Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja naszego poddasza;)


Pati i Marcin

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 691
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szczególnie zauroczyły mnie te dwie fotki :lol: :lol:

 

http://img213.imageshack.us/img213/694/beztytuuwhi8.png

http://img213.imageshack.us/img213/694/beztytuuwhi8.f3b2035041.jpg

 

http://img237.imageshack.us/img237/9873/beztytuuesj5.png

http://img237.imageshack.us/img237/9873/beztytuuesj5.f47149e6d1.jpg

 

obie fotki utwierdziły mnie w przekonaniu że murowane kuchnie nie muszą wyglądać "strodawnie" nie muszą być wyłożone płytkami, i mieć blatów z płytek. Mogą mieć drewniane blaty, gładkie boki i nowoczesne fronty :wink: :lol: :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jakie toto młode, chudziutkie,drobniutkie i śliczne ...

 

I zakochane :p :p :p

 

Gratuluję rocznicy :D

młodziutkie??? :lol: :lol: a ja czuje się taka stara;)w przyszłym roku już ćwierćwiecze :oops:

 

No fakt, to straszne :o Tyle to ludzie nie żyją :o :lol: :lol: :lol:

25 latek, boszszzzz..... kiedy to było :oops:

 

Zdróweczka i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No niżej niż u nas ale nie przesadzajmy głowami o sufit nie bęziecie zawadzać przecież;))my też mogliśmy zrobić niżej ale podobają mi się dość wysokie pomieszczenia :lol: :lol:

za to pewnie stryszek macie wyższy my mamy taki że na styk jak któś wejdzie to może stanąć wyprostowany :lol: :lol:

Za to metraż macie większy :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nom ten syf jest najgorszy :evil: ja chce już tam mieszkać :cry: do dupy to wszystko kasa się kończy ciekawe ile zaśpiewają za meble do kuchni aż się boje...

co do kolacji to mam troszkę czasu bo Marcin w srode wraca dopiero...nie mam pomyslu dziewczyny rzucił kilka naprawdę świetnych przepisów więc pewnie z któregoś skorzystam :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

My bardzo lubimy owoce morza. Często je robie na kolacje bo zdrowe są i łatwiusieńkie w przygotowaniu.

Jeśli chciałabyś spróbować:

Kupuję mieszankę - mrożonkę. Wysypuję na sitko. Posypuję bazylia, oregano, przyprawą do ryb, posiekaną cebulką i natką pietruszki a następnie mąką. Zostawiam na jakąś godzinkę pod przykryciem (w tym czasie możesz biec do kosmetyczki :D ). Później wrzucam to wszystko na gorący olej i smażę aż się delikatnie zarumieni. Podaję z grzankami czosnkowymi lub z ryżem. Do tego białe winko i świeca :D

Czas przygotowania (nie licząc tej godzinki w przyprawach :D ) to ok 15 min.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...