Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łazienka bardzo fajna,jak i reszta domu pokazana w wątku "wnętrza w szarościach".Mnie też to "dla gości"jakoś się kłóci,zwykle tak się nazywa te łazienki na dole,ale przecież siedząc w salonie nie latacie chyba na górę za potrzebą i korzystacie z tej bliższej.

Dokładnie tak jak piszesz:) Tak się je po prostu nazywa, kiedy ma się jedną na dole, drugą na górze:) Ale tak naprawdę to tylko nasza łazienka:) A znajomi korzystaja z niej tylko gościnnie:yes:

Co sądzicie o naklejce w łazience? To łazienka na parterze,tak więc nie jest narażona na duże ilości codziennej pary, ciepła etc..

[ATTACH=CONFIG]171716[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]171717[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]171718[/ATTACH]

tak jak uwielbiam Twoje łazienki, tak nie znoszę napisów na ścianach, zwłaszcza po angielsku w polskich domach.

Ale łazienki piękne, nie mam wątpliwości :)

a ja w ogóle nie zajarzyłam "dla gości" w tym kontekście. sądziłam, że to kibello przy tzw. pokoju gościnnym, niezależne od wc dziennego i master-łazienki :) dlatego napisałam, że "za fajna" dla gości - szkoda, aby się marnowała hehe

pomyślałam tak samo jak duś. Nasza łazienka przy salonie jest poprostu łazienką dolną a górna- górną ot i co.

co do pokoju tylko dla gości...odwiedzają nas znajomi z całej Polski, ale śpią w salonie, specjalnie tam jest kanapa z funkcją spania. Jeden wolny pokój, ktory nam został w zapasie, jest pokojem komputerowym/biblioteczką i szkoda by mi było aby stał bezużyteczny, używany tylko kilka razy w roku. No ale to moje zdanie.

Edytowane przez żona m

duś hehe:) Mieć trzy łazienki to już byłby luksus:)

domanki - dziękuję bardzo:)

piu - masz prawo mieć swoje zdanie, dziękuję:)

żona m - niestety mój narożnik nie posiada funkcji spania, ale i tak wolę gości położyć w osobnym pokoiku, mają trochę więcej intymności:)

irma - dziękuję bardzo:)

co do pokoju tylko dla gości...odwiedzają nas znajomi z całej Polski, ale śpią w salonie, specjalnie tam jest kanapa z funkcją spania. Jeden wolny pokój, ktory nam został w zapasie, jest pokojem komputerowym/biblioteczką i szkoda by mi było aby stał bezużyteczny, używany tylko kilka razy w roku. No ale to moje zdanie.

spanie w salonie? po trzykroc nie :D ale to moje zdanie ;)

Taki pokój gościnny to potrzebna rzecz. A gdzie będzie spał facet jak na niego focha strzelimy?! ;) Już bym wolała żeby się zamknął w gościnnym i nie pokazywał a nie mi bałagan w salonie robił :lol2: i moje misternie poukładane poduszki rozwalał ;)

o nie, wtedy to on na osobny pokój z wygodnym łóżkiem nie zasługuje. tylko kanapa i niech lepiej z oczu złazi hihihi

o nie, wtedy to on na osobny pokój z wygodnym łóżkiem nie zasługuje. tylko kanapa i niech lepiej z oczu złazi hihihi

HA HA HA

ja też mam taki malutki pokoik zwany "gościnnym", bo wychowana w czwórkę w blokowych 39m kwadratowych plus goście w odwiedzinach to już tłok. stąd zawsze mi się marzył osobny pokoik. oni się zamykają, my w sypialni i super. goście śpią do południa, a ja sobie spokojnie rano ogarnę salon i resztę chałupy po imprezie, lub posiadówce

łóżko wygodne to ja mam TYLKO w sypialni,a w gościnnym jest kanapa z wcześniejszego mieszkania z odzysku, a że rozkładana to wykorzystana :yes: i niech za karę chłop lepiej tam śpi, żebym go w salonie oglądać nie musiała :lol2:

moją "gościnną" kanapę notorycznie okupuje brat, gdy wraca zalany z imprezy i się swojej w domu pokazać nie chce :))

mówi, że zaje.. wygodną wybrałam, no i u siostruni to wiadomo, jeszcze jajcówę dostanie i kawę, i kasę pożyczy jak się wyzeruje, i nie będzie stękać, że u drzwi się stawił o 7 nad ranem...

więc choćby stary chciał tam, to najpewniej i tak będzie zajęte hihihih

:)

Mam dylemat:

Do łazienki na ściany planuję Paradyż Taranto Grys 30x60, podłogę plus obudowę geberitu (aż po sufit, bo zakrywa rury) chciałabym drewnopodobną płytką.

poradźcie proszę Paradyż Noce Naturale czy Rovere Rosso.

Łazienka 5m2, stolarka dąb miodowy.

Z góry dziękuje.

Witajcie

potrzebuje pomocy - opinii, na temat serii mini firmy Lecico, planuje kupić miskę ustępową, bidet i 2 umywalki, i nigdzie nie mogę znaleźć danych technicznych, ani opinii innych użytkowników.

Uprzedzę pytania na stronie www już, byłam nawet napisałam do działu handlowego, w tej sprawie - jeszcze nic nie odpisali.

Zastanawiam się czy coś z tym jest nie tak? Szkoda bo bardzo mi się spodobał i wizualnie i cenowo.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=171917&d=1361394140