Kasia.O 04.12.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Kasia.O ale super metamorfoza !! mamy taki sam kibelek, podobne szare płytki i w ogóle kolorystyke a nawet wanna podobna, nasza tylko nie wystaje tak na górze super dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.12.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Też macie problem z otwieraniem fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.12.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 też mam problem z otwieraniem zdjęć zamieszczonych w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz10 06.12.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Oglądnąłem sporo łazienek w tym temacie i są piękne ale zastanawia mnie jeden fakt może prozaiczny ale czy już nie montuje się w łazienkach suszarki ? Rozumiem, że w domu nie ma z tym problemu ale w bloku gdzie rozwiesić choćby mokry ręcznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 06.12.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Oglądnąłem sporo łazienek w tym temacie i są piękne ale zastanawia mnie jeden fakt może prozaiczny ale czy już nie montuje się w łazienkach suszarki ? Rozumiem, że w domu nie ma z tym problemu ale w bloku gdzie rozwiesić choćby mokry ręcznik ? Mokry ręcznik można zawiesić na grzejniku łazienkowym ja mam dodatkowo taką mini suszarkę zawieszona w łazience na grzejniku właśnie. Jest miejsce na ręczniki a i małe pranko da radę. Na większe pranie są przecież rozkładane suszarki. Po co taka zamontowana na stałe? Jak nic nie suszysz to suszarke chowasz i nic nie zagraca a latem wystawiasz suszare na balkon i pranie nie kisi sie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 13.12.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Łazienka na parterze. Postawiliśmy na spokojne, stonowane kolory. No nie wiem, nie wiem. Jakoś tak bezpiecznie i lekko nudno Wasza łazienka jest zrobiona. W jakim sensie? Miejsca sporo, a umywaleczka nieduża, grzejniczek skromny, choćby kolorem mógłby być podkreślony. Asekuracyjnie i jakoś tak bez myśli przewodniej mi się wydaje, brakuje mi... czegoś, nie wiem czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.12.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 bo myśl przewodnia pewno jest taka, aby wnętrze było stonowane i minimalistyczne. No i tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 07.01.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Proszę doradźcie.Mam do wykończenia małą łazienkę na poddaszu o wymiarach 285 x 295cm z jednym oknem dachowym,ścianka kolankowa 110cm. Jaka wanna tam będzie najodpowiedniejsza pod skosem? Symetryczna np. 140x140 czy asymetryczna 150x100. Dodam ,że prysznic mam w drugiej łazience.Tutaj jeszcze oprócz wanny,wc i umywalki musi się zmieścić pralka.Wanna będzie chyba raczej używana sporadycznie.Byliśmy w kilku sklepach i ma dość spory mętlik w głowie.Wydaje mi się, że symetryczna będzie za duża do takiego pomieszczenia z kolei żonie bardziej się taka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.01.2016 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 projektowanie łazienek w dziale "Projektowanie wnetrz.Tutaj pokazujemy wyłącznie skończone łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 21.01.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 A to moja łazienka. Brakuje jeszcze dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 21.01.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Alinaw Bardzo ładna łazienka, przyjemna w odbiorze- co to za pomysłowy wieszak na ręczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 21.01.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 szkoda, że zabrakło tych 10 cm ścianki kolankowej, ale i tak jest ładnie i na pewno cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2016 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 podoba mi sie szafka, kafle i wieszak na reczniki, razi grzejnik a w zasadzie rurki z podłogi mozna bylo to zrobic ladniej np. wpuscic w sciane, bylyby niewidoczne np. tak jak tu pokazują http://www.budnet.pl/zdjecia/grzejnik.jpg ścianka kolankowa juz zostala wspomniana wczesniej. ale ogolnie ładnie i bez zadecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 21.01.2016 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 [QUOTE=Magdalena74;7051233]Alinaw Bardzo ładna łazienka, przyjemna w odbiorze- co to za pomysłowy wieszak na ręczniki? Dziekuje. Wieszak kupilam w obi albo praktikerze. Nie mam wszystkich scian w kaflach i tylkie takie rozwiazanie sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 21.01.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 No szkoda ze sciana kolankowa nie jest wyzsza. Ale coz to sie lubi co sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 21.01.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Niestety. Na etapie rozkladu rur tak wyslo przez fachowca. Ale staram sie tego nie zauwazac podoba mi sie szafka, kafle i wieszak na reczniki, razi grzejnik a w zasadzie rurki z podłogi mozna bylo to zrobic ladniej np. wpuscic w sciane, bylyby niewidoczne np. tak jak tu pokazują http://www.budnet.pl/zdjecia/grzejnik.jpg ścianka kolankowa juz zostala wspomniana wczesniej. ale ogolnie ładnie i bez zadecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Niestety. Na etapie rozkladu rur tak wyslo przez fachowca. Ale staram sie tego nie zauwazac Fachowiec trochę dła ciała przewiesila bym tezn grzejnik niżej zeby maksylnie skrócić te górne rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2016 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ee to nie fachowiec, wystarczyło odrobine podkuc i przedłuzyc. a jak juz tego nie zrobil to choc przed montażem grzejnika mogł zalożyć osłony rur - zupełnie inaczej by to wygladalo a nie takie koslawce. na rynku jest tego mnostwo od plastikowych po chromy czy aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 21.01.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 ee to nie fachowiec, wystarczyło odrobine podkuc i przedłuzyc. a jak juz tego nie zrobil to choc przed montażem grzejnika mogł zalożyć osłony rur - zupełnie inaczej by to wygladalo a nie takie koslawce. na rynku jest tego mnostwo od plastikowych po chromy czy aluminium O to na to juz za pozno czy mozna coas takiego kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2016 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 (edytowane) najlepiej wpisz w wyszukiwarce google grafika "maskownice rur grzejnikowych" ja znalazłam takie: http://grzejniki-irsap.pl/akcesoria/zestawy-maskujace.html albo takie: http://www.grzejniki.sklepna5.pl/kat/13/zawory-grzejnikowe-chrom-satyna-stal-szczotkowana-zlote.html napisane ze scienne ale nic nie broni by byly podlogowe a tu białe z tworzywa: http://jazzflamenco.home.pl/autoinstalator/joomla2/2012-05-24-18-20-47/elementy-montazowe/oslona-rury gdzies jeszcze widzialam imitacje drewna ale u ciebie nie pasuje Edytowane 21 Stycznia 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts