snoszi 30.06.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 dziękuje bardzo drzwi prysznicowe to firma radaway gotowiec największe jakie mieli trudno o większe gotowe! odpływ to lorac mastif 80 cm w użyciu super w czyszczeniu no cóż ja mam wersję z wklejanymi do środka płytkami i ciężko się to wyjmuje ale już znalazłam sposób, na pewno wersja ze stalowym wkładem lżejsza ale chyba mniej fajna. wojgoc jak się decydujesz na taki odpływ to dobrze jest to wiedzieć na etapie wylewek (u mnie zostawili tam nie zalaną dziurę, potem przy dolewaniu tego od razu zrobiony został delikatny spadek, następnie folia w płynie i wszystkie uszczelniacze i podczas kładzenia płytek obowiązkowo spadek w zależności gdzie masz umiejscowiony odpływ (u mnie spadek z dwóch stron pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.06.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) snoszi, a nie macie do odpływu specjalnych uchwytów do wyjmowania? Czy woda spływa na bieżąco? Nie stoi na podłodze podczas kąpieli? Ja maskownicę wymieniłam na taką, i skończył się problem stojącej wody. http://www.vabo.pl/images/meander-maskownica.jpg Dlaczego wąż od prysznica tak na podłodze? Za nisko zamontowany panel prysznicowy? I szkoda, że fuga w maskownicy nie zgrywa się z fugą na podłodze w prysznicu. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez agatah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.06.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ja już mam zrobiony odpływ, natomiast u Ciebie trudno dostrzec na zdjęciach spadek na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.06.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Widać, że jest spadek http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=267897&d=1404111699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.06.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 przecież te spadki w prysznicu są malutkie - w małych prysznicach praktycznie wydaje się że jest na prosto - przynajmniej z tego co ja widziałam a o impregnacji fug pierwsze słyszę co to daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 30.06.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Co do impregnacji fug - zabezpieczenie przed zabrudzeniami. Tez zastanawialismy sie nad tym, ale po telefonach do roznych producentow, zrezygnowalismy - raz: trzeba bardzo uwazac, zeby nie wyjechac na plytki (bo beda sie swiecic), dwa: czynnosc trzeba powtarzac co 3 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 30.06.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Witam A to moja, troszkę ciężka do obfocenia [ATTACH=CONFIG]267874[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]267875[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]267876[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]267878[/ATTACH] ładnie skomponowana łazieneczka jedyne co to to, że ja nie lubię paneli prysznicowych i nie wierzę w ich jakość, więc tylko przypomnę o konieczności założenia zmiękczacza wody, lub małej stacji uzdatniania na zasilaniu przy wodomierzu, bo się deszczownia i dysze szybko zakamienią i efekt będzie marny Edytowane 30 Czerwca 2014 przez aniula_bl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dharmaa 02.07.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Kochani, mam pytanie - jakie półeczki macie pod prysznicem? Oczywiście nie chodzi mi o te z płytek tylko takie do zamontowania.... Nasza łazienka robi się, własciwie juz jest na ukończeniu. W końcu nei zdecydowaliśmy sie na Signum, ale w sumie bardzo podobne jakieś hiszpańskie kafle, a na podłodze drewnopodobne też hiszpańskie w ciemnym kolorze. I teraz muszę kupić haczyki, półkę pod prysznic i nie mam koncepcji. Do kafelek mam dekor z elementami aluminium, więc w tym kolorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 02.07.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Snoszi pólki pod prysznicem Masz z płytek??Nie zbiera się tam woda??Zastanawiamy się czy wykonać szklane czy z płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 02.07.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) Snoszi pólki pod prysznicem Masz z płytek?? Nie zbiera się tam woda?? Zastanawiamy się czy wykonać szklane czy z płytek Tak mam 2 szt z płytek. Nie zbiera się na nich woda, bo są ukryte głęboko za panelem, nie chciałam aby były widoczne po wejściu do łazienki a szczególnie żeby nie było widać rzeczy na nich stojących i udało się. Edytowane 2 Lipca 2014 przez snoszi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elanowak 02.07.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 tez się zastanawialiśmy nad impregnowaniem, ale zrezygnowaliśmy. Teraz widzę, że dobrze zrobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ja mam półkę z płytek pod prysznicem - jest to występ z osłony rur zrobionej z k-g (rur nie wkuwaliśmy w ściany, szły po wierzchu). Prysznic jest tak duży, że woda na półkę nawet nie dolatuje, może jakieś krople. Przy WM błyskawicznie wysychają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 02.07.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 A ile cofaliscie te półki żeby Ew nie było widać stojących płynów etc??Myślicie że półki z płytek będą prsktyczniejsze od szklanych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 na pewno są tansze od szklanych i rzadziej się myje.Ja niczego nie cofałam. Widok szamponu mnie nie szokuje, a prysznic jest za ścianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.07.2014 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Skiba Ewcia, wizualizacje pokazujemy i omawiamy tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-%C5%82azienki-wizualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 03.07.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Elfir snoszi a jaka macie grubosc łaczną tych półeczek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.wg 06.07.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witam A to moja, troszkę ciężka do obfocenia [ATTACH=CONFIG]267874[/ATTACH] Bardzo ladna lazienka ,zainteresowaly mnie drzwi ,moge wiedziec jaka to firma i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 08.07.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Drzwi to : Asilo aosta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sangelin 10.07.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam!!! Zerknijcie proszę na zdjęcia mojej łazieneczki. Jeszcze nie jest dokończona (brakuje ledów w podwieszanym suficie, kontaktów i szafki-słupka w rogu między umywalką a sedesem) ale może macie jakieś uwagi i sugestie. Będę wdzięczna komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sangelin 10.07.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 I jeszcze dwa zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts