f.5 30.10.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Jesli mam sie do czegos przyczepic to do zaworka grzejnika enix do tego grzejnika ma specjanlny zawor. Bo to Enix Boston ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.10.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 CUBE, górna łazienka - obłędna, fantastyczna, fenomenalna, światowa, ultra nowoczesna, taka, że nie można się pozbierać emocjonalnie i ma się ochotę zbudować drugi dom, by mieć podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 30.10.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 CUBE, Masz przepiękne łazienki. Szczególnie górna zapiera dech w piersiach. I ten kamień.... Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.10.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 OKNO i WIDOK ZA OKNEM:jawdrop: - obłęd, Cube!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.10.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Jesli mam sie do czegos przyczepic to do zaworka grzejnika enix do tego grzejnika ma specjanlny zawor. Bo to Enix Boston ??? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 30.10.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a3075a86dbc0121.html Edytowano- ElfirWkleja się zdjęcia tak:http://images65.fotosik.pl/331/9a3075a86dbc0121gen.jpg Edytowane 30 Października 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.10.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 aniaitomek - lampka na krawędzi wanny to na teściową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.10.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 lazienka niby zwykla szaro-biala a jednak inna proste zdjecia ogladaloby sie zdecydowanie lepiej bo w pierwszej chwili myslalam ze na komodzie przewijak lezy ps. a lampka faktycznie na granicy bezpieczenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 30.10.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 ja proponowałabym jeszcze włączoną do gniazdka suszarkę.... ale łazienka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 30.10.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 ....proste zdjęcie było by ładniejsze, gdyby łazienka była większa a nie cała pod skosem........lampa jest zawsze wyłączona z kontaktu, używam tylko ja robiąc sobie spa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 30.10.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Jesli mam sie do czegos przyczepic to do zaworka grzejnika enix do tego grzejnika ma specjanlny zawor. Bo to Enix Boston ??? Rzeczywiście, to jest Enix Boston i mieliśmy w domu awanturę o ten "specjalny dizajnerski zawór". Ale niestety jego cena to ok. 700 zł/szt... http://www.e-term.pl/carlo-poletti-cube-ktowy-chrom-zawor-do-grzejnika.html ...a takich do każdego grzejnika potrzeba 2. Łącznie za zaworki trzeba by zapłacić więcej niż za grzejnik... Dziękujemy wszystkim zarówno za miłe słowa na temat naszych łazienkek, jak i za konstruktywne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 30.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) :lol2::lol2: Reeeeennniiiii....... Rzeczywiście, to jest Enix Boston i mieliśmy w domu awanturę o ten "specjalny dizajnerski zawór". Ale niestety jego cena to ok. 700 zł/szt... http://www.e-term.pl/carlo-poletti-cube-ktowy-chrom-zawor-do-grzejnika.html ...a takich do każdego grzejnika potrzeba 2. Łącznie za zaworki trzeba by zapłacić więcej niż za grzejnik... Dziękujemy wszystkim zarówno za miłe słowa na temat naszych łazienkek, jak i za konstruktywne uwagi Z tego co sie orientuje bo kupowałem go ponad rok temu kupujesz komplet na grzejnik czyli 2 sztuki. Fakt cena troszkę zabija ale nie kosztuje on 700 ale troszke mniej i pocieszę Cię ze jest strasznie niedporacowany ciezko go zamontować i cos tam nie ten teges. ogolnie Włoski produkt to wiadomo ze cos nie zagra. Edytowane 30 Października 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioberek 30.10.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 mogę , fuga u mnie dobrana do woodentica beige to Mapei brąz 142 a ma znaczenie czy to flex fuga czy ultracolor plus bo niedługo będę miał kładzione te płytki i muszę kupić jakaś fugę a ze zdjęć fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 31.10.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Fantastiko:wave: też o takiej marzę mam pytanie, jak duża jest Wasza górna łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 31.10.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Fantastiko:wave: też o takiej marzę mam pytanie, jak duża jest Wasza górna łazienka? Po podłodze jest ok. 20 m2. Powierzchni użytkowej ciut mniej, bo część łazienki jest pod skosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.10.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Cube,pisałeś, co to za wanna i bateria? I jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 31.10.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Po podłodze jest ok. 20 m2. Powierzchni użytkowej ciut mniej, bo część łazienki jest pod skosem. Patrząc na zdjęcia, tak przypuszczałam, że metraż jest spory . U mnie będzie mniej, ale może coś uda się wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
C-u-b-e 31.10.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Cube, pisałeś, co to za wanna i bateria? I jak się sprawują? Wanna miejscowa - z Krakowa - Excellent Paris. Na razie spisuje się dobrze. Mieści bez problemu 2 osoby, a jak by się uparł to nawet 2... pary. Poza tym trzeba przyznać, że wannę wolnostojącą się dobrze czyści, bo jest dojście z każdej strony. Bateria to Remer z serii Qubika Q08. Producent z Włoch co oznacza, że ładny dizajn, ale z jakością bywa różnie. Na razie, odpukać, sprawuje się bez zarzutu. Edytowane 31 Października 2013 przez C-u-b-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.10.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 20 metrów? Toz to pokój kąpielowy! Znowu zazdraszczam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JARPIS 31.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 l Łazienka cudo, z czy możesz napisać na jakiej wysokości jest zamontowana szafka pod umywalki oraz baterie ścienne. Życzę cudownych kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts