Pati i Marcin 30.08.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ja zaglądam,ale nic dziś nei umiem powiedzieć rozsadnego.. Chyba ładnie wyjdzie, co? nic rozsądnego...zmęczenie czy imprezka jakaś))) no mam nadzieje że ładnie będzie mam już dość szlaństw z kolorami bynajmniej na razie i teraz chciałabym żeby to wszystko było takie stonowane i ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzień dobry Wczoraj popiłam trochę, rzadko się to zdarza więc i łapie mocniej ALe dziś myślę, że kolory są jasne i ciepłe, to powinnaś osiągnąć efekt taki jaki sobie wymyśliłaś. Tylko skąd ta nazwa cynamonowy deser na kolorze czekolady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam w ostatni dzień wakacji(dla co po niektórych) Pati salon będzie u mnie w tych samych tonacjach i tak jak u ciebie kuchnię muszę też jakoś kompatybilnie pomalować, więc będzie kremowa i ciemniejszy brąz meble także to zestawienie podoba mi się u ciebie bardzo . Co do żółto- brzoskwiniowego(to kolory nie z mojej bajki ) to nie wiem czy tego żółtego bym nie zrobiła ciuteńkę jaśniejszego, ale to zależy jak rzeczywiście wyjdą te kolory na ścianie. Ogólnie raczej skosy maluje się na jasno aby nie przytłaczały... Mnie się wymyślona na początku budowy kolorystyka już zdążyła pozmnieniać i teraz opracowałam nowy koncept A jakie dekory masz na myśli ? coś malowanego czy szablony czy coś klejonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 31.08.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witam w ostatni dzień wakacji(dla co po niektórych) Pati salon będzie u mnie w tych samych tonacjach i tak jak u ciebie kuchnię muszę też jakoś kompatybilnie pomalować, więc będzie kremowa i ciemniejszy brąz meble także to zestawienie podoba mi się u ciebie bardzo . Co do żółto- brzoskwiniowego(to kolory nie z mojej bajki ) to nie wiem czy tego żółtego bym nie zrobiła ciuteńkę jaśniejszego, ale to zależy jak rzeczywiście wyjdą te kolory na ścianie. Ogólnie raczej skosy maluje się na jasno aby nie przytłaczały... Mnie się wymyślona na początku budowy kolorystyka już zdążyła pozmnieniać i teraz opracowałam nowy koncept A jakie dekory masz na myśli ? coś malowanego czy szablony czy coś klejonego? Cieszę się że moja koncepcja kolorów Ci się podoba;)) co do tego żółtego i brzoskwiniowego to mają być bardzo bardzo jaśniutkie i delikatne kolorki. a zdjęcia tych dwóch kolorków wstawiłam żeby było wiadomo o co lotto;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 31.08.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A dekory chciałam z szablonów ale taki wałeczek jak uda mi się dostać np...bo sama to chyba nic bym nie namalowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 31.08.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzień dobry Wczoraj popiłam trochę, rzadko się to zdarza więc i łapie mocniej ALe dziś myślę, że kolory są jasne i ciepłe, to powinnaś osiągnąć efekt taki jaki sobie wymyśliłaś. Tylko skąd ta nazwa cynamonowy deser na kolorze czekolady.. taka nazwa widnieje na wzorniku duluxa;))adlaczego to nie wiem ten żółty i brzoskwiniowy chcemy rozjaśnić żeby tak po oczach nie dawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 31.08.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 oo ktoś tu planuje moje kolorki cynamonik i czekoladka jeżeli mogę coś doradzić to ...wybierzcie inne farby , nie duluxa. szczególnie ten cynamon fatalny. tzn ja narzekam na ścianę przy wejściu i koło pieca. nie jest ona zabezpieczona jeszcze przy piecu. Przy pstryczkach w piątek umyłam ścianę, bo była skurzona od zakładania kontaktów - kolor zszedł. ścianę trzeba będzie pomalować po raz kolejny. bardzo słabo kryje (pod nią było przemalowane biała czekoladą i ten kolor ciągle przebija ) Chyba dekoral ma czekoladę w swojej palecie bardzo podobny kolor, nie wiem niestety jak z malowaniem nią. Lub z mieszalnika poproście. Jak dla mnie ten kolor to porażka (tzn. kolor super, ciepły, nie ciężki, ale farba tragedia). Biała czekolada jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.08.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A dekory chciałam z szablonów ale taki wałeczek jak uda mi się dostać np...bo sama to chyba nic bym nie namalowała Ja ostatnio poszalałam z szablonem na mebelkach w pracy Bo znudziła mi sie jedna szafka i ją "odfreszyłam" kremowymi wywijaskami... Ja mam namiary na studentkę sztuki i mam nadzieję że coś razem wykombinujemy o ile mi fundusze jakieś zostaną .... Bo ja też malarskich uzdolnień nie mam, muszę więc liczyc na innych Coś chciałam mieć ładnego nad wejściem do salonu od przedpokoju ale mi zrobili tylko na 10cm belke i poszła koncepcja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 31.08.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Mam projekt kuchni:)))))))) zaraz wam go wrzuce wycena wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 31.08.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 W projekcie nie ma uwzglednionego okapu bo jeszcze sie nie zdecydowalam jaki chce miec. http://img521.imageshack.us/img521/781/p8310023hb9.jpg http://img521.imageshack.us/img521/p8310023hb9.jpg/1/w640.png http://img521.imageshack.us/img521/6154/p8310024lf2.jpg http://img521.imageshack.us/img521/p8310024lf2.jpg/1/w640.png http://img518.imageshack.us/img518/9291/p8310025ef3.jpg http://img518.imageshack.us/img518/p8310025ef3.jpg/1/w640.png kolerki też nie są takie ale koleś mówił że w projekcie mogą odbiegać od tego co wybrałam;) aha nie patrzcie na jakośc zdjęć bo projekt dostałam na maila a wiadomo jakie zdjęcia wychodzą jak się robi je monitorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 31.08.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 oo ktoś tu planuje moje kolorki cynamonik i czekoladka jeżeli mogę coś doradzić to ...wybierzcie inne farby , nie duluxa. szczególnie ten cynamon fatalny. tzn ja narzekam na ścianę przy wejściu i koło pieca. nie jest ona zabezpieczona jeszcze przy piecu. Przy pstryczkach w piątek umyłam ścianę, bo była skurzona od zakładania kontaktów - kolor zszedł. ścianę trzeba będzie pomalować po raz kolejny. bardzo słabo kryje (pod nią było przemalowane biała czekoladą i ten kolor ciągle przebija ) Chyba dekoral ma czekoladę w swojej palecie bardzo podobny kolor, nie wiem niestety jak z malowaniem nią. Lub z mieszalnika poproście. Jak dla mnie ten kolor to porażka (tzn. kolor super, ciepły, nie ciężki, ale farba tragedia). Biała czekolada jest ok. no właśnie nie chcemy z duluxa farb na dole mam i jest sraszna w rogach mi się zaczęła łuszczyć więc dulux odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 31.08.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A dekory chciałam z szablonów ale taki wałeczek jak uda mi się dostać np...bo sama to chyba nic bym nie namalowała Ja ostatnio poszalałam z szablonem na mebelkach w pracy Bo znudziła mi sie jedna szafka i ją "odfreszyłam" kremowymi wywijaskami... Ja mam namiary na studentkę sztuki i mam nadzieję że coś razem wykombinujemy o ile mi fundusze jakieś zostaną .... Bo ja też malarskich uzdolnień nie mam, muszę więc liczyc na innych Coś chciałam mieć ładnego nad wejściem do salonu od przedpokoju ale mi zrobili tylko na 10cm belke i poszła koncepcja..... Wiesz ja już w wyoraźni widze jak to jest pomalowane i w ogóle i chciałabym żebyy już było można zacząć malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.08.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A dekory chciałam z szablonów ale taki wałeczek jak uda mi się dostać np...bo sama to chyba nic bym nie namalowała Ja ostatnio poszalałam z szablonem na mebelkach w pracy Bo znudziła mi sie jedna szafka i ją "odfreszyłam" kremowymi wywijaskami... Ja mam namiary na studentkę sztuki i mam nadzieję że coś razem wykombinujemy o ile mi fundusze jakieś zostaną .... Bo ja też malarskich uzdolnień nie mam, muszę więc liczyc na innych Coś chciałam mieć ładnego nad wejściem do salonu od przedpokoju ale mi zrobili tylko na 10cm belke i poszła koncepcja..... Wiesz ja już w wyoraźni widze jak to jest pomalowane i w ogóle i chciałabym żebyy już było można zacząć malować Wiesz wiesz Wiem bo cierpię teraz na to samo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 HejOdnośnie kuchni, co bedzie na tej pustej ścianie? będą tam szafki jakieś jeszcze albo okno? Czy mają być tylko te dwie na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 31.08.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Hej Odnośnie kuchni, co bedzie na tej pustej ścianie? będą tam szafki jakieś jeszcze albo okno? Czy mają być tylko te dwie na górze? tam są dwa okna dachowe;)stolarz się nie chciał bawić w takie szczegóły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 aaa no tak, i jeszcze te półeczki zciete. No ja blondi jestem Rozkład szafek niczego sobie. Niestety nic nie powiem na temat frontów, bo ostatnio u Kachny28 miałam przesyt właśnie takch szafek i muszę odpocząć. No i te szafki poziome które do mnie wogle nie przemawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 01.09.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wiecie co koncepcja kuchni zmieni mi się chyba ze 150 razy...co sądzicie o kuchni czerwonej połączonej ze srebrem??? I do tego biały marumrowy blat???znalazłam taką kuchnie czerwoną ze srebrem, tzn srebrne uchwyty i cokół: http://img155.imageshack.us/img155/1260/beztytuubbbbbbbbbbkr9.pnghttp://img155.imageshack.us/img155/beztytuubbbbbbbbbbkr9.png/1/w724.png coś w tym stylu alebo np blat grusza a fronty wanilia?? nie jestem przekonana do wenge mam malutką kuchnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 01.09.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 albo takie fronty połączone ze srebrem i do tego blat np venge... http://img392.imageshack.us/img392/795/beztytuuls8.pnghttp://img392.imageshack.us/img392/beztytuuls8.png/1/w663.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.09.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dla mnie ta druga dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.09.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dla mnie ta druga dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts