Pati i Marcin 14.08.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja to czekam na temat pomocy. Znaczy co? Nie wiesz jakie meble wybrać? Pytania pomocnicze: 1. Nowoczesne bardziej czy klasyczne? 2. Jaśniejsze, ciemniejsze, pośrodku czyli brąz? 3. Do tych a'la drewnianych panelowych podłóg ma pasować? 4. Ile m2 ma kuchnia? otwarta, zamknieta? jasna, bo ma okna, czy ciemna bo okna są małe? 5. Jak coś przeoczyłam wcześniej to proszę o wybaczenie ale odpowiedzi na podobne pytania mają być. Rozumiem że podobają Ci się te meble w kaflach zabudowane, tak? Chodzi o meble do kuchni a to odpowiedzi na Twoje pytania 1. Nowoczesne 2.Jaśniejsze, ciemniejsze albo mieszane np fronty jasne reszta ciemna 3. Tak ma pasować do tych paneli a'la sosna 4. Kuchnia otwarta na salon przedzielony barkiem, w kuchni 2 dachowe okna 70x118 w salonie 3 70x160. Kuchnia z salonem będzie miala ok 45 m2 I bardzo mi się podoba kuchnia murowana ale nie chciałabym mieć jej obłożonej płytkami bo płytki mi się nie podobają no i normalny blat do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kuchnia murowana nowoczesna? Hmmm, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 14.08.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Wczoraj mi tak namieszałaś w głowie ze powli odchodze od pomyslu kuchni murowanej ale nie przecze ze marzy mi sie taka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Eeee, no sorki, że namieszałam Mi też się baaardzo takie podobają, ale.... jw. Zwłaszcza, jeśli chcesz mieć wnętrze raczej nowoczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 14.08.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Aleź nic nie szkodzi jeszcze mam trochę czasu żeby to przemyśleć ciekawe co jutro powie elektryk czy sie podejmie założenia instalacji bo inavzej doooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Z elektrykiem, to faktycznie doopa Ale jakąś część elektryki macie już zrobioną? Kable położone, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 14.08.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Elektryk który zmieniał istalacje na dole zimą wyciągnął nam do góry główny kabel to wszystko co na dzień dzisiejszy mamy zrobione z elektryką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Buuu, to faktycznie nieciekawie Nic nie macie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 14.08.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzień dobry, dobry no i co z tą kuchnią? dzień dobry;) napisałam co z tą kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 14.08.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Buuu, to faktycznie nieciekawie Nic nie macie zrobione no właśnie i to mnie przeraża i psuje skutecznie humora a 38 halogenków czeka na zamontowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Gdzieś polazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Do takiej kuchni wg mnie pasują takie panelehttp://www.vitus.szczecin.pl/galeria/33-02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzień dobry, dobry no i co z tą kuchnią? dzień dobry;) napisałam co z tą kuchnią to z niecierpliwości i wolnego netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 i ta też http://www.vitus.szczecin.pl/galeria/25-01.jpg a ta?http://www.vitus.szczecin.pl/galeria/22-01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 14.08.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Teraz z innej beczki w poniedziałek mamy 1 rocznicę ślubu małż będzie dopiero w środę i planuje zrobić jakaś ekstra kolacyjkę przy świecach i dobrym winku... I pytanie do Was za 100 punktów co przygotować na tą kolację..coś lekkiego i niezbyt trudnego bo wiecie jestem początkującą żona Do tego jakiś deserek.. No i jaki prezent kupić małżonkowi?? ?? ??????? Ja od niego chyba dostanę pierścionek..tak wywnioskowałam z jego podpytywania się wczoraj przez telefon. Więc czekam na sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 14.08.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Do takiej kuchni wg mnie pasują takie panele http://www.vitus.szczecin.pl/galeria/33-02.jpg superowe;))coś takiego chodzi mi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 14.08.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 i ta też http://www.vitus.szczecin.pl/galeria/25-01.jpg te są jak dla mnie za ciemne nie będe miała zbyt dużej kuchni więć raczej odpadają takie całę cieme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 a ta? http://www.vitus.szczecin.pl/galeria/22-01.jpg Mi z kolei się ta podoba najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 14.08.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ta jest świetna i widzę żę nawet jest tam jasna podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 No właśnie, fajna, prosta i brudu na niej nie widać, bo drewno Kolorek dopasować, żeby się z panelami nie pogryzł i będzie git A co do rocznicy, podrzuć chociaż co jadacie? Może spaghetti jakieś? Proste i szybko się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts