agatah 11.08.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 aniaczek, bardzo ładnie wyszło Może i cegły za dużo, ale to wasza łazienka i wam się ma podobać Fajna lazienka ...prosze o podanie modeli ceramiki. Ja podpowiem Sedes i bidet - Roca Gap Umywalki - Cersanit Caspia Square Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 aniaczek, ponawiam prośbę o podanie modelu lampy centralnej I jeszcze jedno: nie myślałaś o zamontowaniu półsyfonu do bidetu, tak, aby go nie było wcale widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaczek 11.08.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 aniaczek, bardzo ładnie wyszło Może i cegły za dużo, ale to wasza łazienka i wam się ma podobać Ja podpowiem Sedes i bidet - Roca Gap Umywalki - Cersanit Caspia Square a wanna piramida quadro Dziekuję za komentarze Qubecek, płytki kupilśmy w Obi podłoga - Paradyż Pulso bianco ściana - Stargres Mixed stone Agatkaiandrzej, baterie to Omnires Murray. Tomkowa, lampa jest z Castoramy... chyba tez Nowodvorski ale pewna nie jestem. Mam jej zdjęcie ze sklepu, ale tylko cena jest czytelna na etykietce :/ Musiałabym zerknąć na rachunki. Co do pozostałych wnętrz - jeszcze nie są do końca urządzone... Szarości niestety głównie królują na podłogach. A co do bidetu - nic nie mów... - tam jest półsyfon :/ Tylko że korek klik-klak jest taki długi, że syfon musiał być zamontowany niżej. Przy okazji kupimy ładny chromowany półsyfon. Ale póki co jakoś trzeba wytrzymać z tym "pięknym" paskudztwem... Syberia - co do koloru cegły - pomysł mam taki, ze póki co jest czerwona, ale jak zachce mi się zmian, to malujemy na biało i wprowadzamy styl skandynawski Dlatego nie jest biała od razu - zawsze będzie można tanio i szybko zmienić łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaczek 11.08.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Sangelin, fajna łazienka Żyrandol super - tylko ja bym dała czarny i dorzuciła jakieś czarne dodatki. No i fuga przy cegiełce - mogłaby być jaśniejsza. A obrazek zostaw! Taki zadziorny jest Zastanów się nad szafką pod zlew - można u stolarza zamówić podwieszaną z szufladami... (np. czarna lakierowana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.08.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 aniaczek, napisz mi jeszcze czy woda w wc spuszcza się głośno? U mnie słychać w całym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaczek 11.08.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Wydaje mi się, że odgłosy są normalne Ale wsłucham się dziś i dam znać jakby były głośniejsze niż w drugim wc (tam mam carinę cersanitu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotiii 11.08.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Piękna łazienka i jaka duża!!!wow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
de-bee 11.08.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 To i ja się pochwalę moją łazienką Ma 3,5 m2 i mieści prysznic 100x80 jak widać na zdjęciu jeszcze jest niewykończona i brakuje mebli ale już jest wyraźny zarys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.08.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 A wanna? aniaczek już pisała, że to piramida quadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 11.08.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 To i ja się pochwalę moją łazienką Ma 3,5 m2 i mieści prysznic 100x80 jak widać na zdjęciu jeszcze jest niewykończona i brakuje mebli ale już jest wyraźny zarys [ATTACH=CONFIG]274456[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274454[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274455[/ATTACH] Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 12.08.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Łazienka nie doczekała się pochwał, a ja chcę powiedzieć, że wyszło bardzo ładnie Ciekawa jestem ściany z wanną, pokażesz? Co to za drzwi? bardzo dziękuję za opinię, na dodatek pozytywną drzwi robił nam zaprzyjaźniony stolarz, może w łazience powinny być białe....tak mi sugerowała koleżanka plastyczka...ale nam nie przeszkadzają, lubię je ta półka wymaga zagospodarowania ale jeszcze nic sensownego nie wymyśliłam, może coś podpowiecie aniaczek Twoja łazienka bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.08.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ja bym zamknęła ją szklanymi mlecznymi drzwiczkami i trzymała tam kosmetyki i inne takie potrzebne w kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 12.08.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ja bym zamknęła ją szklanymi mlecznymi drzwiczkami i trzymała tam kosmetyki i inne takie potrzebne w kąpieli. Łazienka jest bardzo surowa i "zimna" dlatego miałam taki pomysł żeby jednak postawić na tej półce jakieś elementy ocieplające wnętrze. Zamykanych szafek mam pod dostatkiem. Z wanny tak naprawdę korzysta sporadycznie nasza młodsza Córka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.08.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 w takim razie chyba bez sensu jest ta półeczka... Tylko aby ustawić "durnostojki"? może zapasowe ręczniki zwinięte w ruloniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.08.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 aniaczek lazienka calkiem fajna szkoda że cegła nie jest biała ale zdecydowanie szkoda ze nie jest biala...ten kolor cegly jest zupelnie nietrafiony i juz nawet pomijam ze jest jej za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.08.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 annNS2, opróżnij skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.08.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Łazienka jest bardzo surowa i "zimna" dlatego miałam taki pomysł żeby jednak postawić na tej półce jakieś elementy ocieplające wnętrze. Zamykanych szafek mam pod dostatkiem. Z wanny tak naprawdę korzysta sporadycznie nasza młodsza Córka. Ta łazienka nie jest, ani surowa, ani tym bardziej zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.08.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 annNS2, opróżnij skrzynkę oprozniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 13.08.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 w takim razie chyba bez sensu jest ta półeczka... Tylko aby ustawić "durnostojki"? może zapasowe ręczniki zwinięte w ruloniki? ręczniki próbowałam, wyglądają ok., niestety kurzą się.... nie lubię durnostojek ale z drugiej strony jakiś element dekoracyjny potrafi nadać wnętrzu fajniejszy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 13.08.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ta łazienka nie jest, ani surowa, ani tym bardziej zimna hmmm ciepła też nie a co do surowości to po przemyśleniu muszę Ci przyznać rację, nie jest surowa niezależnie od tego czy komuś się podoba czy nie jeśli przyjdzie Wam do głowy czym fajnie wypełnić te półki to będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts