Nathalie-86 13.11.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Czy ktos posiada z Was moze takie lustro? Wyglada ciekawie ale zastanawiam sie czy daje duzo swiatła...SPAM Edytowane 18 Listopada 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.11.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) Jest i nasza już wykończona Baterie Kludi Zenta, o które było pytanie na poprzedniej stronie Ładne są, ale wkurza mnie że stoi na nich woda, bo są płaskie i w sztucznym świetle, widać lepiej żaluzje Edytowane 13 Listopada 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 oliwkawawa, pamiętam Twoją śliczną łazienkę z wizek Ślicznie wyszło! Relingi na ręczniki przy umywalkach to co to takiego? Jaki masz pomysł na kosmetyki pod prysznicem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 13.11.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 bardzo ładna łazienka , taka spokojna mam pytanie , ile masz tam punktów świetlnych i jakiej mocy (ile m2 ma łazienka) ... za cholerę nie wiem ile mam dać w łazience takich oczek żeby było jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.11.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jest i nasza już wykończona Baterie Kludi Zenta, o które było pytanie na poprzedniej stronie Ładne są, ale wkurza mnie że stoi na nich woda, bo są płaskie [ATTACH=CONFIG]288942[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288943[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288944[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288945[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288946[/ATTACH] swietna lazienka!! gdyby to byla MOJA lazienka to dodalabym szafke na zapasowe reczniki ect. w miejscu grzejnika a grzejnik bym dala na sciane tam gdzie haczyki na reczniki ale powtarzam - tylko gdyby byla MOJA ale i tak jest cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.11.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) oliwkawawa, pamiętam Twoją śliczną łazienkę z wizek Ślicznie wyszło! Relingi na ręczniki przy umywalkach to co to takiego? Jaki masz pomysł na kosmetyki pod prysznicem? Relingi to Zack Scala. Ale odradzam. Może to i ładnie wygląda, ale drogie jak cholera i obchodzić się trzeba jak z jajkiem (małe dzieci, drążek do bujania i te sprawy , dodatkowo nie wiem czemu z jednej strony nie udało się go dobrze zamocować (może jakaś dziura w tym miejscu w pustaku czy szczelina w kleju pod płytką..?) i delikatnie się rusza. Kosmetyki... Kupiłam taki koszyczek który zresztą tam leży na podłodze bo się zsuwa;) Jest na te "przylepce". Mam już drugi taki, do przywiercenia, tylko chętnego narazie brak żeby tam wywiercić w tym gresie bardzo ładna łazienka , taka spokojna mam pytanie , ile masz tam punktów świetlnych i jakiej mocy (ile m2 ma łazienka) ... za cholerę nie wiem ile mam dać w łazience takich oczek żeby było jasno 4 tubki Nero na suficie po 35W I 2 kinkiety nad lustrem (w każdym po 2 źródła światła, nie pamiętam ile W, ale obecnie wymieniam na ledy 4W). Jak dla mnie jest ok. Tubki na suficie nie dają mocno po oczach ale wystarczająco żeby się kąpać czy korzystać z kibelka;) Z kolei lampy nad lustrem do zadań specjalnych swietna lazienka!! gdyby to byla MOJA lazienka to dodalabym szafke na zapasowe reczniki ect. w miejscu grzejnika a grzejnik bym dala na sciane tam gdzie haczyki na reczniki ale powtarzam - tylko gdyby byla MOJA ale i tak jest cudnie Korzystam z niej jakieś 3 miesiące i nie brakuje mi niczego Nad kibelkiem i bidetem są 3 szafki ukryte, pod umywalkami dość duże szuflady, można tam zmieścić co nieco A dosłownie obok łazienki jest garderoba gdzie stacjonują m.in. ręczniki dziękuję wszystkim za miłe słowa, cieszę się że się podoba Aaaa, zapomniałam napisać - syberia łazienka ma 10 mkw Edytowane 13 Listopada 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Relingi to Zack Scala. Ale odradzam. Może to i ładnie wygląda, ale drogie jak cholera i obchodzić się trzeba jak z jajkiem (małe dzieci, drążek do bujania i te sprawy , dodatkowo nie wiem czemu z jednej strony nie udało się go dobrze zamocować (może jakaś dziura w tym miejscu w pustaku czy szczelina w kleju pod płytką..?) i delikatnie się rusza. Jest ładny, fakt, ale dzięki za rady Szukam czegoś stabilnego w chromie, a najlepiej w czerni. Jeżeli chodzi o ciemne, to wybór jest bardzo ograniczony. Może znasz coś ciekawego? Zapytam jeszcze o sposób wykończenia płytki nad wc, tam gdzie zaczynają się drzwiczki szafek. Jakie jest wykończenie, aby po otwarciu szafki brzeg płytki wyglądał estetycznie? U mnie kafelkarz proponuje aluminiową listwę, która będzie przykrywać brzeg i jednocześnie go chronić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.11.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Ciemnych niestety nigdy nie szukałam więc nie mam nic w zanadrzu do polecenia Płytki nad wc. Tam nie ma żadnej listwy ani nic takiego, jest wykończone bodajże klejem, czy gipsem? Nie wiem dokładnie, to czym się wykańcza zabudowy gk Tego nie widać jak szafka jest zamknięta, a i nic złego się tam nie dzieje, tzn. tego brzegu w zasadzie nie ma przed czym chronić Zrobiłam zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vereenka 14.11.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Witam. Czy ktos posiada z Was moze takie lustro? Wyglada ciekawie ale zastanawiam sie czy daje duzo swiatła... http://www.salonled.pl/pl/lustra-led/999-lustro-podswietlane-led-50x60cm.html Hej, ja miałam podobne w mieszkaniu - tylko że nie po dwa paski ledów u góry i dołu, ale jeden z góry i po jednym z każdego boku. Spokojnie dało się przy nim zrobić makijaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARTG60 14.11.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 a ma ktoś łazienkę w której nie ma żadnych kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 14.11.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Ja miałam naką łazienkę jak wynajmowałam mieszkanie w stanie deweloperskim , ściany były pomalowane na biało , wanna bez zabudowy , na betonie wykładzina dywanowa , calkiem mio się mieszkało , podobało mi się z tą wykładzną, tak było milutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 14.11.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 a ma ktoś łazienkę w której nie ma żadnych kafli? że zapytam zatem co ma byc jak nie kafle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) że zapytam zatem co ma byc jak nie kafle ? Jest już wątek o tym co można położyć zamiast płytek - zdziwisz się ile jest rozwiązań, takze pod prysznice http://forum.muratordom.pl/showthread.php?106409-%C5%81azienka-toaleta-bez-p%C5%82ytek-minimum-p%C5%82ytek&highlight=%C5%82azienka Edytowane 14 Listopada 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 a ma ktoś łazienkę w której nie ma żadnych kafli? ANNAJA - o ile dobrze pamiętam nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 14.11.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 i jak ona (ta lazienka ) wygląda jakis link zapodasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 poproś Annję, nie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 15.11.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 że zapytam zatem co ma byc jak nie kafle ? drewno? korek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARTG60 15.11.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 tak poprostu się pytam, chciałem zobaczyć jak inni zrobili łazienkę bez kafli, kamieni itp.My z żoną tak zrobiliśmy i jest ok, na podłogę panele aquastop, na ściany tapety sztukateria itp.Po roku wszystko ładnie się trzyma. Polecam, nawet jak podłogówki brak jest ciepło w nogi po wyjściu z wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.11.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) To moja mała łazienka o przebojowych wymiarach 110 x 250 cm Brakuje jeszcze listew przy futrynie i paru drobiazgów. http://imagizer.imageshack.us/v2/494x658q90/540/jPdXZ4.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/494x658q90/538/IfRZHn.jpg Edytowane 17 Listopada 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARTG60 15.11.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Tomkowa łazienka z klasą (mimo że mała) a tu nasza, jeszcze nie skończona na 100% ale wygląda tak: P.S. bezkaflowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts