szaitis 27.02.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) krystynajoanna - bardzo miła i przytulna łazienka, to chyba za sprawą tego ciepłego koloru "drewna" śliczna Ktoś wcześniej kilka stron pytał się o płytki TAU dessau i rzeczywiście mogę je polecić. Mam je w kuchni i w przedpokoju i wyglądają bardzo ładnie. One mają taką fakturę, że nie widać wszystkich plamek, kapnięć itp. A ja wpadłam na wątek łazienkowy z pytaniem. Czy takie stojaki wolnostojące na szczotkę WC i papier toaletowy są wygodnym rozwiązaniem? czy jednak lepiej klasyczne rozwiązanie, czyli wwiercenie się w płytki i oddzielnie przyczepić szczotkę i papier? Edytowane 27 Lutego 2014 przez szaitis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 krystynajoanna te szare płytki to ...??? Całość mieszkanka jest super, robi bardzo pozytywne wrażenie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 27.02.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 to Signum 12 Nowa Gala, tu początek kładzenia w łazience: http://i41.tinypic.com/2gw7tat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 bardzo ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 27.02.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Witajcie!!mam pytanie natury technicznej- czy zabudowana pralka Wam w srodku " nie lata"? Wiem, ze podstawa to wypoziomowanie, ale przy róznym załadunku pralka inaczej sie " zachowuje". czy macie jakies otwory z tyłu zostawione na wentylacje pralki? jakie zachowac odległosci od pralki zeby było ok?dziekuję bardzo Edytowane 27 Lutego 2014 przez marnajola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 27.02.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Jazzy, bardzo dziękuję za odpowiedź Widzę, że masz już zamontowaną baterię nad wanną... Co to z bateria? Na ile cm masz wanne oduniętą od ściany? I jeszcze jedno, czym masz zakończoną mozajkę na górze przy prysznicu? Jest na równi z tynkiem, listwą, niczym? Z góry dziękuję za info vincenzo, bateria wannowa to wodospad Square Tap wanna jest odsunięta od ściany na 11cm, brzeg wanny ma 6cm, więc razem 17cm a wylewka od ściany ma 21cm (po założeniu tulejek ok 1cm) - jest akurat Jeśli chodzi o mozaikę w kabinie - nie jest zakończona żadną listwą, jeszcze nic tam nie ma, ale akryl tam damy pozdro Edytowane 27 Lutego 2014 przez jazzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 27.02.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 pawko bardzo podobaja mi się Twoje łazienki. Szczególnie ta większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 28.02.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witajcie po wielkich bojach koncepcyjnych udało się nie zmienić już nic i tak po 3 miesiącach szukania płytki zostały wybrane i kupione:lol2::lol2::lol2: zdecydowaliśmy się na Minimal Tubadzina - do złudzenia przypominają beton i białą płytkę Ceramstic. Obie płytki rektyfikowane ( tu ja się uparłam jak osioł bo chciałam układać bezfugowo ). Glazurnik wczoraj zaczął pracę . płytki jeszcze nie kładzione bo obudowuje się wanna, ale oczywiście nie obyło się bez wpadek np. wnęka która miała być nad wanną musiała się zlicować z wanną bo wyżej była wylana opaska betonowa. Przebieram już nie mogę się doczekać kiedy płytki zaczną kłaść. Muszę teraz szukać stolarza, który zrobi mi szafkę pod umywalkę -180 długości. Zastanawiam się ile będzie mnie kosztowała??? namiary na stolarzy z okolicy Kobyłki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szaitis 28.02.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 duś - dziękuję Mnie też właśnie najbardziej denerwuje szczoteczka i pasta, używamy elektrycznych szczoteczek, więc ja po prostu odstawiam ją na blat i chociaż wydaje mi się, że płuczę dokładnie, to paskudne kółko zawsze na blacie się odbija, ten problem będę ogarniać po papierze i szczotce do WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 28.02.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 A ja wpadłam na wątek łazienkowy z pytaniem. Czy takie stojaki wolnostojące na szczotkę WC i papier toaletowy są wygodnym rozwiązaniem? czy jednak lepiej klasyczne rozwiązanie, czyli wwiercenie się w płytki i oddzielnie przyczepić szczotkę i papier? To i ja dodam swoje trzy grosze w temacie. Mianowicie, miałam kiedyś u siebie w mieszkaniu takie ustrojstwo. Niestety dostałam w prezencie "na nowe mieszkanie". Był to uchwyt na papier toaletowy i szczotka do wc w jednym. Ja nie polecam takiego rozwiązania, z racji tego, że takie rzeczy się brudzą, jest to kolejny "pierd" do mycia, a na dodatek to stoi na podłodze, więc i omijać, przestawiać trzeba podczas sprzątania łazienki. Ja lubię jak jest pusto, tzn. nie ma zbędnych durnostojek, itp. i podłogę można, jak i całą łazienkę migiem wysprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sim144 28.02.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 To i ja dodam swoje trzy grosze w temacie. Mianowicie, miałam kiedyś u siebie w mieszkaniu takie ustrojstwo. Niestety dostałam w prezencie "na nowe mieszkanie". Był to uchwyt na papier toaletowy i szczotka do wc w jednym. Ja nie polecam takiego rozwiązania, z racji tego, że takie rzeczy się brudzą, jest to kolejny "pierd" do mycia, a na dodatek to stoi na podłodze, więc i omijać, przestawiać trzeba podczas sprzątania łazienki. Ja lubię jak jest pusto, tzn. nie ma zbędnych durnostojek, itp. i podłogę można, jak i całą łazienkę migiem wysprzątać A ja od paru dni mam taki stojak i jestem bardzo zadowolona . Jest stabilny, zgrabny, łatwy w czyszczeniu, bardzo polecam!: http://images64.fotosik.pl/708/f40123e37828b6b1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 28.02.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Aniula sam już nie wiem, kupiliśmy ją na szerokość tego murku po lewej stronie. Baliśmy się, że uszkodzimy drzwi przy otwieraniu jeśli mielibyśmy większą umywalkę. dlatego ja mam drzwi do kabiny prysznicowej otwierane poniekąd do środka. a dokładniej dwuczęściowe harmonijkowe, składające się do wewnątrz brodzika i po złożeniu całkowicie przylegające do jednej ze ścian trochę coś na zasadzie jak drzwi autobusowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 28.02.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 A ja od paru dni mam taki stojak i jestem bardzo zadowolona . Jest stabilny, zgrabny, łatwy w czyszczeniu, bardzo polecam!: http://images64.fotosik.pl/708/f40123e37828b6b1med.jpg A można się dowiedzieć gdzie kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka2005 28.02.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witam, poszukuje nazwy ponizszych plytek, moze mnie poratujecie juz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 01.03.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Witam, poszukuje nazwy ponizszych plytek, moze mnie poratujecie juz dziekuje [ATTACH=CONFIG]245549[/ATTACH] Niestety nazwy płytek nie znam, ale myślę że jest szansa na znalezienie ich w sklepie,którego logo widnieje w prawym dolnym rogu zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sim144 01.03.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 A można się dowiedzieć gdzie kupiony Proszę bardzo : http://www.bisk.eu/stojaki/73099-niagara-black-stojak-wc-square.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perla 22 01.03.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Witaj Julka2005. Poszukujesz tych białych płytek czy mozaiki która jest wokół lustra? Jeśli mozaiki to właśnie taka będzie u mnie w łazience i jest to Dune metalik silver. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 01.03.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Witam, poszukuje nazwy ponizszych plytek, moze mnie poratujecie juz dziekuje [ATTACH=CONFIG]245549[/ATTACH] Osoba, która zamieściła fotki tej łazienki na stronie LM, podała nazwę płytek w komentarzu: "płytki czerń i biel VENIS CUBICA BLANCO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka2005 01.03.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Witaj Julka2005. Poszukujesz tych białych płytek czy mozaiki która jest wokół lustra? Jeśli mozaiki to właśnie taka będzie u mnie w łazience i jest to Dune metalik silver. Pozdrawiam Bardzo dziekuje Perla 22 mozaiki tez szukam chcialabym ja umiescic wokol lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka2005 01.03.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Osoba, która zamieściła fotki tej łazienki na stronie LM, podała nazwę płytek w komentarzu: "płytki czerń i biel VENIS CUBICA BLANCO" Dzieki wielkie, mam juz ulatwione zadanie bede szukac plytek po sklepach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts