agatah 13.08.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jak się tych ręczników na bieżąco używa to się nie kurzą Inna sprawa, że wszystko się będzie kurzyło A jakie było pierwotne przeznaczenie tych półek jeśli nie durnostojki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 13.08.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jak się tych ręczników na bieżąco używa to się nie kurzą Inna sprawa, że wszystko się będzie kurzyło A jakie było pierwotne przeznaczenie tych półek jeśli nie durnostojki? Pierwotnie nie było mowy o żadnej półeczce, na etapie projektowania za wanną, w ścianie miała być "wrzuta" do pralni, ale w trakcie wykonywania okazało się, że to nie będzie dobre rozwiązanie. Zdecydowaliśmy, że będzie półka, miałam wątpliwości właśnie przez te durnostojki.... tak sobie kiedyś roboczo przymierzałam te ręczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 13.08.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Wiem, że surowi Krytycy są na tym forum, czytam przecież od tylu lat, ale zaryzykuję i pokażę jeszcze WC. Trudno zrobić zdjęcie ze względu na wymiary i niestety ciągle wychodzi mi jakiś przekłamany kolor szafek; to co do poprawy, to na pewno syfon od umywalki, ale ciągle coś robimy i wszystko idzie woooolnooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.08.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Bardzo przyjemny wucet Ręczniki IMO będą lepsze niż jakiekolwiek pierdoły na tych półkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.08.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 szkoda, że zrobiliście pólki. Można było zostawić ścianę i powiesić obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 13.08.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 WC bardzo ładne A na półeczki jak już coś koniecznie to dałabym jakąś fajną świecę, którą można by zapalić przy relaksującej kąpieli. Do tego jakieś ładnie wyglądające kosmetyki do kąpieli, kulki, sól w ładnym pojemniku. Na ręczniki są raczej za płytkie i za wysokie. Najfajniej wyglądają jak są zrolowane i poukładane jeden na drugim tak żeby było widać ten ślimaczek i jeszcze zawiązany jakąś kokardką czy sznureczkiem. http://us.cdn4.123rf.com/168nwm/andreykuzmin/andreykuzmin1103/andreykuzmin110300011/8980650-stos-%C3%85%E2%80%BAwie%C3%85%C2%BCego-r%C3%84%E2%84%A2czniki-kolorowe-zrolowany-izolowane.jpg U ciebie raczej nie da rady w ten sposób, chyba żeby je wsadzić do koszyczka http://image.ceneo.pl/data/products/19843192/f-komplet-recznikow-w-koszyczku-v1342.jpg http://img.zszywka.pl/1/0169/w_7762/DIY-Zrob-to-sam/sowa-na-reczniki-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 13.08.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Elfir fakt, szkoda.... Doriko super, bardzo Ci dziękuję, skorzystam z podpowiedzi, bardzo mi się podobają te inspiracje, szukam koszyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 13.08.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Bardzo fajnie wyglądają kule mydlane np z Body Shopu zamknięte z słoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 17.08.2014 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Jakiś czas temu pytałam o kolor mebli do łazienki, miałam pomysły na bakłażan, doradzałyście raczej białe.....i są białe Pokażę jak to wyszło ostatecznie; na ten moment trzeba jeszcze zawiesić grzejnik. Po prawie 2 miesiącach użytkowania łazienki mogę stwierdzić, że to był dobry wybór, jedynie utrzymanie w czystości białej podłogi nie jest zbyt oczywiste [ATTACH=CONFIG]273393[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]273394[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]273395[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]273396[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]273397[/ATTACH] Bardzo ładna łazienka bardzo proszę o info co to są za płytki ,będę robić biało czarną łazienkę i kopie w necie poszukując płytek , te mi się bardzo spodobały Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez gosia1966 nie widać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 17.08.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Bardzo ładna łazienka bardzo proszę o info co to są za płytki ,będę robić biało czarną łazienkę i kopie w necie poszukując płytek , te mi się bardzo spodobały płytki to Paradyż Piumetta; zdaniem naszego płytkarza dobrze się kładły, nie było żadnych problemów; łatwo się myją, te czarne wycieram jednak do sucha ścierką do szyb; białe na podłodze, no cóż sprzątanie dość częste trzeba brać pod uwagę, a le w całokształcie jestem zadowolona. Gdybyś się zdecydowała na kupno to została mi cała paczka podłogowych, chętnie odstąpię One mają taką fajną fakturę, nie są zupełnie gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JDIT 18.08.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) aniaczek, łazienka baaardzo w moim stylu, idealnie współgrałaby z... moją kuchnią . Szkoda, że sama nie wpadłam na tą cegłę w łazience... Jedyna rzecz, która mi "nie leży" to lampa (nie w moim stylu, wg mnie nie bardzo pasuje do łazienki), ale takie moje malutkie "ale", poza tym zazdroszczę fajnie zrobionego pomieszczenia Ankubek, Twoja łazienka jest bardzo przyjemna i czysta, a nie surowa i zimna , bardzo mi się podoba, a na półeczki proponuję moje ulubione koszyczki wiklinowe z jakąś tkaniną w odpowiednim kolorze - w nich można umieścić jakieś potrzebne drobiazgi, czy też wspominane wcześniej ręczniki. Urzekła mnie sowa z ręcznikami, ale skąd taką wytrzasnąć???? Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez JDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.08.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 [...]Urzekła mnie sowa z ręcznikami, ale skąd taką wytrzasnąć???? Wydziergać na szydełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniulka29 18.08.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Dziewczyny, potrzebuje pomocy,ôdnosnie plytek ktore mozecie zobaczyc na tym zdjeciu.Czy ktos wie co to moga byc za plytki te bezowe i ta mozaika brazowa.Bede wdzieczna za wskazowki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JDIT 18.08.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Wydziergać na szydełku Niestety moje rozliczne talenty nie obejmują dziedziny "szydełkowanie", dlatego sowa jest poza moim zasięgiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarobiały 19.08.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam. Aniulko myślę, że ta brązowa mozaika to kamienny ceramstic mk 016. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.08.2014 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Wiem że tu nie takie pytania ale potrzebuję szybko opinii o tym odpływie liniowym a tu spory ruch jest.Rea Odpływ liniowy Neotaki http://www.123lazienka.pl/?page=shop&prdid=42286Będę ogromnie wdzięczna za opinie.Cena jest niewysoka ale czy warto a może lepiej taki spust http://www.sanitarsystem.pl/allegro/images/WPUSTY/viega.jpgniż tani liniowy. Spust firmy viega polecił hydraulik i już sama nie wiem co kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.08.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Doriko, obawiam się, że taka mała kratka może nie dać rady dużej ilości wody. Będzie stała w prysznicu podczas kąpieli. Odpływ liniowy wyłozony płytkami miałam, i też niestety był problem, bo nie dawał rady odprowadzać wody. Zbyt mała powierzchnia przyjmowania wody. Zmieniłam na taką kratkę i jest ok, woda spływa doskonale http://www.vabo.pl/images/vabo-standard-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 21.08.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Wiem, że surowi Krytycy są na tym forum, czytam przecież od tylu lat, ale zaryzykuję i pokażę jeszcze WC. Trudno zrobić zdjęcie ze względu na wymiary i niestety ciągle wychodzi mi jakiś przekłamany kolor szafek; [ATTACH=CONFIG]274669[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274670[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274671[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274672[/ATTACH] to co do poprawy, to na pewno syfon od umywalki, ale ciągle coś robimy i wszystko idzie woooolnooo Świetnie urządziłaś ten wucecik, bardzo ładne szafki nad geberitem Ręczniki do dużej łazienki kupiłabym białe w dużej ilości i powkładała na półki zwinięte w rulony. Co prawda lepiej by było bez tych półek, ale skoro już one są, to niech nie świecą pustkami http://fotografia.pixmac.pl/4/linii-zwiniete-biale-reczniki-kapielowe-lazienka-pixmac-fotografia-56433681.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.08.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Doriko, obawiam się, że taka mała kratka może nie dać rady dużej ilości wody. Będzie stała w prysznicu podczas kąpieli. Odpływ liniowy wyłozony płytkami miałam, i też niestety był problem, bo nie dawał rady odprowadzać wody. Zbyt mała powierzchnia przyjmowania wody. Zmieniłam na taką kratkę i jest ok, woda spływa doskonale http://www.vabo.pl/images/vabo-standard-d.jpg Dzięki Agatah. Ten liniowy co wkleiłam ma niby przepustowość 49 l/min więc chyba dużo. Ten twój za drogi dla mnie niestety. Szukam opinii o jakimś tańszym odpływie liniowym. Mógłby ktoś coś sprawdzonego polecić. Chciałabym kupić bo jest niedrogi ale nie ma opinii w internecie a może to jakiś chiński shit. Troszkę się cykam bo to raczej ciężko wymienić chyba a może się mylę. W sobotę będzie hydraulik więc muszę jak najszybciej podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 21.08.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Nie wiem czy to tanio czy drogo, ja mam polski odpływ WIPER i nie mam mu nic do zarzucenia (z wklejaną płytką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts