Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni one są mocowanie na zewnątrz, bo kupiliśmy też plisę na łuk (mąż się uparł), a mocowanie na łuku może być tylko zewnętrznie. Ostatecznie uparłam się na niedekorowanie łuku i zostałam z tym mocowaniem na zewnątrz, na szczęście po pewnym czasie nie zwraca się uwagi na takie głupoty :)

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3113006.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3113005.jpg

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kamiku fajna toaleta

Venuska :hug:

wszystko stonowane, sprzyjające ciszy :lol2:

Dokladnie tak :D

kamiku dla mnie booosko! Uwielbiam szarości! Przełamane fototapetą są ciekawe i oryginalne. Oj podoba mi się i to bardzo:yes: Zdradź proszę co to za płytki?

Monia, dziekuje bardzo :hug: Plytki sa Paradyza - Taranto polpoler http://www.paradyz.com/plytki/tarasowe-salon/taranto

Uwielbiam je, na zywo wygladaja jeszcze ladniej :rolleyes:

kamiku dziękuję za namiary na płytki! Skoro to Taranto to ja znam tylko nigdzie mi się tak nie podobały jak u Ciebie:lol2: Minimalistycznie, ale z klasą i elegancko, czyli tak jak lubię najbardziej. Przeglądam sobie Twój dziennik-piękne wnętrza wyczarowałaś! Gratuluję wyczucia i gustu! Powiedz mi proszę jeszcze co masz w kuchni na podłodze? Wygląda na jakąś szarość.

Przeglądam sobie Twój dziennik-piękne wnętrza wyczarowałaś! Gratuluję wyczucia i gustu! Powiedz mi proszę jeszcze co masz w kuchni na podłodze? Wygląda na jakąś szarość.

Dziekuje :) mialam tu na forum kilka inspiracji, dzieki czemu wszystko poszlo nam latwiej :cool:

W kuchni, przedpokoju i wiatrolapie jest Azteca Grey :)

mi też się bardzo podoba, choć pewnie zrezygnowałabym z mozaik. kafle i grafikę dobrałaś idealnie

Dzieki Dus :)

Na poczatku plan na lazienke byl kafle + mozaika + gladka sciana.. dopiero potem zdecydowalismy sie na fototapete ;)

W pierwszej chwili po jej polozeniu nie bylam do konca zadowolona z efektu, jednak teraz uwazam, ze wyszlo niezle :D

A goscie uwielbiaja ten kibelek takze ze wzgledu na oswietlenie ;)

Kochani jak to jest z oznaczaniem baterii? Słyszałam, że jest jakaś różnica. Normalnie najbardziej oszczędne produkty to A++. Koleżanka jednak twierdzi, że w przypadku baterii najbardziej oszczędna jest ta z oznaczeniem Z.

Jaka jest prawda?