kakusek 10.11.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Justynko bardzo ładne łazienki-takie stonowane eleganckie.Jedynie co mi sie nie podoba to ten podest przy wannie -nie wiem cz jest to bezpieczne rozwiazanie Powiedz prosze jakie płytki masz w dolnej łazience (sciany i podłoga ) i czy dobrze wiedze ze podłogowy gres masz taki sam nie tylko w łazience ale na calym parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 10.11.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Podest - okazał się super rozwiązaniem dla dzieci i przez ostatnie 3 mies. nie sprawił nam problemu przy użytkowaniu łazienki. Kafle dół - porcelanosa tylko muszę sprawdzić nazwę modelu. Połoga to novabel - też muszę sprawdzić - wiadomości uzupełnie. Tak cały parter mamy w tych samych płytkach - w połączeniu z drewnopodobnymi na części parteru (kuchnia oraz jadalnia). Kasiu dziękuje, zdjęcia nie oddają efektu na żywo - tym bardziej, że też aparat mamy taki dość zwykły, ale zazwyczaj w rzeczywistości wnętrza lepiej wyglądają. Co do fali widać ją w lustrze - jeżeli będzie ktoś zainteresowany zrobię inne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.11.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Justynko bede wdzieczna za sprawdzenie tego Novabela-czy to mat czy jakis półpoler? Jesli podest sie sprawdza to juz nie mam zastrzezen dla łazienek -obie piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 10.11.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Twoje łazienki są cudne, zresztą nie tylko one:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.11.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Justyna P a ja mam pytanie o górną łazienkęi wnęke na wannąjaka ona ma wysokość, mogła byś zmierzyć?? a i jeszcze pytanie o płytkę drewnopodobną na ścianie w górnej łazience Edytowane 10 Listopada 2013 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.11.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 U nas musiałyby chyba być epoksydowe, ze względu na podłogówkę. Chyba nie Epoksydowa nie jest elastyczna, nie pracuje wraz z podłogówką. Przeczytaj koniecznie: http://monikagibes.wordpress.com/2011/12/21/fuga-epoksydowa-czy-cementowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 10.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 płytki drewnopodobne - nowa gala stonewood - kolor SW03 płytka łazienka dół i parter - novabell must bianco - półpoler płytki łazienka dół - porcelanosa qatar nacar, seul antracita wysokość wnęki przy wannie to 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.11.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nie wydaje mi się, żeby tam było 20 cm. :no:Wystarczy się przyjrzeć, że tam jest 30 cm. Z jednej strony jest płytka 30 cm a z drugiej płytka drewnopodobna prawdopodobnie na 14.8 cm x 2 + fuga to doje 30 cm. Poza tym rączka prysznica ma ok 21-25 cm, więc nie zmieściłaby się w tej wnęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 11.11.2013 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Masz racje! stąd tak wcześnie rano rzuciłam się do forum - jest 30 - poprosiłam męża o podanie wymiaru - ale mi coś nie pasowało i rano sprawdziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.11.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 JustynaP jedynie wnęki pod prysznicem mogą się z biegiem czasu okazać mało praktyczne i trudno je się będzie czyściło. A tak poza tym mała łazienka wyszła bardzo ładnie, a duża łazienka generalnie poprawna, ale coś mi nie gra w okolicy umywalek i lustra. Umywalki takie trochę hotelowe i gołe lustro daje troszkę uczucie chłodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.11.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 chociaż jak się u siebie przyjrzałam, to moje dwie umywalki koło siebie też dają podobne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Justynko dziekuje za nazwe plytek-ogladalam wlasnie w necie kolekcje Must i Spazio Widze ze w roznych watkach pozamieszzcalas jeszcze inne fotki swojego domku-bardzo podobaja mi sie Twoje wnetrza i gratuluje smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 11.11.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) Aniula - co do półek to będziemy musieli sobie radzić, odwrotu już teraz nie ma - a się nam przydają i to bardzo, częściej bierzemy prysznic więc tam odkładamy bieżące kosmetyki - chowam je po użyciu denerwuje mnie jak mi tam mąż robi takie wystawki. Szukaliśmy takiego rozwiązania, które zakryje mnóstwo ciągów (kanalizacja - do łazienki i na dół, rekuperacja, geberiti - wglądało to jak centrum dowodzenia instalacjami), które się kryją za ścianami. Tak nie wyszło zbyt dużo - uskoków, półeczek, itp - jest prosto a z tych wnęk korzystamy na codzień . Choć łazienki zmniejszyły swoją powierzchnię - dot. to i góry i dołu. Dwie umywalki - długi czas myślałam że to totalna głupota ale w pewnym momencie znajomy (bez dzieci) uświadomił mi, że w sumie jest to praktyczne rozwiązanie Faktycznie teraz często - poranna toaleta to jakaś zbiorowa czynność Pewnie wielu się oburzy - nasze szkraby zawsze chcą się myć wtedy kiedy my to robimy - RANO, więc w sumie cała czwórka często myje zęby razem bądź na zakładkę A córcia (w drodze) w pewnym czasie do nas dołączy. Choć może jak dzieciaki dorosną to pewnie inaczej się rozłoży w czasie - teraz trzeba ich pilnować w wielu czynnościach - a tak przynajmniej wykorzystuje ten czas a nie tylko stoję i go tracę "nadzorując dzieci" Kakusek - dziękuje, faktycznie podeszłam do tematu pokazania wnętrz zbiorczo - długi czas miałam kryzys pobudowlany, trochę brakowało czasu, teraz jesteśmy na etapie reklamowania i mam wrażenie że w życiu nie skończymy. Edytowane 11 Listopada 2013 przez Justyna P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 11.11.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Piękne łazienki,jestem pod wrażeniem http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/ohmy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 11.11.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Justyna P - co to za wc w większej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.11.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Justyna P łazienki cud miód malina.Slicznie wyszły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 11.11.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Justyna P łazienki cud miód malina.Slicznie wyszły!!! Sie zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 11.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 hej, czy możecie polecić mi jakąś fajną, jasną tapetę zmywalną do łazienki. Generalnie planuję 1.5 metra od ziemi zagospodarować płytkami ceramicznymi, a dalej, do sufitu przykleić tapetę. Czy takie rozwiązanie ma w ogóle rację bytu? Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 11.11.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Justyna bardzo podoba mi się ta łazienka czarno - biała. Cudowne płytki, fajne lampki, piękny kolor dobrałaś na dodatki. Jedynie wnęki w kabinie zrobiłabym inaczej ... John Pawson http://uniformdesign.us/blog/wp-content/uploads/2011/03/minimal-bathroom.jpg Agape http://uniformdesign.us/blog/wp-content/uploads/2011/03/agape_Cooper_shower-rail.jpg Omvivo http://uniformdesign.us/blog/wp-content/uploads/2011/03/Omvivo_Latis-Bathtub.jpg Marcio Kogan http://jp1.r0tt.com/l_1071c5f0-9298-11e1-9cc8-8539e1b00001.jpg http://www.hometrendesign.com/wp-content/uploads/2012/08/Bathroom-Garden-Ideas-at-V4-House-by-Marcio-Kogan.jpeg Tobie się już te pomysły nie przydadzą, ale może innym tak Aha, Justynko - mówię stanowcze NIE sztucznym kwiatom!! Lepiej by nie było ich wcale. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 12.11.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Justyna P czy dobrze widzę, że w dużej łazience masz umywalki na wprost okna dachowego? Nie zasłaniasz sobą światła jak z nich korzystasz? Pytam bo nie wiem jak umiejscowić umywalkę, w planach miałam na wprost okna ale radzono mi na forum, żeby lepiej dać ją prostopadle do okna. Jak to jest u Ciebie? Łazienki bardzo ładne, zwłaszcza ta górna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts