Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

a w co ja mam sie ubrać na Srebrne Wesele ???

Ew-ka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No, no Izat Ty na pewno nie jestes romantyczka. 8) Ale za to glowy za Toba leca, co? :D Pikantne te sukienki. Sama kobiecosc. Nawet ja :wink: przyjelabym cos takiego w prezencie. 8)

Zeljko,

skoro piszesz, że nie jestem no to już nie mogę być :D

kilka z nich moim zdaniem jest bardzo romantyczna ... o sukienkach myślę ;)

ale super te kiecki :D kurcze ....gdzie to można kupić ??? :o

ta złota i ta czarna z koronkową górą .....mniammmm ....pycha :wink:

wrociłam wlasnie z proby kankana .....robimy wielką niespodzianke naszym mężom - w połowie wieczoru przebieramy sie za tancerki Moulin Rouge ( stroje sie juz szyja :lol: ) i zatanczymy ognistego Kankana :lol: mamy przy tym świetna zabawę i niezły ubaw ....ciekawe jak nam wyjdzie występ :lol:

Ew-ka, zaciskam i pewna jestem, że będziesz wyglądać szałowo, nie zawiedź mnie Siostra 8)

Izat, suknie marzenie, gapię się na nie jak sroka w kość :roll:

Tola -mam tremę -boje sie że jak zacznę przymierzac jutro kiecki to H. machnie reką i na każdą powie dla mnie bomba ...znam go... zawsze tak powie coby szybko zwiać ze sklepu :-? ale jedziemy z naszym Przyjacielem (Grazynka byla chowana w moje urodziny ) a on uwielbia chodzic po sklepach wiec w nim nadzieja :D a ma gust ...zonę miał elegantkę 8)

co ja sie dzisiaj kiecek na przymierzałam -to szok :o już straciłam nadzieje ,że coś kupię ......kiedy weszłam do SIMPLE i tam zobaczyłam JĄ ......ubrana na manekinie uśmiechała sie do mnie zalotnie :wink: czułam ,ze bedzie moja - rozmiar był -ubrałam ....wyszłam z przymierzalni ....i ......H . zaniemówił :D

powiedział tylko podoba sie ? dobrze sie czujesz ? -prosze zapakować :lol: zobaczyłam jeszcze futo z norek ....ale tu nie był zainteresowany :-? a szkoda -tez przymierzyłam ...ale pieknie w nim wyglądałam :D srebrne norki lekko za kolanko i kołnierz ze srebrnych lisów - marzenie ......jakie lekkie i takie .....delikatne .. 8)

ale kupiłam jeszcze .....czerwony płaszcz w Deni Cler

:D najpierw mierzyłam biel wełny ....i juz mialam poprosic o zapakowanie ,kiedy pani przyniosla czerwony :o ubrałam .....i to był strzał w 10 :D :D :D jeszcze kupie do tego duży czarny kapelusz i bedzie super :D

i tym sposobem już wiem co założe za kilkanaście dni :D

ps.....sukienka jest z czarnej koronki na atłasowej , cielistej haleczce :wink:

Ew-ka - to niemożliwie!!! :o :o :o wczoraj byłam w Simple i widziam tą sunkienkę! :lol: o pomyślałam o Tobie... :lol: bo swą koronkowatością przypominała propozycje izat...

Gratuluję wyboru... :lol:

I nie zapomnij wkleic fotek... :wink:

mam nadzieje ,że ktoś mi zrobi zdjęcie :D ta sukienka ma jeszcze szarfę ale kupilam do niej ciuniutenki paseczek z delikatna sprzączką :D

ps....a futerko widzaiłaś ? :D

...matko, czerwony płaszczyk w Deni Cler, nie zapytam o cenę, dopóki nie skończymy budowy, to ja do takiego sklepu nawet nie zajrzę :roll: :(

...matko, czerwony płaszczyk w Deni Cler, nie zapytam o cenę, dopóki nie skończymy budowy, to ja do takiego sklepu nawet nie zajrzę :roll: :(

to ci nie powiem .....ale wspomnę ,że zobaczylam tam bliźniak wktory ubrana była Kwaśniewska w swoim programie Lekcja Stylu ...juz sie ucieszylam ze sobie kupie taki sam :wink: ....ale ten bliżniak był droższy od płaszczka :o

Ewka, Ty wklej zdjęcie tej sukienki na Tobie, a nie na allegro, no nie leń się,

siostra Cię prosi :roll:

ta sukienka, czerwony płaszcz, czarny kapelusz...no bomba