Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Białe drzwi wewnętrzne

bogusia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 420
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, Wasze rozważania na temat zarobków forumowiczów uważam za conajmniej niesmaczne :roll:

Jest sporo forumowiczów budujących się bez kredytu i nie mających ograniczeń finansowych.

I co...............mają się wstydzić????

Ps. zarobki 10tys miesięcznie to żaden kosmos, szczególnie w wieku 35 lat 8) :wink:

bardzo ładne drzwi.. też sie zastanawialiśmy nad białymi ale zdecydowały względy praktyczne: 2 dzieci i 2 koty.... no i troszkę się przestraszyłam jakości porty... :roll:

a co do zarobków: to buduje z kredytu i znacie powiedzonko: biednych nie stać na rzeczy tanie.. ? :roll: muszę kupić porządne i solidne rzeczy bo spłacając kredyt nie będę miała za co ich wymienić... :wink:

Aga76! bardzo fajnie się prenetują te drzwi! :D

podoba mi się wzór, ale chciałabym gładką okleinę! :roll:

ciągle jeszcze się nie zdecydowałam... polskone ma malowany model fiord, w dość sensownej cenie, ale trochę boję się tej jakości...

a Twoje reklamacje zostały załatwione bez problemów? i jak Ci się te drzwi sprawują, mieszkacie już?

bardzo Ci dziękuję za zdjęcie i pozdrawiam serdecznie! :D

Dziewczyny, Wasze rozważania na temat zarobków forumowiczów uważam za conajmniej niesmaczne :roll:

Jest sporo forumowiczów budujących się bez kredytu i nie mających ograniczeń finansowych.

I co...............mają się wstydzić????

Ps. zarobki 10tys miesięcznie to żaden kosmos, szczególnie w wieku 35 lat 8) :wink:

Kulka, może nie wracajmy do tematu, co? :roll:

to znaczy, właściwie wróćmy... wiesz coś o białych drzwiach? :D

rrmi no ładnie robisz, ładnie! :D

kupiłaś drewniane drzwi i malujesz je podkładem (a co to dokładnie?) a potem farbą lateksową - specjalna do drewna, czy taka do wszystkiego? I dla mnie najważniejsze - czy widać rysunek drewna? wyraźnie - mniej wyraźnie - wcale?

a poza tym - sami je montowaliście?

rrmi

przeczytałam baaardzo dużo..i nie znalazłam potrzebnych info

zdradź swój super patent, drzwi wyglądają super

wiem, że najpierw podkład - bardzo proszę o nazwę?

potem farba lateksowa x2?- baaardzo proszę o nazwę..

i hamerykański sposób malowania - tzn. pistoletem?

nie wiem ile drzwi malowałaś? ile zużyłas farby?

ja muszę pomalować 5 :D

pol-skone ma nowy wzór drzwi białych :D - fiord - bardzo mi się podobają, są w przystępnej cenie (około 700 zł z ościeżnicą), ale mam wątpliwości co do trwałości tych drzwi - w sklepie widziałam model modern (malowany) i miał zadrapanie, które wydawało się łatwe do zrobienia a trudne do ukrycia... :( wiecie coś o jakości takich drzwi pol-skone?

http://www.pol-skone.pl/public/Image/www/WYMIARY%20-%20DE%20-%20MALE/fiord_MALE(1).jpg

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...