Madzik82 03.01.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 wanna ładna za szeroki ranty Ale drogie Panie zdziwiony jestem komu będzie sie chciało czyścić podłogę obok tej wanny nie wspominając o tonach brudu za wanną gdzie praktycznie nie ma jak tego wyczyścić! Tam ten brud wejdzie choć go nie będzie widać. Mi to by przeszkadzało. Jako sprzątający mężczyzna mowię tej wannie w tym miejscu kategorycznie Nie. Ja bym tu zabudowal tradycyjna wanne. A tam! Wanna nie jest "przyczepiona" na stałę, można ją przesunąć i wyczyścić wszystko co się znajduję za nią. A po bokach to żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 03.01.2014 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Madzia a co to za kafelki? Tzn te białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 04.01.2014 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ufff .... Wanna kupiona przez allegro od chłopaków z Łodzi którzy sami ją wykonali. .. allegro nie znalazlo , pamietasz moze nicka sprzedawcy albo model wanny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 04.01.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Madzia a co to za kafelki? Tzn te białe? Paradyż- Secret Edeno Bianco z tym, że one są białe w delikatne szare paseczki. Adass model poszedł na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 04.01.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Madziu właśnie o Roce Urbi myślałam między innymi A co do zakamarków wymagających czyszczenia... Są rzeczy, przy których piękno wygrywa z funkcjonalnością A ponieważ (zakładam) to Pani domu będzie te zakamarki czyścić najczęściej i Jej to nie przeszkadza - sprawa nie podlega dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.01.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma....:DJa u siebie tez będę miała wannę wolnostojąca wciśnięta pomiędzy ścianę bo niestety ogranicza mnie metraż łazienki a kocham takie wanny przeogromnie!!!!W Twojej łazience razi mnie ilośc dekorow na metr kwadratowy.Duzo za dużo na takie małe pomieszczenie.Przyczepie sie jeszcze do niekonsekwencji w doborze kształtów armatury.Albo oble albo kanciaste a u Ciebie i takie i takie.To tylko moje subiektywne zdanie.Tyle. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lamaze 04.01.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Oto nasza łazienka przy sypialni. Nie jest zbyt duża, za to tylko dla nas i z dużym prysznicem dla dwojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.01.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 lamaze ładna łazienka co to za szaraki na podłodze/ ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lamaze 04.01.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 szary gres to kolekcja Berlin Macieja Zienia dla Tubądzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lamaze 04.01.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 pokażę jeszcze WC na parterze. Za zabudową jest pojemna pralnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.01.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Lamaze,obie łazienki piękne, choć w zupełnie różnym stylu. Strasznie fajna ta czarna konsolka pod umywalkę - z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.01.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Princessa jeśli chodzi chodzi o czyszczenie zakamarków przy wannie to znakomicie sprawdza się płaski mop, przy poważniejszych porządkach ręczniczek i trochę gimnastiki zaplanowaną mam białą lub jasno szara szafkę pod blatem na pastę, płyny itp ale póki co nie starczyło nam funduszy i wszystko znajduję się w komodzie za drzwiami łazienki Sharlotka łączenia w tej wannie nie ma:) wszystko jest naprawdę ładnie wykonane. Wanna śmiało może nosić miano dwuosobowej Madzik, łączenie jest, bo wanna nie jest zrobiona z jednego kawałka - wiem, bo rozmawiałam jakiś czas temu z Twoim producentem - ale najwyraźniej jest tak rewelacyjnie zrobione i wykończone, że się nie domyśliłaś. Jaki wymiar ma wanna w środku, tj. dno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 04.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Oto nasza łazienka przy sypialni. Nie jest zbyt duża, za to tylko dla nas i z dużym prysznicem dla dwojga [ATTACH=CONFIG]233179[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233180[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233181[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233182[/ATTACH] Świetna! Pod skosem nisko, ale za to kabina jest szeroka, więc to pewno rekompensuje. Druga także bardzo mi się podoba i tylko ramkę nad wc bym zdjęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.01.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Oto nasza łazienka przy sypialni. Nie jest zbyt duża, za to tylko dla nas i z dużym prysznicem dla dwojga [ATTACH=CONFIG]233179[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233180[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233181[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233182[/ATTACH] swietne lazienki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 04.01.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Lamaze obie łazienki fajne, ale ta dla dwojga to bardzo mój klimat. Fantastyczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 05.01.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Oto nasza łazienka przy sypialni. Nie jest zbyt duża, za to tylko dla nas i z dużym prysznicem dla dwojga [ATTACH=CONFIG]233179[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233180[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233181[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233182[/ATTACH] Co to za kafle na ścianach i podłodze? Łazienka ślicznie Wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiha 05.01.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 podpowiedzcie proszę, jak udekorować, zasłonić okno balkonowe w mojej łazience. Roleta nie bardzo, bo będzie problem z otwieraniem na oścież drzwi, a mam zamiar wynosić suszarkę na balkon. Myślałam o folii lub firanie i zasłonie. Kafle mam kremowo -czerwono - czarne.http://images62.fotosik.pl/525/04d758dfb01e6ba4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.01.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Asiha a plisy? Ja mam identyczne okno w łazience. Zamontowałam właśnie plisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 05.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ja bym dała żaluzje , ale nie wiadomo czy będą pasować , nic nie wiadomo o stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts