 hejka! mam do Was prośbę, wiem,że znacie się na rzeczy:) może mi ktoś powiedzieć jakie są umywalki na aranżacji łazienki z kolekcji Capri Opoczno??tutaj jest link...http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.cermit.pl/galeria/OPOCZNO/slides/Capri%2520Lazienka%252003.jpg&imgrefurl=http://www.cermit.pl/galeria/OPOCZNO/slides/Capri%2520Lazienka%252003.html&h=599&w=800&sz=57&tbnid=I0oxOAclAjIWZM:&tbnh=91&tbnw=122&prev=/search%3Fq%3Dcapri%2Bopoczno%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=capri+opoczno&usg=__TjhBC8j1YO0PwfzK8ZIle_QXuWA=&docid=pMUIUXJt1ioJ0M&sa=X&ei=fRDvUPvEEMOxhAeJ_ICgDA&ved=0CEAQ9QEwAA&dur=439 Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 10.01.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Elfir piszesz jak prosta baba, kibel albo klop, kurcze tak brzydko to brzmi No i co z tego pisze jak jej się podoba,wolność słowa jest a jak komuś się takie słownictwo nie podoba to niech nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 10.01.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 czyta się w WANNIE i nie oddałabym tej przyjemności za nic w świecie. Bo godzinna kąpiel z książką to moje SPA A jak tylko opuszczam to pomieszczenie to rzucają się na mnie rzeczy nie zrobione w domu i lipa z czytania. Poza tym do czytania będę miała łóżko, huśtawkę w salonie, ławę i hamak na tarasie oraz łóżko w sypialni. Tak, tak - kocham książki, a odkąd mam dziecko stałam się wtórną analfabetką, zatem łapię chwile, kiedy mogę poczytać jak powietrze. żona m - gastrologicznych problemów zero- jakby co 100 razy bardziej lubię określenie klop niż 'miska' i 'sedes'. A najbardziej nie lubię słów 'pupa' i 'kupa'. I doprawdy nie wiem czemu słownictwo musi być zawsze górnolotne w sprawie tak przyziemnego kibla. Może kwestia tego, jak się traktowało te słowa w naszym otoczeniu, u mnie - w domu nie, bo w domu był sedes i rezerwuar (długo miałam problemy z wymówieniem ) - ale wśród znajomych - był kibel. I nie wiem czemu ma być brzydki, ma w sobie całkiem ładne literki, moje ulubione w zasadzie Miejsce na gazety- no oczywiście nad geberitem hahahaha w ślicznym koszyczku/pojemniku/pudełku- zależnie od wystroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.01.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 justyna musisz mało czytać, albo dużo czasu spędzać w łazience. Jedno z dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 10.01.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A Wy wiecie ile osób w tych czasach czyta w toalecie? Moi rodzie na przykład całe życie tak robili i w obu łazienkach są obok WC specjalne szafki na prasę, książki i krzyżówki!!! Rodzina duża, życie w biegu i nie ma czasu spokojnie w ciszy pobyć sam z sobą. Ja tego w domu już u siebie nie propaguję, ale jak jadę na "stare śmieci" , to nie powiem, że gazetki nie sięgnę tez czytam podczas posiedzenia RADY NADZORCZEJ w nowo budowanym domku koło kibelka mam nawet gniazdko co by podłączyc kompa w przypadku gdy RADA NADZORCZA SIE PRZECIĄGA a prądu zaczyna brakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 10.01.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Przyłączam się do czytających we wannie, zdarza mi się kilka razy dolewać wodę, bo wystygnie, ale półki - biblioteczki bym nie robiła, szkoda książek. Piu zamawiając wanne własnie o tym myslałem. po jej lewej stronie miejsce na książkę i obowiązkowego drinka. o czy nie pomyslałem - o szerokosci wanny i jej myciu jak wypije drinka juz nie będę myslał o wymyciu wanny - sprawa sama sie rozwiązała http://images44.fotosik.pl/513/d45aecbd676df320med.jpg http://images39.fotosik.pl/1857/9f0b5eb1cbc97161med.jpg lece do wanny Edytowane 10 Stycznia 2013 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna1988 10.01.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 justyna musisz mało czytać, albo dużo czasu spędzać w łazience. Jedno z dwóch. możesz bardziej rozwinąć swoją myśl dlaczego w ten sposób mnie oceniasz? swoją drogą trudno było by czytać pod prysznicem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 10.01.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/16049/forum/foto/1997711390.jpg O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 10.01.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Przyłączam się do czytających we wannie, zdarza mi się kilka razy dolewać wodę, bo wystygnie, ale półki - biblioteczki bym nie robiła, szkoda książek. przypominam, że chodzi mi o półkę do odłożenia książki/dwóch czy dwóch gazet, a nie trzymania zbiorów życia na stałe )) Od tego mam 'przestronny' saloon A co do mycia wanny- mogę myć. Komfort wygrzewania się jest tego wart. Ale u siebie zrobiłam 2in1. W zasadzie z konieczności. A nawet 3in1. Zrobiła się trochę masakra na małej przestrzeni, bo zabudowałam pralkę do sufitu (początkowo miał nad nią być piec, piec wyemigrował do kuchni, a zabudowa została) - i zabudowa pralki jest jednocześnie ścianką prysznica/wanny. A wanna jest jednocześnie brodzikiem. Nad wanną wisi deszczownia + normalna słuchawka z drągiem, a z boku wylewka, bateria i przełącznik. W każdym razie górnolotnie mogę stwierdzić, że mam i wannę i kabinę, a czyszczę tylko raz Edytowane 10 Stycznia 2013 przez domanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 10.01.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 f.5 Ty mnie nie denerwuj,jaki pięęęękny,duży salon kąpielowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.01.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 U nas też namiętne czytanie jest w każdej wolnej chwili. Także tej w toalecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 10.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Myślę, że to są takie kwestie, gdzie za przeproszeniem nikomu nic do tego. mam nieodparte wrażenie, że na tym forum nie ma takich kwestii, do których nic nikomu, bo zawsze każdemu coś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 10.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 CAŁA POLSKA CZYTA (dzieciom???-nie) W KIBLU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 10.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 pewnie, że tak, tylko boi się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A tak z ciekawości spytam kto co woli? wannę czy prysznic? bo każdy dziwnie reaguje na półki bo brud i co nietylko a ile czyszczenia jest przy wannie??? przez kilkanaście lat miałam wannę i coś na ten temat wiem Dla mnie czyszczenie wanny to raz-dwa (z pięć minut może) - podobnie jak brodzik od prysznica - detergent, szczotka w ruch, spłukanie, po sprawie. Od czasu do czasu czyszczenie odpływu z włosów - jeżeli jest długowłosy domownik. No i przetarcie kranu - sekunda. Za to prysznic Raz, że kamień osadza się na kabinie, więc trzeba ją: odkamieniać mleczkiem lub innym odkamieniaczem (a ile przy tym czekania, aż puści!) i pucować do połysku jeśli jest szklana. Po każdym prysznicu zresztą ściąganie wody, bo inaczej nie da rady się tego kamienia pozbyć Co jakiś czas czyszczenie płytek (zacieki!) no i deszczownica oraz wszelkie dysze raz, że wysoko, dwa, że dużo zakamarków, trzy, że nigdy nie mogę tego g... doczyścić tak jak kranu przy wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 10.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witaj. Co to za kamień dekoracyjny nad wanną? Incana i chyba Montana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts