aniula_bl 25.01.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 karolinaz a jakoś więcej zdjęć może? na tym jednym nawet płytek dobrze nie widać no chyba, że to toaleta, a nie łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 26.01.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Marysia, a ile kosztowały? Nie pamiętam dokładnie, ale między 330 a 380zł + ościeżnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 26.01.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Marysiu, całkiem przyjemna łazienka Z lustrem masz rację, całe szczęście, że posłuchałam płytkarza i dałam duże lustro. Ale widziałam odwrotną sytuację u znajomych, tj. ogromna łazienka i małe lustereczko na ścianie, wyglądało to dosłownie komicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 26.01.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Nie pamiętam dokładnie, ale między 330 a 380zł + ościeżnice. No to może inaczej jeszcze zapytam - ile wyniósł Cię komplet skrzydło+ościeżnica+klamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 26.01.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 No to może inaczej jeszcze zapytam - ile wyniósł Cię komplet skrzydło+ościeżnica+klamka? Sprawdzę paragony po południu i dam znać, ale myślę, że w 500zł za całość się zmieściłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 27.01.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam, to ja też pokażę naszą łazienkę, (prawie) białą. Brakuje jeszcze kinkietów i białej ławeczki http://images68.fotosik.pl/558/b83f3674cbc36dd7med.jpg http://images70.fotosik.pl/558/da6bbe39a771fb25med.jpg http://images67.fotosik.pl/560/f230ae20fd9c6b21med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata11 27.01.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Piękna ta łazienka.Proszę podaj mi nazwę płytek na podłodze i na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.01.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 na podłodze jest chyba My way Noce naturale z Paradyża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 27.01.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Piękna ta prawie biała łazienka A prysznic zostaje taki bez parawanu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.01.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 goshia7 pieknie, nie przedobrzone, stonowane bosshhe jak by to super wygladalo z deska naturalna na podlodze, juz czuje ciepelko tego drewienka pod nozkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.01.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Mysza... masz moze takie samo ujecie lazienki jak z cegla wyzej? ciekawe porownanie mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 27.01.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Piękna ta łazienka.Proszę podaj mi nazwę płytek na podłodze i na ścianach? Dziękuję bardzo Płytki na podłodze to Paradyż Noce Naturale a na ścianach jest Paradyż Modul Bianco Piękna ta prawie biała łazienka A prysznic zostaje taki bez parawanu tak? Dziękuję bardzo tak, prysznic jest bez parawanu. Zawsze podobał mi się taki otwarty chociaż na początku bałam się, że woda będzie chlapać na całą łazienkę Na szczęście okazało się, że wszystko jest ok i nie trzeba stawiać żadnej szyby goshia7 pieknie, nie przedobrzone, stonowane bosshhe jak by to super wygladalo z deska naturalna na podlodze, juz czuje ciepelko tego drewienka pod nozkami Dziękuję Ci Meliska mi też szalenie podobają się białe łazienki z naturalnymi dechami te płytki są tylko imitacją a dają bardzo fajny efekt drewna więc naturalne deski dały by efekt piorunujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam, to ja też pokażę naszą łazienkę, (prawie) białą. Brakuje jeszcze kinkietów i białej ławeczki Bardzo ładna łazienka Ależ masz tam miejsca, super! Co to takiego, w chromie, wystającego ze ściany prysznicowej wyłożonej Noce Naturale?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 27.01.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Bardzo ładna łazienka Ależ masz tam miejsca, super! Co to takiego, w chromie, wystającego ze ściany prysznicowej wyłożonej Noce Naturale?? Dziękuję bardzo Cieszę się, że Ci się podoba, bo prawdę mówiąc Twoja łazienka tak mnie zachwyciła, że troszkę obawiałam się wrzucić zdjęcia mojej więc tym bardziej jest mi miło Ten chrom na ścianie to flesz odbity od słuchawki prysznicowej nie mam pojęcia dlaczego tak się to światło odbiło (na każdym zdjęciu tak się odbijało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.01.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 A już myślałam, że to jakiś tajemniczy uchwyt Śliczną masz łazienkę. Pokazuj ją z dumą, a nie z obawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 27.01.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 goshia7-Witam śliczna łazieneczka prosze napisz jaki był jej całkowity koszt!!!!! Pozdrawiam Julia@cinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 27.01.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 goshia7 sliczna łaizenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 28.01.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 A już myślałam, że to jakiś tajemniczy uchwyt Śliczną masz łazienkę. Pokazuj ją z dumą, a nie z obawami Jak zaczęłam oglądać zdjęcia to sama nie wiedziałam co to jest ale na kolejnych fotkach już wyraźnie było widać, że to światło tak śmiesznie się odbija Tomkowa, dziękuję Ci bardzo czyli mogę być spokojna, mój czas, który spędziłam na planowaniu łazienki (a trochę tego było ) nie był do końca zmarnowany goshia7-Witam śliczna łazieneczka prosze napisz jaki był jej całkowity koszt!!!!! Pozdrawiam Julia@cinek Dziękuję Ci bardzo wiesz co, zastrzeliłaś mnie tym pytaniem tym bardziej, że to ja nad wszystkim czuwałam, kupowałam, płaciłam. Mąż nie miał czasu więc zlecił to mi To było tak niedawno a ja już nic nie pamiętam Ale postaram się poszperać w fakturach, przejrzę wszystko i dam Ci odpowiedź goshia7 sliczna łaizenka Dziękuję bardzo. Strasznie się cieszę, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 28.01.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam serdecznie poniżej moja niewielka łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.01.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 jak widać wszyscy zaniemówili z wrażenia:rolleyes:dla mnie bomba!co to za kinkiety nad lustrami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts