Amelia 2 25.09.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 a to nasza łazieneczka [ATTACH=CONFIG]214482[/ATTACH] piękna, elegancka:yes: a najfajniejsze jest to trójkątne okienko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.09.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 sniper ale wodę to troszkę brudnawą macie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.09.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 No co Ty Nessia. Ja doszłam o co chodzi. To szampan się leje http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif Ale trzeba przyznać, że fach w rękach wykonawca ma i że się do pracy przykłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 25.09.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Monika0109 możesz pokazać drugą stroną łazienki,jaką ma szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 a to nasza łazieneczka [ATTACH=CONFIG]214482[/ATTACH] eligancko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Bardzo ładnie zachowana konsekwencja białych poziomych lini - wysokośc płytek i szafki pod oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greengirl 25.09.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Super to wygląda ! Kolory świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 25.09.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Sniper - dobre, naprawdę dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 25.09.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 imindesign cały dom masz w tym stylu? cegły są naturalne czy ręcznie formowane? ogólnie super chociaż wolę styl drewniano-beżowo-babciowy sniper gratuluję pomysłowości i humoru:yes: a wanna to stalowa czy akrylowa? Amelia2 Cały dom, a raczej mieszkanie jest urządzone w stylu minimalistycznym, trochę surowym. Lubię te klimaty. Cegły są ręcznie formowane, niestety. Ale na żywo wyglądają naprawdę dobrze. Też lubię styl drewniano-beżowo-babciowy, ale stwierdziłem, że mam jeszcze czas na taki ps. dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika0109 25.09.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Monika0109 możesz pokazać drugą stroną łazienki,jaką ma szerokość? dołączę zdjęcie wieczorkiem bo nie mam przy sobie cała łazienka ma po podłodze 14m2, szerokosc ma ponad 3 m a długosc ponad 4m ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.09.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 @sniper - mistrzostwo to się nazywa rzetelne przygotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.09.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 OK, wrzucam moją łazienkę. Proszę o surowe oceny. Na wprost wejścia szafka z jasnego forniru, robiona na zamówienie. Na niej umywalka Catalano Premium 80. Bateria umywalkowa Grohe Eurocube. Lustro jakieś proste z Castoramy wklejone między płytki. Na ścianach, jak widać, gres ABK Fossil. Kinkiety z Leroy Merlin. Trochę słabo świecą. [ATTACH=CONFIG]214455[/ATTACH] Na podłodze płytki ABK Soleras pociągnięte aż na zabudowę stelaży Geberit. Po prawej na stelażach podwieszane wc i bidet Catalano Zero 55 New. Nad geberitem mała półeczka a wyżej szafki z jasnego forniru, identycznego jak szafka umywalkowa. Szczotka do wc i uchwyt na papier firmy Tiger. [ATTACH=CONFIG]214458[/ATTACH] A po lewej stronie wanna Duravit Vero 170x75 z wylewką i baterią podtynkową Grohe Eurocube. Wyżej deszczownica, również Grohe. Między umywalką a wanną parawan, ale tak wypucowany że nie widać na zdjęciu. [ATTACH=CONFIG]214457[/ATTACH] Wielki szacun za chęci i pomysł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 25.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 OK, wrzucam moją łazienkę. Proszę o surowe oceny. Na wprost wejścia szafka z jasnego forniru, robiona na zamówienie. Na niej umywalka Catalano Premium 80. Bateria umywalkowa Grohe Eurocube. Lustro jakieś proste z Castoramy wklejone między płytki. Na ścianach, jak widać, gres ABK Fossil. Kinkiety z Leroy Merlin. Trochę słabo świecą. [ATTACH=CONFIG]214455[/ATTACH] Na podłodze płytki ABK Soleras pociągnięte aż na zabudowę stelaży Geberit. Po prawej na stelażach podwieszane wc i bidet Catalano Zero 55 New. Nad geberitem mała półeczka a wyżej szafki z jasnego forniru, identycznego jak szafka umywalkowa. Szczotka do wc i uchwyt na papier firmy Tiger. [ATTACH=CONFIG]214458[/ATTACH] A po lewej stronie wanna Duravit Vero 170x75 z wylewką i baterią podtynkową Grohe Eurocube. Wyżej deszczownica, również Grohe. Między umywalką a wanną parawan, ale tak wypucowany że nie widać na zdjęciu. [ATTACH=CONFIG]214457[/ATTACH] ja bym nie łączyła Fossil i Soleras, lepiej dać jedną kolekcję zamiast zestawiać fornir i płytki drewnopodobne. Lustro zrobiłabym o innych proporcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika0109 26.09.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 monika0109 możesz pokazać drugą stroną łazienki,jaką ma szerokość? [attach=config]214643[/attach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 26.09.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Monika0109 dzięki za zdjęcie,byłam ciekawa jak masz wszystko rozmieszczone,bo mam łazienkę takich samych wymiarów (3,15x4,50).Szkoda że pokazałaś tylko część dlatego nieśmiało proszę o więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika0109 26.09.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Monika0109 dzięki za zdjęcie,byłam ciekawa jak masz wszystko rozmieszczone,bo mam łazienkę takich samych wymiarów (3,15x4,50).Szkoda że pokazałaś tylko część dlatego nieśmiało proszę o więcej fotek. ok nie ma problemu zrobie dzis wieczorem kazdej scianie fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 26.09.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dokładnie taki sam układ jak w łazience mojej córki - przyznaj się - odgapiłeś? My tylko zrezygnowaliśmy z bidetu, a całą ścianę za kibelkiem zabudowaliśmy szafą na wymiar - zamiast półek nad geberitem. A pochwalisz się jakąś fotką tych szafek? Może skorzystam z inspiracji? Parawan na stałe czy uchylny? Ile paneli? (przepraszam, na zdjęciu nie widać) W obecnym mieszkaniu mam jednoskrzydłowy Huppe o szer. ok. 85 cm. Szerokość jest wystarczająca, myślę że 75 cm też dałoby radę przy ostrożnym prysznicu. Uszczelka na dole fatalnej jakości - bardzo szybko się rozsypała, a znalezienie nowej w sklepach graniczy z cudem. Oryginalna załatwiana przez serwis kosztuje jakieś obrzydliwe pieniądze (coś ok. 170 PLN), dlatego kupiłem uniwersalną na allegro i okazała się o niebo lepsza. Czyszczenie szyby to koszmar. Niektórzy twierdzą, że wystarczy po prysznicu zgarnąć wodę ściągaczką, ale u mnie nie przynosi to oczekiwanych rezultatów. Kamień jak diabli. Ciężko doszorować. Parawan jest zamontowany na wannie o szerokości 75 cm, więc składa się tylko pod kątem ok. 45 stopni (nie da się całkiem "przytulić" go do krótkiego boku). Mi to jednak w niczym nie przeszkadza. Oglądałem parawany dwuskrzydłowe i jakoś mnie nie przekonują. Za dużo ruchów trzeba wykonać, żeby je złożyć/rozłożyć. A jak pomyślę o konieczności szorowania tych miejsc przy zawiasach, to mnie ciarki po plecach przechodzą. Ja jestem zdecydowanie na NIE. Ale żonie podoba się właśnie dwuskrzydłowy. ja bym nie łączyła Fossil i Soleras, lepiej dać jedną kolekcję zamiast zestawiać fornir i płytki drewnopodobne. Lustro zrobiłabym o innych proporcjach Cenna uwaga, wezmę to przy okazji kolejnego remontu, aczkolwiek liczę że obecna łazienka wytrzyma min. 10 lat. Włożyłem w nią naprawdę dużo serca. A lustro... no kurcze, nie miałem innego kartonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika0109 27.09.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Monika0109 dzięki za zdjęcie,byłam ciekawa jak masz wszystko rozmieszczone,bo mam łazienkę takich samych wymiarów (3,15x4,50).Szkoda że pokazałaś tylko część dlatego nieśmiało proszę o więcej fotek. niestety dzis nie chca mi sie zaladowac zdjecia ,sprobuje w weekend:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek_michal 28.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Rocca Hall dla mnie super No i odwiedziłem te drzwi otwarte w łazienkach z pomysłem. Podziękować chciałem. Zarąbiście mi się spodobały aranżacje Roca (oczywiście konsultant nic o żadnym "niedolewaniu" nie wie). Teraz się zastanawiam nad wyborem internet vs. salon. I skłaniam się mimo wszystko ku salonowi. To i instalatorów przeszkolonych zaraz ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska_ka 02.10.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam. Czy właściciel tego wc może się do mnie odezwać na priv i napisać jaka jest szerokość pomieszczenia będę bardzo wdzięczna bo mam problem z zamontowaniem umywalki w swoim wc Chciałabym się dowiedzieć jeszcze ile może kosztować lustro które chce wstawić pomiędzy płytki wymiar ok 75cm x 80cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts