sheila 12.02.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Witam, to ja też pokażę naszą łazienkę, (prawie) białą. Brakuje jeszcze kinkietów i białej ławeczki http://images68.fotosik.pl/558/b83f3674cbc36dd7med.jpg http://images70.fotosik.pl/558/da6bbe39a771fb25med.jpg http://images67.fotosik.pl/560/f230ae20fd9c6b21med.jpg Gratuluję pięknej łazienki! Czy mogłabyś proszę napisać co to za miska ustępowa? I szafka - gotowiec czy robiona na wymiar? Czy z boku szafki, przy ścianie masz położony jakiś silikon (żeby się tam woda nie dostawała) ? Edytowane 12 Lutego 2015 przez sheila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.02.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Duża łazienka skończona O ile czarne ręczniki są jak dla mnie stworzone, to czarnym dywanikom mówię stanowcze nie Przepraszam najmocniej stałych bywalców niniejszego wątku, ale dopiero dzisiaj zobaczyłam TĘ łazienkę i muszę ją wykopać . Wszystkie tu pokazywane są piękne, wiadomo , ale TA??? jest NIESAMOWITA!!! Tomkowa bravo. Wyszło fantastycznie. Czarne dodatki to strzał w 10. Jeśli ta mniejsza jest jeszcze ładniejsza, to pragnę jej w swoim wątku (tutaj nie widać już zdjęć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.02.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Julianno :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola2602 15.02.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam !! Ma ktoś z Was płytki w łazience tubądzin elegant natur ? kupiłam je i chyba nie jestem teraz juz przekonana do tego dekoru zdjęcia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 15.02.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 mariola, to te szare z dekorami z motywem roślinnym (listki) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolek_lp 15.02.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Tomkowa skąd są rolety rzymskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.02.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 wiolek, rolety szyła krawcowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolek_lp 15.02.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 wiolek, rolety szyła krawcowa Aha A mechanizm też ona zapewniała czy kupowaliście sami ? Bo też chcę rolety rzymskie a nie wiem gdzie zamawiać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolek_lp 15.02.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 wiolek, rolety szyła krawcowa Aha A mechanizm też ona zapewniała czy kupowaliście sami ? Bo też chcę rolety rzymskie a nie wiem gdzie zamawiać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola2602 15.02.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Anyżek35 własnie nie elegant natural 1 te ale przetarte ,, brudne,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola2602 15.02.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Anyżek35 własnie nie elegant natural 1 te ale przetarte ,, brudne,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.02.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Aha A mechanizm też ona zapewniała czy kupowaliście sami ? Bo też chcę rolety rzymskie a nie wiem gdzie zamawiać :/ Zamawiałam razem z mechanizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 16.02.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Gratuluję pięknej łazienki! Czy mogłabyś proszę napisać co to za miska ustępowa? I szafka - gotowiec czy robiona na wymiar? Czy z boku szafki, przy ścianie masz położony jakiś silikon (żeby się tam woda nie dostawała) ? Dziękuję bardzo misa to Massi, modelu niestety nie pamiętam a szafka robiona na zamówienie, koleś od kuchni robił mi tą szafkę. Sylikon zarówno z boku jak i na styku blatu ze ścianą ma być tylko na razie brak chętnego do położenia sylikonu, dobrze, że woda się tam nie chlapie to szczególnie mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 17.02.2015 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Dziękuję bardzo misa to Massi, modelu niestety nie pamiętam a szafka robiona na zamówienie, koleś od kuchni robił mi tą szafkę. Sylikon zarówno z boku jak i na styku blatu ze ścianą ma być tylko na razie brak chętnego do położenia sylikonu, dobrze, że woda się tam nie chlapie to szczególnie mi to nie przeszkadza Dzięki! Lecę oglądać to Massi. A ma ktoś doświadczenie z firmą REA? O sedesy mi chodzi - jakość ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid2301 17.02.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 (edytowane) Edytowane 17 Lutego 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 17.02.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Dzięki! Lecę oglądać to Massi. A ma ktoś doświadczenie z firmą REA? O sedesy mi chodzi - jakość ok? Ha! Ciekawe, ze o to pytasz, bo sama szukajac wyposazenia lazienki natrafilam na te 2 firmy i nawet zadalam pytanie tu na forum (inny watek) oraz na gazeta.pl. Niestety nie doczekalam sie zadnych konkretnych odpowiedzi i nawet juz zastanawialam sie czy nie kupowac ceramiki bardziej znanej firmy. A moze ktos jeszcze ma Massi czy Ree? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 18.02.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ha! Ciekawe, ze o to pytasz, bo sama szukajac wyposazenia lazienki natrafilam na te 2 firmy i nawet zadalam pytanie tu na forum (inny watek) oraz na gazeta.pl. Niestety nie doczekalam sie zadnych konkretnych odpowiedzi i nawet juz zastanawialam sie czy nie kupowac ceramiki bardziej znanej firmy. A moze ktos jeszcze ma Massi czy Ree? robiąc swoją łazienkę też zastanawiałam się nad umywalką REA bardzo ładne mają design i ceny tej armatury są atrakcyjne , w sklepie dowiedziałam się że to chińszczyzna i w końcu zrezygnowałam ale kusiło mnie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 19.02.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 No wlasnie, ja tez nie wiem czy nie zrezygnuje z nich. Tak na marginesie, to patrzac sie na ceramike tych 'chinskich' firm, zastanowilo mnie jak bardzo poszczegolne kolekcje sa do siebie podobne. Tak, jakby pochodzily z jednej linii produkcyjnej i roznily sie jedynie logo firmy. Na przyklad ten bidet? Pierwszy link to Rea, drugi to Massi. Widzicie jakies roznice? https://tanialazienka.com/userdata/gfx/cfeb65f12d94a0e7c50fb7c187824ab6.jpg http://static3.skapiec.pl/11383100-1-1-5.jpg Po obejrzeniu dokumentu o podrabianiu oryginalnych produktow, interesuje mnie tez to czy taka ceramika jest bezpieczna? Bo trwalosc i dokladnosc wykonania to jedno, a bezpieczenstwo uzytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.02.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ja kupiłam miskę ustępową Duravit - markowa a zakamienia się błyskawicznie i fatalnie spłukuje. Więc marka niczego nie gwarantuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 19.02.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Zgadzam się z Elfir i dodam jeszcze od siebie, że u mojej mamy jest miska z gazetki promocyjnej jakiegoś marketu budowlanego - razem ze stelażem i przyciskiem kosztowała ok. 600 zł. Od ponad dekady użytkowana i wszystko działa bez zarzutu. Ale byłabym spokojniejsza gdyby ktoś kto ma akurat Reę lub Massi wypowiedział się co do jakości - czy deska jest dobrze dopasowana do miski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts