Agatorek 15.06.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Cd zdjec, bo nie moge dodac wiecej jak 5 w jednym poscie, a chcialam pokazac jeszcze sufit. [ATTACH=CONFIG]265057[/ATTACH] ] Właśnie sufit mi się za bardzo nie podoba (ja bym zrobiła prosty przy skosach), ale każdy ma inny gust . Jeśli chodzi o górną łazienkę - ine myślałaś o położeniu jakiejś mozaiki na wannie? (na obudowie) Dolna łazienka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aswolska 16.06.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Właśnie sufit mi się za bardzo nie podoba (ja bym zrobiła prosty przy skosach), ale każdy ma inny gust . Jeśli chodzi o górną łazienkę - ine myślałaś o położeniu jakiejś mozaiki na wannie? (na obudowie) Dolna łazienka super No wlasnie obudowywanie wanny plytkami czy mozaika to cos czego na pewno nie chcialam w swojej lazience. Jak dla mnie wanna wyglada wtedy "ciezko". Obudowy tej, ktora jest teraz, tez nie bylam pewna, bo wybieralam przez internet, ale jestem zadowolona - wyglada delikatnie. Co do sufitu, to owszem kazdemu podoba sie co innego, ja natomiast pomyslalam, ze przy spokojnej i stonowanej lazience troche szalenstwa na suficie nie zaszkodzi Ale dzięki za opinie, przynajmniej można się czegoś dowiedzieć aniula_bl mojego punktu widzenia to samo można powiedzieć o wannie obudowanej płytkami - ani to ładne, ani praktyczne, ani tanie....Ja natomiast chciałam utrzymać armaturę jednolicie biała, stad ta obudowa. Tak w ogóle to bardzo podobają mi się wanny wolnostojące, piękne, bielutkie, ale niestety ani miejsca aż tyle nie mamy, a tez i ceny są bardzo wysokie. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez aswolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 17.06.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ja swoją wannę (jak już ją znajdę ) też pozostawię bez mozaiki, a nawet bez obudowy. Szukam owalnej wolnostojącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.06.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Wolnostojąca najładniej wyglada niezabudowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaa 17.06.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Sorry dziewczyny trochę mnie nie było i nie miałam jak odpowiedzieć.prace wykańczające trwają i wczoraj właśnie złożyłam zamówienie na mebelki do łazienki. Venus_m dziękuje za odpowiedź. Trochę mnie uspokoiłaś Zrobiłam 3 szuflady ,a nie 2. Niestety z wyliczeń wyszło,że aby umieścić kosz na brudne ubrania 30cm muszę zrobić szuflady węższe czyli nie będą w równej linii z umywalką co mnie trochę martwi bo boje się ,że nie będzie to wyglądać dobrze wizualnie ,ale nie odpuszczę sobie tego kosza. W drugiej szafce obok szuflad mam zamiar trzymać detergenty typu domestos itd. Nie chce ich trzymać w szafce nad pralką bo tak jak piszesz chciałabym tam trzymać ręczniki m.in. Sheenaz dzięki za opinie Pranie robię dość często ,ale raczej nie codziennie dlatego wolałabym aby z kosza się nie wysypywało. Zobaczymy jak to będzie w praktyce jak już się wprowadzimy . Na razie jesteśmy z mężem na etapie poszukiwania kinkiety nad lustrem. Wpadłam na pomysł żeby zrobić dwa w przeciwnych rogach lustra ,ale już mam tylko jedno wyjście prądu więc zostają mi poszukiwania jednego kinkietu. Ja chciałabym raczej taki szeroki i wąski ze świetlówką,ale mój M się nie zgadza :/ więc szukamy dalej. Macie może jakieś propozycje na coś co oświetli mi dobrze twarz i będzie w kolorze białym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Na razie jesteśmy z mężem na etapie poszukiwania kinkiety nad lustrem. Wpadłam na pomysł żeby zrobić dwa w przeciwnych rogach lustra ,ale już mam tylko jedno wyjście prądu więc zostają mi poszukiwania jednego kinkietu. Ja chciałabym raczej taki szeroki i wąski ze świetlówką,ale mój M się nie zgadza :/ więc szukamy dalej. Macie może jakieś propozycje na coś co oświetli mi dobrze twarz i będzie w kolorze białym ? Trudno doradzać, nie wiedząc w jakim "klimacie" ma być łazienka. Ale nie martw się jednym wyjściem prądu Można zamontować np. listwę z kilkoma punktami świetlnymi, coś w tym rodzaju: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaa 18.06.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Tomkowa fajny kinkiet , podoba mi sie Nie wiem tylko czy nie będzie za dużo tych lampek. Może dwie by wystarczyły. Jeżeli chodzi o klimat łazienki to jest on raczej nowoczesny choć nie ma w nim udziwnień i błyskotek. kolory to szarości i brązy na płytkach drewnopodobnych. Generalnie płytki w łazience na ścianie i na podłodze są takie same jak w przedpokoju i w kuchni i myślimy z M żeby zrobić takie samo oświetlenie w przedpokoju i w łazience. jak na razie naszym typem jest enola b biała http://http://www.spotline.pl/oferta/produkty/oprawy-scienne/ENOLA_B_SPOT_II_biala_GU10_maks_2x50W no nic szukamy , dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Mrowkaa czy możesz pokazać jak będzie ostatecznie? schemat nawet zrobiony w paint. Jest jeszcze opcja krytych szuflad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 20.06.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 oj oj mobilizujecie do remontu łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 21.06.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Poszukuję szarych płytek o boku 10 cm lub mniejszym, żeby zrobić na 3 lub 4 rzędy pasek dookoła łazienki. Może ktoś coś słyszał/widział i podzieli się informacją? Edytowane 21 Czerwca 2014 przez kipi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.06.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 (edytowane) toccata paradyża 9,8X9,8 grafitowa między innymihttp://www.paradyz.com/system/cms/catalog/collection_pictures/imgs/000/005/356/medium/5.jpg?1347950913ton również paradyża http://ilazienki.pl/images/uploads/cat_649.jpgEdit:Montana opoczno grafit i szaryhttp://pliki.dekordia.pl/montana_1/aranzacje_montana-1/MONTANA-1000013046.jpg Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 21.06.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Dziękuję Doriko, te z Opoczna bardzo ładne, szkoda że nie matowe. Jak by coś matowego wpadło Ci w oko polecam się pamięci Mam nadzieję znaleźć coś podobnego do tych ze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.06.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 A coś takiego?Płytka ścienna Mood Li 10x10 Gat.1 Espressionhttp://plytki.info.pl/p/2014/02/plytka-scienna-mood-li-10x10-gat-1-espression-3914601997.jpgalbo Imola Antares 10T 10x10 cena na zapytanie więc pewnie drogie ale pięknehttp://mozaiki24.pl/images/ce2bef5a096324d0c8c286ad5f9ac82f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 22.06.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Doriko super właśnie czegoś takie szukałem, obie super, ale pewnie wezmę pierwsze. Dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek8454 24.06.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A czy ktoś z Was ma jakiś sposób na zawilgoconą łazienkę? Nie wiem może powinienem zamontować jakiś wiatraczek, który zbierałby parę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 24.06.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 a okno masz w łazience? Jeżeli tak to je otwórz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.06.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 U mnie jest wiatraczek i niestety ale nic to nie daje....lustro zaparowane i w ogóle czuć wilgoć w całej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.06.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 to zmień wiatraczek na bardziej wydajny, najlepiej z czujnikiem wilgotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.06.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Zrobić w niej sprawny system wentylacyjny. Jednak rekuperacja to fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 24.06.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 a okno otworzyć nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts