Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Parę fotek naszej łazienki - jeszcze nie do końca gotowej (brakuje lampy nad lustrem).

Co myślicie o wykończeniu przy suficie (styk ściany z sufitem)? Planuje to usunąć i zrobić na prosto.

http://i.imgur.com/BmBIoId.jpg

http://i.imgur.com/91wHg9R.jpg

http://i.imgur.com/zOmaPf0.jpg

http://i.imgur.com/q3CYSmY.jpg

co to za białe płytki? chcemy białe płytki, ale mamy mega dylemat czy brać matowe czy w połysku.. yhhh

BARTG60, gratuluję nietuzinkowej łazienki, z wyjątkowym klimatem :) Bardzo ładna

dziękuje to zasługa mojej żony, niedługo bierzemy się za dolną małą łazienkę, będzie czarna, panele ułożone, tapety i farba już na ścianie,

zostało zamontować brodzik, umywalkę, baterie i jedyne w tym domu kafle pod prysznicem :-)

gdzie się nalewa wody do wanny? wylewka w korku?

wiadrami ze studni nosimy :lol2: hehe nie no żartuje,

słabo widać na zdjęciu ale tam jest bateria na tym stelażu metalowym, docelowo zmienimy go na konsolkę.

Edytowane przez joliska

dziękuje to zasługa mojej żony, niedługo bierzemy się za dolną małą łazienkę, będzie czarna, panele ułożone, tapety i farba już na ścianie,

zostało zamontować brodzik, umywalkę, baterie i jedyne w tym domu kafle pod prysznicem :-)

wiadrami ze studni nosimy :lol2: hehe nie no żartuje,

słabo widać na zdjęciu ale tam jest bateria na tym stelażu metalowym, docelowo zmienimy go na konsolkę.

a myslalam ze wode to wam lokaj z tej studni przynosi :D

bardzo klimatyczna lazienka - czy caly dom jest urzadzony w tym stylu? czy tylko z lazienka tak pojechaliscie? ;) :) pytam z ciekawosci, bo sie zastanawiam czy na codzien mozna po takich wnetrzach chodzic w 'rozciagnietym' dresie czy tez jeansach :)

Witajcie moi drodzy na początek chciałbym Wam pokazać kawałeczek naszej łazienki jeszcze nieskonczonej wiec wkrótce wiecej zdjec. Podoba sie?

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/189/1278174_image-f27eb5c3b8e8309104ebd7f48fe7ab72705d082e6391f0560b0fb16b37f00207-V.jpg

Bardzo ładnie. A te rośliny w donicach są sztuczne?

Tomkowa ślicznie wyszła ta łazienka :yes::yes::yes:

Tomkowa

Łazienka na 10 punktów :)

Drżałabym tylko o wytrzymałość tak płytkich i szerokich zarazem fug. Robiliście jakieś próby?

TOMKOWA, rewelacyjna łazienka!

Mam pytanie o oswietlenie lustra, na jakiej zasadzie jest zrobione?

Bardzo, bardzo dziękuję! :) Piu, trochę drżę ;) Próby robimy codziennie korzystając z prysznica i lejąc, chcąc nie chcąc, tę ścianę wodą ;) Na razie jest w porządku.

Szyszunia, lustro jest naklejone na dodatkowe płyty g-k, dzięki czemu odstaje od ściany 3 cm. Płyta, na dole i górze, jest niższa od lustra i w tym zagłębieniu jest wklejona taśma led :)

a myslalam ze wode to wam lokaj z tej studni przynosi :D

bardzo klimatyczna lazienka - czy caly dom jest urzadzony w tym stylu? czy tylko z lazienka tak pojechaliscie? ;) :) pytam z ciekawosci, bo sie zastanawiam czy na codzien mozna po takich wnetrzach chodzic w 'rozciagnietym' dresie czy tez jeansach :)

lokaj? heh... dobry żart, w sumie cały dom mamy w takim stylu, jeszcze nie wszystko na 100% skończone ale.... nawet na zewnątrz dom jest w tym klimacie. A co do dresów hmmm nie wiem co odpowiedzieć, ja chodzę czasami w dzinsach czasami w dresach czasami w majtkach a czasami bez :lol:

W sumie to wnętrza nie mają nic do tego heh..

Trzeba sie dobrze czuć w swoim domu i tyle, fakt że jak by nie moja żona to miałbym zółtą elewację, i tęcze w środku ale jakoś inaczej wyszło. ;)

lokaj? heh... dobry żart, w sumie cały dom mamy w takim stylu, jeszcze nie wszystko na 100% skończone ale.... nawet na zewnątrz dom jest w tym klimacie. A co do dresów hmmm nie wiem co odpowiedzieć, ja chodzę czasami w dzinsach czasami w dresach czasami w majtkach a czasami bez :lol:

W sumie to wnętrza nie mają nic do tego heh..

Trzeba sie dobrze czuć w swoim domu i tyle, fakt że jak by nie moja żona to miałbym zółtą elewację, i tęcze w środku ale jakoś inaczej wyszło. ;)

w ogole bez NAS byscie zgineli...hihih ;) oczywiscie bez zadnego jadu. z sympati sie zapytalam o te 'dresy' :) jesli sie czujecie dobrze w takim klimacie to BARDZO wam DOBRZE :) pozdr.