Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja naszego poddasza;)

Pati i Marcin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 691
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja też się podłączę bardzo chętnie. Zresztą Złotów całkiem niedaleko...:D

My też jesteśmy w trakcie remontu parteru. W poniedziałek (podejście numer 10-te) architekt złoży komplet dokumnetów na rozbudowę i ruszymy z poddaszem. Wspaniale Wam idzie. Od początku śledziłam Wasz wątek i muszę Wam powiedzieć, że po tym jak pokazałam mężowi Wasze pierwsze zdjęcia z adaptacji, w końcu się przekonał o adaptacji strychu...

Wasz wątek jest unikalny na tym forum. Postaram się częściej tu zaglądać no i wkleić kilka fotek z mojego bałaganu.

Ja to czekam na temat pomocy. Znaczy co? Nie wiesz jakie meble wybrać?

Pytania pomocnicze:

1. Nowoczesne bardziej czy klasyczne?

2. Jaśniejsze, ciemniejsze, pośrodku czyli brąz?

3. Do tych a'la drewnianych panelowych podłóg ma pasować?

4. Ile m2 ma kuchnia? otwarta, zamknieta? jasna, bo ma okna, czy ciemna bo okna są małe?

5. Jak coś przeoczyłam wcześniej to proszę o wybaczenie :oops: ale odpowiedzi na podobne pytania mają być.

Rozumiem że podobają Ci się te meble w kaflach zabudowane, tak?

To ja też się podłączę bardzo chętnie. Zresztą Złotów całkiem niedaleko...:D

My też jesteśmy w trakcie remontu parteru. W poniedziałek (podejście numer 10-te) architekt złoży komplet dokumnetów na rozbudowę i ruszymy z poddaszem. Wspaniale Wam idzie. Od początku śledziłam Wasz wątek i muszę Wam powiedzieć, że po tym jak pokazałam mężowi Wasze pierwsze zdjęcia z adaptacji, w końcu się przekonał o adaptacji strychu...

Wasz wątek jest unikalny na tym forum. Postaram się częściej tu zaglądać no i wkleić kilka fotek z mojego bałaganu.

Hej;) dlaczego unikalny? A skad jesteś że piszesz że Złotów niedaleko :lol: :lol: :lol: