Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej chłopaki i dziewczyny :)

Czy ktoś posiada u siebie koszyk na kosmetyki? Chodzi o taki metalowy, mocowany do ściany. Planuję taki zakupić ale tak czytam opinie w necie to wychodzi na to, że czy drogi czy tani to i tak każdy rdzewieje... Może ktoś ma u siebie jakiś sprawdzony model i poleci?

Na oku ma na razie taki bo jest duzy i wszystko zmieszczę ;)

http://www.kasperczyk.com.pl/sklep-produkt-stella-druciany-6108.html

Hej,

Ja od prawie dwóch lat mam po prysznicem dwa takie koszyki i nic się z nimi nie dzieje:

http://stella24.pl/sklep/koszyk-narozny/

koszyki.JPG

koszyki.JPG

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
grzejnik koniecznie biały kanciaty,

umywalka według mnie jest ok

lampa może taka http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ledsjo-lampa-scienna-led__0138791_PE298617_S4.JPG

mam takie dwie i nie trzeba górnego oświetlenia bo to nad lustrem wystarczy

cAB1koXJivzrlnWVi4tCHdOrJsSGqAs1q0JKsXGPSBz9lxYQKiA0ea_zrzg7UuDD15DQKcLn5IJczqvyJ0IALNa7kjU7j-wke5-cIw6nxha5ll6QvQPHs37FXIZfA9qxOPsP6wa5_DuOy0wmGAvU2JDqN7VG7xaeXfr1HKwqhkB-psbMJfAAr47Za2YUTjHww0Hv0kXPcbI7R4LDaIjs7YSEyNAw5c30M1j4ntgdcuTbOaYwlEoSBP-oCxCPauNxX6JMYUNtjkpb6n3v7iOdZ9q8wKMu3itzo3EWGsEvIMl4nARTuppSKfE8Ol32B_wJ5QyCICzcrilkqKpqYYVx3E7C55jmnASwlSyLOiO1__CtJ9vNLNAbPHS4pprIqumrMdlQ5Yfc2o3h66rL9LceZUId012LqDoTfBZN0S2RZMaG9xEirNRJJGHwOHAROptpdFShATU_-Sexaj4001Yu_K4Q_ULsb5Thz17d1EQJp5LYAOaw3bFXvKPBe1Oag8YJQHetfXvZ2fpNso6JgwundVkmgZH_4ZaBRZ3G50K348OpCB3_wesY2JT9R58kYZEhHOCELUfSLLPcJUnVC31iR7LmfrQiXTfUV8R8UaDlfFe-9GV7qhsUhqWh=w505-h673-no

Fantastyczny pomysł z tą lampą - mogę zapytać o namiary - gdzie ją znajdę i jak się nazywa:)?

Przy okazji mam pytanie jaki to gres na podłodze?I czy warty swego :)?

Lampy są z ikea te: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60191365/

Gres to siena marrone ze stargresu (15,5x62cm) są niedrogie jak na płytki drewnopodobne.

Są cięte z większej płytki więc część brzegów jest ostra a część lekko zaokrąglona. O ile dobrze pamiętam jest 6 różnych płytek więc powtarzalność wzorów dość duża ale moim zadaniem nie rzuca się to aż tak w oczy. Płytki nie trzymają wymiaru ale różnice nie są zbyt duże. Co ważne nie są wybrzuszone.

U mnie jest mała przestrzeń ale siostra ma takie tylko inny odcień w salonie i otwartej kuchni, moim zdaniem prezentują się bardzo dobrze

Ogólnie mówiąc pomimo niedoskonałości jestem z nich bardzo zadowolona.

• 5 months później...
Ja na razie nie mam zdjęcia, bo nie mam łazienki :D. Znaczy się mam, ale ona się nie nadaje do fotografowania, he he. Ale się przymierzam do remontu. Mieszkam w domku i łazienka jest całkiem niezłych rozmiarów, więc mogę poszaleć. Od kilku dni siedzę i przeglądam oferty i tak mi się zamarzyła łazienka w skandynawskim stylu. Drewniana podłoga, wolnostojąca biała wanna, przestrzeń, prostota. Przynajmniej się człowiek o nic nie potknie w drodze do wanny :D Spodobały mi się takie wanny jak tu :spam: Wygląd mają taki, no, szlachecki. Jak mi się uda w końcu coś z tą moją nieszczęsną łazienką zrobić, to i jak się pochwalę. Na razie szukam:lol2: Edytowane przez Greengaz

• 7 months później...

hej

nie wiem czy w dobrym miejscu kieruję swoje pytanie. Czy półka Harbo z Jyska (do powieszenia bez wiercenia płytek) się sprawdza, nie spada ten wynalazek wraz z jej zawartością? Pytam, bo nie lubię bez sensu wydawać pieniędzy..... Nawet jesli to 10 zł. A jeśli nie ona to co się sprawdzi? Chodzi mi o to,aby nie trzeba było wiercić w płytkach. Do półek z przyssawkami nie mam zaufania.A może półka prysznicowa chromowana BROGRUND ze szwedzkiej I.....I, ale czy ona jest uniwersalna i pasuje do wszystkich rur prysznica? I czy po czasie rdzewieje?

Edytowane przez Sylw.

hej

nie wiem czy w dobrym miejscu kieruję swoje pytanie. Czy półka Harbo z Jyska (do powieszenia bez wiercenia płytek) się sprawdza, nie spada ten wynalazek wraz z jej zawartością? Pytam, bo nie lubię bez sensu wydawać pieniędzy..... Nawet jesli to 10 zł. A jeśli nie ona to co się sprawdzi? Chodzi mi o to,aby nie trzeba było wiercić w płytkach. Do półek z przyssawkami nie mam zaufania.A może półka prysznicowa chromowana BROGRUND ze szwedzkiej I.....I, ale czy ona jest uniwersalna i pasuje do wszystkich rur prysznica? I czy po czasie rdzewieje?

Hey,

Ja ze swojej strony na pewno nie mogę polecić półek z przyssawkami, zwyczaj się to nie sprawdza. Prysznicowe, chromowane są ok, raczej nie rdzewieją, ale kombatybilność z rurami proponuję dokładnie sprawdzić przed zakupem, a co do tej pierwszej to niestety nie wiem. :( Serdecznie za to mogę polecić produkty firmy [sPAM] , które sama nabywałam. Są trwałe i łatwe w czyszczeniu, a obsługa sklepu służy pomocą w razie problemów- z pewnością coś Ci polecą.

Edytowane przez Elfir

• 1 month później...
hej

Ja mam półkę na przyssawki pod prysznicem z Ikei ale nie polecam. Bardzo często spada. Jest tylko dlatego, że mężowi nie chce sie zabrać za wiercenie i zamontować taką na stałe. :(

• 6 months później...
Ja mam półkę na przyssawki pod prysznicem z Ikei ale nie polecam. Bardzo często spada. Jest tylko dlatego, że mężowi nie chce sie zabrać za wiercenie i zamontować taką na stałe. :(

Też takie mam, na przyssawki dałam transparentny klej do glazury. Trzyma się już kilka lat,

Znudzi mi się to odkleję :) i wymienię na inne.