Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, to ja też pokażę naszą łazienkę, (prawie) białą. Brakuje jeszcze kinkietów i białej ławeczki :)

http://images68.fotosik.pl/558/b83f3674cbc36dd7med.jpg

http://images70.fotosik.pl/558/da6bbe39a771fb25med.jpg

http://images67.fotosik.pl/560/f230ae20fd9c6b21med.jpg

Piękna ta łazienka.Proszę podaj mi nazwę płytek na podłodze i na ścianach?

Dziękuję bardzo :) Płytki na podłodze to Paradyż Noce Naturale a na ścianach jest Paradyż Modul Bianco

Piękna ta prawie biała łazienka :) A prysznic zostaje taki bez parawanu tak?

Dziękuję bardzo :) tak, prysznic jest bez parawanu. Zawsze podobał mi się taki otwarty chociaż na początku bałam się, że woda będzie chlapać na całą łazienkę :) Na szczęście okazało się, że wszystko jest ok i nie trzeba stawiać żadnej szyby :)

goshia7 pieknie, nie przedobrzone, stonowane :)

bosshhe jak by to super wygladalo z deska naturalna na podlodze, juz czuje ciepelko tego drewienka pod nozkami :rolleyes::lol:

Dziękuję Ci Meliska :) mi też szalenie podobają się białe łazienki z naturalnymi dechami :) te płytki są tylko imitacją a dają bardzo fajny efekt drewna więc naturalne deski dały by efekt piorunujący :)

Bardzo ładna łazienka :) Ależ masz tam miejsca, super! :) Co to takiego, w chromie, wystającego ze ściany prysznicowej wyłożonej Noce Naturale??

Dziękuję bardzo :) Cieszę się, że Ci się podoba, bo prawdę mówiąc Twoja łazienka tak mnie zachwyciła, że troszkę obawiałam się wrzucić zdjęcia mojej :yes: więc tym bardziej jest mi miło :)

Ten chrom na ścianie to flesz odbity od słuchawki prysznicowej :) nie mam pojęcia dlaczego tak się to światło odbiło (na każdym zdjęciu tak się odbijało) :)

A już myślałam, że to jakiś tajemniczy uchwyt ;) Śliczną masz łazienkę. Pokazuj ją z dumą, a nie z obawami :D

Jak zaczęłam oglądać zdjęcia to sama nie wiedziałam co to jest :eek: ale na kolejnych fotkach już wyraźnie było widać, że to światło tak śmiesznie się odbija :D Tomkowa, dziękuję Ci bardzo :) czyli mogę być spokojna, mój czas, który spędziłam na planowaniu łazienki (a trochę tego było :yes:) nie był do końca zmarnowany :D

goshia7-Witam śliczna łazieneczka prosze napisz jaki był jej całkowity koszt!!!!!

Pozdrawiam Julia@cinek :)

Dziękuję Ci bardzo :) wiesz co, zastrzeliłaś mnie tym pytaniem :roll: tym bardziej, że to ja nad wszystkim czuwałam, kupowałam, płaciłam. Mąż nie miał czasu więc zlecił to mi :D

To było tak niedawno a ja już nic nie pamiętam :no: Ale postaram się poszperać w fakturach, przejrzę wszystko i dam Ci odpowiedź :yes:

goshia7 sliczna łaizenka :)

Dziękuję bardzo. Strasznie się cieszę, że Ci się podoba :)