wiolasz 02.09.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dla mnie ta druga dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.09.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dla mnie też ewentualnie druga bo pierwsza jakoś mi nie pasuje do tej twojej kuchni, ale oczywista mogę się mylić. U mnie np. nie widzę rustykalnej angielskiej kuchni (chociaż mam 16m2 kuchni i podoba mi się styl szalenie) bo mam skos i jakoś mi to wadzi Tam gdzie bym widziała śliczny kredens mam okna dachowe a do tego kuchnia otwarta na salon więc i salon by musiał byc angielski a to już mi się kłóci z wizją Więc druga kuchnia jest ładna ale mniej zobowiązująca jeśli ma być otwarta na salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.09.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Chyba że salon będzie też w nowoczesnym stylu...... Ale ja jestem raczej tradycjonalistką, ale postępową więc taka czerwona mnie kłuje w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 02.09.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Chyba że salon będzie też w nowoczesnym stylu...... Ale ja jestem raczej tradycjonalistką, ale postępową więc taka czerwona mnie kłuje w oczy nie kuchnia nie miałby być czerwona tylko fronty wanilia o blaty grusza ale taki typ mebli z takim uchwytami:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 02.09.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dla mnie ta druga dzień dobry dzień dobry:) a coś takiego połączenie wanilii i venge na nóżkach???Zabudowana lodówka bez barku po środku mó śliczny szklany stół?? http://img211.imageshack.us/img211/2002/karenuz1.jpg http://img211.imageshack.us/img211/karenuz1.jpg/1/w598.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 02.09.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dla mnie najfajniejsza trzecia i druga. Tej czerwonej troche bym się obawiała. Może przez pierwsze kilka tygodni byłaby oczkiem w głowie ale obawiam sie , że później działała by na mnie jak płachta na byka i nie było by w domu obiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.09.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Niestety nic nie powiem na temat frontów, bo ostatnio u Kachny28 miałam przesyt właśnie takch szafek i muszę odpocząć. No i te szafki poziome które do mnie wogle nie przemawiają. Przykro mi się zrobiło wiolasz -myślałam, że lubisz do mnie zaglądać A co do kuchni -czerwona -napewno NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.09.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Kasia, chyba nie do końca zrozumiałaś. Pewnie że lubię do Ciebie zaglądać. Tylko wszystkie siły wykorzystałam na myślenie o Twojej kuchni i jak weszłam tutaj to prawie jakbym zobaczyła Twój styl i kuchnie bardzo podobne do Twoich. Kasia, nie bierz tego za złe. Gusta są różne, a to że nie podobają mi sie poziome szafki to przecież nic złego. No czyż nie tak?Jeśli uraziłam Cię tym zdaniem to bardzo, ale to bardzo przepraszam. Nic złego nie miałam na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.09.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Chyba że salon będzie też w nowoczesnym stylu...... Ale ja jestem raczej tradycjonalistką, ale postępową więc taka czerwona mnie kłuje w oczy nie kuchnia nie miałby być czerwona tylko fronty wanilia o blaty grusza ale taki typ mebli z takim uchwytami:)) Aha to teraz kumam o co kaman Po prostu przy zdjęciu nie dodałaś że o innej kolorystyce myślisz i mnie to trochę zwiodło..... Ale i tak wysoki połysk jest dla mnie bleee w meblach kuchennych..... To ostatnie zdjęcie juz do mnie bardziej przemawia pomimo tego że fronty są gładkie tak jak w tej czerwonej.... to ładniej sie prezentuje ten zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 02.09.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no tak są gładkie bo to kolor wanilia jest;)) w czwartek albo w piątek jedziemy kupić pierwsze AGD lodówka do zabudowy czy normalna??? za i przeciw poproszę)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.09.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Powiem tylko tyle że w kuchniach otwartych bardziej widzą mi się zabudowane lodówki, ale to takie moje widzi mi się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 a ja dodam od siebie, ze zależy jakie meble, czy koncepcja nie zostanie zburzona i czy lodówka niezabudowana nie bedzie źle wyglądach na tle szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 02.09.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no ja też jestem raczej za lodówką do zabudowy ale hmmm ma ktoś z was taką zabudowaną lodówke?? jak to się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 03.09.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 witaj, zaglądałam już do Ciebie ale kilka razy coś mi przeszkodziło,żeby napisać. Pierwsza kuchnia jaką pokazałaś jest podobna do mojej (kolorystyka) Właściwie pozostałe tez podobne. U mnie jest niezbyt duża kuchnia ale dość jasna. Fronty są w kolorze wenge light (niech Cię ta nazwa nie zmyli, bo to taki bardzo jasny kolorek w drobne prążki) korpusy limba czekoladowa a blaty zebrano malawi (Tak było napisane na próbniku). Mimo,że pomieszałam kolory jasne z ciemnym to wydawało mi się że będzie dość mdło - jasna podłoga i ściany, dlatego zrobiłam dwa ciemne paski przez ścianę i podłogę. Gdyby meble były całe jasne - korpusy i fronty też to nie wiem czy nie będzie mdło- będziesz musiała ożywić to dodatkami. A stół czytałam że masz szklany, więc też akcentem nie będzie (nie widać go już na zdjęciach ) pozdrawiam i powodzenia w wykańczaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.09.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no ja też jestem raczej za lodówką do zabudowy ale hmmm ma ktoś z was taką zabudowaną lodówke?? jak to się sprawdza? Ania (DarioAs) -ma zabudowaną lodówkę -zresztą też wenge Potwierdzam opinie Bianki -ja też wolę zabudowaną -chociąż mąż "truje" mi o inox. Ale kuchnia jest otwarta -jak u Was -i wolę "pochować" wszystkie sprzęty AGD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 03.09.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Tez się nad tym zastanawiałam, zabudować czy nie. Ale chyba jednak zabudować. Wydaje mi się , że do otwartej kuchni bardziej bedzie pasowało pochowanie wszelkich gratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 03.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 u mnie lodówka jest zabudowana choć i tak stoi we wnęce, Kuchnia jest osobno, ale wejście do niej, zwykle otwarte jest zaraz za drzwiami wejściowymi i każdy wchodząc choć na chwilkę widzi co się dziej i co akurat robię na obiad;) nie lubię zamykać drzwi, bo okno z kuchni doświetla ciemny przedpokój. Lodówka zabudowana wygląda ładniej, ale..... ma mniej miejsca w środku - co u mnie przy podziale na dwie gospodynie oznacza ciągle kombinowanie jak upchnąć coś w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 03.09.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 witaj, zaglądałam już do Ciebie ale kilka razy coś mi przeszkodziło,żeby napisać. Pierwsza kuchnia jaką pokazałaś jest podobna do mojej (kolorystyka) Właściwie pozostałe tez podobne. U mnie jest niezbyt duża kuchnia ale dość jasna. Fronty są w kolorze wenge light (niech Cię ta nazwa nie zmyli, bo to taki bardzo jasny kolorek w drobne prążki) korpusy limba czekoladowa a blaty zebrano malawi (Tak było napisane na próbniku). Mimo,że pomieszałam kolory jasne z ciemnym to wydawało mi się że będzie dość mdło - jasna podłoga i ściany, dlatego zrobiłam dwa ciemne paski przez ścianę i podłogę. Gdyby meble były całe jasne - korpusy i fronty też to nie wiem czy nie będzie mdło- będziesz musiała ożywić to dodatkami. A stół czytałam że masz szklany, więc też akcentem nie będzie (nie widać go już na zdjęciach ) pozdrawiam i powodzenia w wykańczaniu witaj:)) naprawdę ta kuchnia doprowadza mnie do obłędu. Na 99% będzie w kolorze wanilia-venge blaty tak jak korpusy też venge. Stół i krzesła są takie: http://img176.imageshack.us/img176/4099/dinner2io1.jpg http://img176.imageshack.us/img176/dinner2io1.jpg/1/w550.png No i jak pisałam mam problem bo jak oddziele kuchenkę od salonu barkiem to nie będzie miejsca na stół i wymyśliłam że zamówie mebelki w kształcie u dookoła kuchni a na środek stół plus krzesła i jakiś fajny długi żyrandol nad stołem. a granice poniędzy kuchnią a salonem chciałam oddzielić stawiając z jednej strony zabudowaną lodówkę potem szafki i na końcu taką duża szafkę o tej samej wysokość jak lodówka.. co o tym myślicie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 03.09.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Tez się nad tym zastanawiałam, zabudować czy nie. Ale chyba jednak zabudować. Wydaje mi się , że do otwartej kuchni bardziej bedzie pasowało pochowanie wszelkich gratów. też mi się tak wydaje. tylko cholera czemu te meble takie drogie są???ja mam tylko mieć same stojące szafki a tu kolesie od mebli każdy który przyjeżża wyskakuje z ceną 7 tyś 6tyś...no sory ale moja mama ma też wiszące szafki w kuchni a tyle nie dała a mebelki były wymieniane po generalnym remonice na dole przed gwiazdką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 03.09.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A dziś zaszalałam i nabyłam nowy telefon;)) Sony Ericsson w890i;) ma 9mm http://img169.imageshack.us/img169/9990/425958289cc9.jpg http://img169.imageshack.us/img169/425958289cc9.jpg/1/w654.png a to moje srebrne maleństwo;)) http://img514.imageshack.us/img514/2724/427489683nx2.jpg http://img514.imageshack.us/img514/427489683nx2.jpg/1/w768.png ja wiem że za kase którą wydałam na telefon miałabym np lodówkę ale moj SE w910i padł jak kawka i już nic nie dało się nic z nim zrobić. Powinnam się cieszyć że w ogle udało mi się go sprzedać na części Jutro jak małż przyjedzie trza się wybrać po jakieś agd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts