aga_1 16.11.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 To moja mała łazienka o przebojowych wymiarach 110 x 250 cm Brakuje jeszcze listew przy futrynie i paru drobiazgów. co to za białe płytki i te plastry? absolutnie cudowne!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_1 16.11.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Parę fotek naszej łazienki - jeszcze nie do końca gotowej (brakuje lampy nad lustrem). Co myślicie o wykończeniu przy suficie (styk ściany z sufitem)? Planuje to usunąć i zrobić na prosto. http://i.imgur.com/BmBIoId.jpg http://i.imgur.com/91wHg9R.jpg http://i.imgur.com/zOmaPf0.jpg http://i.imgur.com/q3CYSmY.jpg co to za białe płytki? chcemy białe płytki, ale mamy mega dylemat czy brać matowe czy w połysku.. yhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.11.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 (edytowane) Doriko, AnnNS2, aga_1 serdecznie dziękuję za pochlebne opinie Aga, o płytkach pisałam kilka postów wcześniej To nie jest czysta biel, raczej bardzo jasny szary Edytowane 16 Listopada 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_1 16.11.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Doriko, AnnNS2, aga_1 serdecznie dziękuję za pochlebne opinie Aga, o płytkach pisałam kilka postów wcześniej dopiero teraz zobaczyłam, przepraszam za zamieszanie.. ale pięknie Ci wyszła ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARTG60 16.11.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Bardzo ładnie. Macie ujecie na ścianę z wanną? Nie myśleliście o tym, by grzejnik osłonić np. szarym panelem? dziękujemy, na kaloryferze będzie portal metalowy plus parę innych dodatków. zdjęcie na skos za wanną. http://i.imgur.com/uHNc9Kz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.11.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 BARTG60, gratuluję nietuzinkowej łazienki, z wyjątkowym klimatem Bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.11.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 gdzie się nalewa wody do wanny? wylewka w korku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARTG60 16.11.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 (edytowane) BARTG60, gratuluję nietuzinkowej łazienki, z wyjątkowym klimatem Bardzo ładna dziękuje to zasługa mojej żony, niedługo bierzemy się za dolną małą łazienkę, będzie czarna, panele ułożone, tapety i farba już na ścianie, zostało zamontować brodzik, umywalkę, baterie i jedyne w tym domu kafle pod prysznicem gdzie się nalewa wody do wanny? wylewka w korku? wiadrami ze studni nosimy hehe nie no żartuje, słabo widać na zdjęciu ale tam jest bateria na tym stelażu metalowym, docelowo zmienimy go na konsolkę. Edytowane 17 Listopada 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.11.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 sprytnie ukryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.11.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 dziękuje to zasługa mojej żony, niedługo bierzemy się za dolną małą łazienkę, będzie czarna, panele ułożone, tapety i farba już na ścianie, zostało zamontować brodzik, umywalkę, baterie i jedyne w tym domu kafle pod prysznicem wiadrami ze studni nosimy hehe nie no żartuje, słabo widać na zdjęciu ale tam jest bateria na tym stelażu metalowym, docelowo zmienimy go na konsolkę. a myslalam ze wode to wam lokaj z tej studni przynosi bardzo klimatyczna lazienka - czy caly dom jest urzadzony w tym stylu? czy tylko z lazienka tak pojechaliscie? pytam z ciekawosci, bo sie zastanawiam czy na codzien mozna po takich wnetrzach chodzic w 'rozciagnietym' dresie czy tez jeansach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieszko87 17.11.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A myśleliście nad kabiną bez brodzika? Ja się kłócę z żoną, by w naszej łazience taka się pojawiła. Ona nie jest przekonana, ja cały czas oglądam takie kabiny. Może ktoś wymienić plusy i minusy takiej kabiny? Może ja nie dostrzegam niedogodności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.11.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Tomkowa ślicznie wyszła ta łazienka :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 17.11.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Tomkowa Łazienka na 10 punktów Drżałabym tylko o wytrzymałość tak płytkich i szerokich zarazem fug. Robiliście jakieś próby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszunia6 17.11.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 TOMKOWA, rewelacyjna łazienka!Mam pytanie o oswietlenie lustra, na jakiej zasadzie jest zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madia 17.11.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Witajcie moi drodzy na początek chciałbym Wam pokazać kawałeczek naszej łazienki jeszcze nieskonczonej wiec wkrótce wiecej zdjec. Podoba sie? http://zmniejszacz.pl/zdjecie/189/1278174_image-f27eb5c3b8e8309104ebd7f48fe7ab72705d082e6391f0560b0fb16b37f00207-V.jpg Bardzo ładnie. A te rośliny w donicach są sztuczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilkarzyk66 17.11.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Bardzo ładnie. A te rośliny w donicach są sztuczne? Dziekuje:-) Donice kupilismy takie ktore sie same nawadniaja bo mialy stac na zew ale tak sie spodobaly wew ze juz zostaly a w nich sztuczne kwiaty:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.11.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Tomkowa ślicznie wyszła ta łazienka :yes: Tomkowa Łazienka na 10 punktów Drżałabym tylko o wytrzymałość tak płytkich i szerokich zarazem fug. Robiliście jakieś próby? TOMKOWA, rewelacyjna łazienka! Mam pytanie o oswietlenie lustra, na jakiej zasadzie jest zrobione? Bardzo, bardzo dziękuję! Piu, trochę drżę Próby robimy codziennie korzystając z prysznica i lejąc, chcąc nie chcąc, tę ścianę wodą Na razie jest w porządku. Szyszunia, lustro jest naklejone na dodatkowe płyty g-k, dzięki czemu odstaje od ściany 3 cm. Płyta, na dole i górze, jest niższa od lustra i w tym zagłębieniu jest wklejona taśma led Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARTG60 17.11.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 a myslalam ze wode to wam lokaj z tej studni przynosi bardzo klimatyczna lazienka - czy caly dom jest urzadzony w tym stylu? czy tylko z lazienka tak pojechaliscie? pytam z ciekawosci, bo sie zastanawiam czy na codzien mozna po takich wnetrzach chodzic w 'rozciagnietym' dresie czy tez jeansach lokaj? heh... dobry żart, w sumie cały dom mamy w takim stylu, jeszcze nie wszystko na 100% skończone ale.... nawet na zewnątrz dom jest w tym klimacie. A co do dresów hmmm nie wiem co odpowiedzieć, ja chodzę czasami w dzinsach czasami w dresach czasami w majtkach a czasami bez W sumie to wnętrza nie mają nic do tego heh.. Trzeba sie dobrze czuć w swoim domu i tyle, fakt że jak by nie moja żona to miałbym zółtą elewację, i tęcze w środku ale jakoś inaczej wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARTG60 17.11.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dziekuje:-) Donice kupilismy takie ktore sie same nawadniaja bo mialy stac na zew ale tak sie spodobaly wew ze juz zostaly a w nich sztuczne kwiaty:-) dobry patent, mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.11.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 lokaj? heh... dobry żart, w sumie cały dom mamy w takim stylu, jeszcze nie wszystko na 100% skończone ale.... nawet na zewnątrz dom jest w tym klimacie. A co do dresów hmmm nie wiem co odpowiedzieć, ja chodzę czasami w dzinsach czasami w dresach czasami w majtkach a czasami bez W sumie to wnętrza nie mają nic do tego heh.. Trzeba sie dobrze czuć w swoim domu i tyle, fakt że jak by nie moja żona to miałbym zółtą elewację, i tęcze w środku ale jakoś inaczej wyszło. w ogole bez NAS byscie zgineli...hihih oczywiscie bez zadnego jadu. z sympati sie zapytalam o te 'dresy' jesli sie czujecie dobrze w takim klimacie to BARDZO wam DOBRZE pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts