arcobaleno 07.12.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 izat - świetne te kiecki ! Lubię takie właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 do tego jakaś sexy szpilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 No, no Izat Ty na pewno nie jestes romantyczka. Ale za to glowy za Toba leca, co? Pikantne te sukienki. Sama kobiecosc. Nawet ja przyjelabym cos takiego w prezencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.12.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 No, no Izat Ty na pewno nie jestes romantyczka. Ale za to glowy za Toba leca, co? Pikantne te sukienki. Sama kobiecosc. Nawet ja przyjelabym cos takiego w prezencie. Zeljko, skoro piszesz, że nie jestem no to już nie mogę być kilka z nich moim zdaniem jest bardzo romantyczna ... o sukienkach myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ale super te kiecki kurcze ....gdzie to można kupić ??? ta złota i ta czarna z koronkową górą .....mniammmm ....pycha wrociłam wlasnie z proby kankana .....robimy wielką niespodzianke naszym mężom - w połowie wieczoru przebieramy sie za tancerki Moulin Rouge ( stroje sie juz szyja ) i zatanczymy ognistego Kankana mamy przy tym świetna zabawę i niezły ubaw ....ciekawe jak nam wyjdzie występ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.12.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 nie mam pojęcia gdzie takie sukienki można kupić, podejrzewam, że nigdzie to pewnie pojedyncze egzemplarze modelowe ale można uszyć coś na wzór z kankanem super pomysł!! będzie super zabawa już się nie mogę doczekać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2007 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Razem z Euro to będzie... 40 no to jest dopiero rocznica nasze 25 lat to pryszcz Tomku -Gratulacje dla Was najmocniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 izat- nie mam dobrej krawcowej mam krawca ale od poważnych garsonek czy płaszczy . Jutro wybieram sie do Wrocławia do Magnoli Park ...może tam cosik znajde odpowiedniego Trzymajcie kciuki - jak kupie to bede niezwykle szczesliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.12.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Ew-ka, zaciskam i pewna jestem, że będziesz wyglądać szałowo, nie zawiedź mnie Siostra Izat, suknie marzenie, gapię się na nie jak sroka w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Tola -mam tremę -boje sie że jak zacznę przymierzac jutro kiecki to H. machnie reką i na każdą powie dla mnie bomba ...znam go... zawsze tak powie coby szybko zwiać ze sklepu ale jedziemy z naszym Przyjacielem (Grazynka byla chowana w moje urodziny ) a on uwielbia chodzic po sklepach wiec w nim nadzieja a ma gust ...zonę miał elegantkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 co ja sie dzisiaj kiecek na przymierzałam -to szok już straciłam nadzieje ,że coś kupię ......kiedy weszłam do SIMPLE i tam zobaczyłam JĄ ......ubrana na manekinie uśmiechała sie do mnie zalotnie czułam ,ze bedzie moja - rozmiar był -ubrałam ....wyszłam z przymierzalni ....i ......H . zaniemówił powiedział tylko podoba sie ? dobrze sie czujesz ? -prosze zapakować zobaczyłam jeszcze futo z norek ....ale tu nie był zainteresowany a szkoda -tez przymierzyłam ...ale pieknie w nim wyglądałam srebrne norki lekko za kolanko i kołnierz ze srebrnych lisów - marzenie ......jakie lekkie i takie .....delikatne .. ale kupiłam jeszcze .....czerwony płaszcz w Deni Cler najpierw mierzyłam biel wełny ....i juz mialam poprosic o zapakowanie ,kiedy pani przyniosla czerwony ubrałam .....i to był strzał w 10 jeszcze kupie do tego duży czarny kapelusz i bedzie super i tym sposobem już wiem co założe za kilkanaście dni ps.....sukienka jest z czarnej koronki na atłasowej , cielistej haleczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 09.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ew-ka - to niemożliwie!!! wczoraj byłam w Simple i widziam tą sunkienkę! o pomyślałam o Tobie... bo swą koronkowatością przypominała propozycje izat... Gratuluję wyboru... I nie zapomnij wkleic fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ew-ka - to niemożliwie!!! wczoraj byłam w Simple i widziam tą sunkienkę! o pomyślałam o Tobie... bo swą koronkowatością przypominała propozycje izat... Gratuluję wyboru... I nie zapomnij wkleic fotek... mam nadzieje ,że ktoś mi zrobi zdjęcie ta sukienka ma jeszcze szarfę ale kupilam do niej ciuniutenki paseczek z delikatna sprzączką ps....a futerko widzaiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Zdjecia, zdjecia, zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Zdjecia, zdjecia, zdjecia... nie bedzie nie mam aparatu ...polecial na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.12.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 ale kupiłam jeszcze .....czerwony płaszcz w Deni Cler ...matko, czerwony płaszczyk w Deni Cler, nie zapytam o cenę, dopóki nie skończymy budowy, to ja do takiego sklepu nawet nie zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2007 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 ale kupiłam jeszcze .....czerwony płaszcz w Deni Cler ...matko, czerwony płaszczyk w Deni Cler, nie zapytam o cenę, dopóki nie skończymy budowy, to ja do takiego sklepu nawet nie zajrzę to ci nie powiem .....ale wspomnę ,że zobaczylam tam bliźniak wktory ubrana była Kwaśniewska w swoim programie Lekcja Stylu ...juz sie ucieszylam ze sobie kupie taki sam ....ale ten bliżniak był droższy od płaszczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2007 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 znalazlam zdjecia sukienki na allegro http://www.allegro.pl/item281943278_simple_koronkowa_kolekcja_2007.html na zdjeciu taka sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.12.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ew-ka, widziałam tą kieckę na żywo jest cudna to zdjęcie rzeczywiście , nie oddaje w pełni jej urody po za tym, to przyjmij moje najszczersze gratulacje już się spłakałam, czytając o Waszej rocznicy poznania liczę na podobne emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.12.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ewka, Ty wklej zdjęcie tej sukienki na Tobie, a nie na allegro, no nie leń się, siostra Cię prosi ta sukienka, czerwony płaszcz, czarny kapelusz...no bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts