arcobaleno 01.12.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Zbliżają się Święta i jak zwykle na myśl o wymyślaniu prezentów mam stresa Zawsze wolę się podpytać i wyciagnać z kandydata jakąś liste potrzebnych i pożądanych rzeczy, ale w tym roku mąż np jest wyjatkowo mało kreatywny... - skończyły mu się perfumy i chce takie same. My na dodatek co roku mamy podwójne świętowanie bo ja mam w wigilię urodziny a mąż 1-stycznia Więc i prezeenty podwójne Do obdarowania mamy rodziców jednych i drugich, rodzeństwo i babcie. A Wy macie juz jakieś typy? Może zrobimy dwie listy - jedna dla kobiet, druga dla meżczyzn Kilka propozycji na początek: Dla kobiet - ładna bielizna, także nocna - perfumy, kosmetyki - torebka, rękawiczki, szalik, czapka - lokówka, suszarka, prostownica - wazon, misa na owoce, komplet koszyków Dla mężczyzn - koszula, krawat, sweter - perfumy, kosmetyki - szalik, czapka, rękawice - golarka elektryczna, elektryczna szczoteczka do zębów - jakieś narzędzia do majsterkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 01.12.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Widzę, że też masz małego szkraba dlatego my w tym roku dla naszych rodziców robimy 12-stronnicowe kalendarze z fotkami naszej córeczki - już zamówione, mają przyjść w poniedziałek lub wtorek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.12.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 remle - te kalendarze to fajny pomysł - nawet sie przymierzałam, ale nie mam fajnych zdjeć na każdy miesiac - moze w przyszłym roku wykorzystam ten pomysł No ludziki ! Co Wy tacy niepomysłowi jesteście?? Uchylcie rąbka tajemnicy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy1719502782 04.12.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 a może pod choinką położyć jakąś nową książkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 największy kłopot to z facetem babce, to zawsze wiem co kupić do tej pory u męża sprawdziło się: -skórzany organizer plus portfel do kompletu -płyta z ulubionym wykonawcą -książka, -encyklopedia np. sportu, motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Arco ja poprosze nawilzacz powietrza. p.s. Ja tam sie na prezentach nie znam,ale jak mowia..,darowanemu ....., jakos tam to idzie...,wiec sie nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 04.12.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ja w tym roku kupuję mężowi pilota do aparatu fotograficznego.... Przebąkiwał też coś o dodatkowej lampie błyskowej, ale to wydatek nie na moją kieszeń Synek dostanie sanki. W zeszłym roku mąż dostał model do składania Falcon Millenium (fan Gwiezdnych Wojen ), składał go już w Wigilię Aż się boję pomyśleć, co to będzie jak synek podrośnie, tata będzie mu chyba podkradał zabawki Fajnym prezentem mogą być też łyżwy, dla palaczy ładna zapalniczka z grawerką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 10.12.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Z kobietami łatwiej,a dla faceta jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 10.12.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Z kobietami łtwiej,a dla faceta jakas piersiówka na zimowe wypady,albo efektowny długopis w etui no i zawsze może być coś do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.12.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 remle - te kalendarze to fajny pomysł - nawet sie przymierzałam, ale nie mam fajnych zdjeć na każdy miesiac - moze w przyszłym roku wykorzystam ten pomysł No ludziki ! Co Wy tacy niepomysłowi jesteście?? Uchylcie rąbka tajemnicy ! W np.Decathlon jest dział z nadrukami na koszulki.Pomyślałem ,że dopełnieniem do podstawowego prezentu będzie właśnie koszulka z wymyślonym przeze mnie napisem na niej.Nikt o pomyśle nie wie w domciu tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.12.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 NS - proponuję napis - Kochaj mnie....mimo wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 W zeszłym roku pod choinkę cała rodzina dostała koszulki z fajnymi nadrukami: Super mama Super tata Super wujek Super ciocia Super babcia i... Super dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ns - zrob sobie napis : Ostatnie zdanie zawsze należy do mężczyzny MASZ RACJE -KOCHANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ns - zrob sobie napis : Ostatnie zdanie zawsze należy do mężczyzny MASZ RACJE -KOCHANIE To ja myślałem ,że ja tu taki oryginalny ,tak troszkę z zaskoczenia a tu proszę niespodzianka. Ewa napis rewelka.......tylko jak moja Gosia w to nie uwierzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Takie cosik??? http://images32.fotosik.pl/75/1cde2d707b82e46e.jpghttp://images27.fotosik.pl/124/80110674637cb518.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.12.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Z żonką to problem bo nie znam się na tych jej babskich duperelkach Torebke ma,stanik i majteczki ma,perfumy ma,książke ma, kochającego męża ma, coż jej więcej do szczęśćia potrzeba. ............suszarkę?????????? Z ojcem i bratem łatwo, byle coś wędkarskiego Dla mnie to długa lista.......................... Byle nie kapcie i skarpety!!!!! Może mikołaj przeczyta tego posta!? Mikołaju żadnych ciuchów dla mnie!!!! No chyba, że moro jakieś ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ns - zrob sobie napis : Ostatnie zdanie zawsze należy do mężczyzny MASZ RACJE -KOCHANIE To ja myślałem ,że ja tu taki oryginalny ,tak troszkę z zaskoczenia a tu proszę niespodzianka. Ewa napis rewelka.......tylko jak moja Gosia w to nie uwierzy? uwierzy ....jak Ty uwierzysz mój mąż juz wie ,że do niego zawsze nalezy ostatnie slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.12.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 uwierzy ....jak Ty uwierzysz mój mąż juz wie ,że do niego zawsze nalezy ostatnie slowo zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 uwierzy ....jak Ty uwierzysz mój mąż juz wie ,że do niego zawsze nalezy ostatnie slowo zawsze? oczywiscie ,że zawsze może powiedzieć ...masz racje kochanie moj mąż to mądry facet ....wie ,że świety spokój ma swoja cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.12.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 uwierzy ....jak Ty uwierzysz mój mąż juz wie ,że do niego zawsze nalezy ostatnie slowo zawsze? oczywiscie ,że zawsze Jestem bardzo zaskoczony ,że z taką stanowczością o tym mówisz i po części Ci zazdroszczę.Dodam,że to bardzo miłe z jaką lekkością to wypowiadasz. Serdecznie Cię pozdrowię żeby jeszcze tak miło było przez chwile a i na Polsacie fajny Boltonik śpiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts