tomek1950 08.12.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Chcieliśmy uściślić, że 4 miejsca, bo Edzia jako moderator jest już zaproszona. Redakcjo droga, a pozostali moderatorzy? Czyli Pitbull i Ponury też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.12.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Chcieliśmy uściślić, że 4 miejsca, bo Edzia jako moderator jest już zaproszona. Redakcjo droga, a pozostali moderatorzy? Czyli Pitbull i Ponury też? Oczywiście, że też. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 To my tu mamy jakiegoś Pitbulla chciałam powiedzieć, że nikogo nie nominuję, bo każdy wybór będzie dla kogoś krzywdzący jest tyle osób, które zasługują na to wyróżnienie,......... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.12.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 To my tu mamy jakiegoś Pitbulla mamy, mamy - moderator działu DIY [do it yourself ] http://forum.muratordom.pl/o-projektach-i-remontach,c29.htm Redakcjo droga, a pozostali moderatorzy? Czyli Pitbull i Ponury też? Oczywiście, że też. Pozdrawiamy dziękuję bardzo, ale ja nie mogę być ..ale przede wszystkim bardzo, bardzo dziękuję za zaufanie wyrażone we wszystkich głosach na mnie.... już wiadomo, że Edzia będzie [a przynajmniej jest zaproszona], wiec proponuję osoby cieszące się prawdziwą estymą na Forum: według mnie są to w pierwszej kolejności Tola, Maksiu, Tomek1950 boć przeca wszystkim nie dogodzę... niech tak zostanie dla czytelności wątku.. PS: ale, ale.. skoro mnie nie będzie, to może jest wakat na 4-te miejsce ? to Kodi_Gdynia - za dokonanie niemożliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 a Prezes gdzie Whisper Tomek 1950 Edzia coś mało tych miejsc skoro Edzia odgórnie będzie to proponuję zaprosić Alicjankę ponieważ to spotkanie historyczne to od dziennika Alicjanki Redakcja zaczęła opisywać historię budów forumowiczów (chyba ) PS. szkoda, że już od roku jest nieobecna na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.12.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 wstyd mi , ale ja nie bardzo wiem kto to jest Kodi...możecie mnie oświecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.12.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 wstyd mi , ale ja nie bardzo wiem kto to jest Kodi...możecie mnie oświecić? Wstydź się dziewcze, wstydź Wpisz w "szukaj" Kodi_gdynia a znajdziesz jego dziennik budowy. Zrobił kawał roboty i dla niejednych jest wzorem wytrwałości w dążeniu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 pamietam jak zacząłem myśleć o budowie. byłem pełen obaw i strachu przed budową. No i trafiłem na dziennik Kodiego Dzięki niemu uwierzyłem że może sie udać, że dam radę....no i dzisiaj mieszkam w swoim własnym domku!!!! Głosuje na Kodiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.12.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ja o Kodim przeczytałam w muratorze mnóstwo razy wracałam do tego artukułu, to taka ogromna dawka pozytywnej energii, dosłownie jak bajka dla dorosłych, ale realna podczytywanie forum również zaczęłam od dziennkia Kodiego, ale musiałam go szukać już na dalszych stronach popieram, Kodi to legenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.12.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ja o Kodim przeczytałam w muratorze mnóstwo razy wracałam do tego artukułu, to taka ogromna dawka pozytywnej energii, dosłownie jak bajka dla dorosłych, ale realna podczytywanie forum również zaczęłam od dziennkia Kodiego, ale musiałam go szukać już na dalszych stronach popieram, Kodi to legenda ] Też tak miałem A dzięki Niemu wierzę, że i mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Aby jakoś łatwiej było skojarzyć Kodiego z konkretną osobą pokaże wam jego zdjęcie z pierwszego spotkania muratora z 2004 roku http://www.dommaksia.pl/pics/murator/034.jpg Na zdjęciu Kodi_gdynia rozmawia z Ivonescapozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.12.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 oczywiscie ze zaproszenie nalezy sie mi! a tak serio to : rrmi vs. ew-ka 212 wojtek vs. Maksiu kodi vs. mieczotronix (obaj chyba olali niestety troche forum () Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 stawiam na Tolka Banana a powaznie : tomek 1950 depeesia maksiu Neferka wymienilabym wiecej osob , gdyby nie limit osobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.12.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ech....przeczytałam Kodi ma teścia z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.12.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 oczywiscie ze zaproszenie nalezy sie mi! a tak serio to : rrmi vs. ew-ka 212 wojtek vs. Maksiu kodi vs. mieczotronix (obaj chyba olali niestety troche forum () fajnie powiedziane mówiłem o tym stwierdzeniu najwyższym (wybacz tę śmiałość) i super serio to: 1.selimm 2.kuleczka 3.jea pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 fajna uroczystość sie szykuje a może zjazd Forumowiczow zrobić w tym czasie ? byłoby wesoło kto jak kto ,ale wszystkim budowniczym by sie to należało ...co nie ? ps...dziekuje za głosy ....alem nie zasłużona tak jak inni znam swoje miejsce w szeregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Maksiu i Edzia na bank koniecznie - Tomek 1950 - Ew-ka - Tola - i jakis spec np. Jareko PS. Tych co nie chcą lub nie mogą nie brałam pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Tomku dzieki, ale prosze na mnie nie glosowac, bo to zmarnowany glos Ja i tak nie moglabym przyjechac. Nie mam z kim dziecka zostawic. Ustaliłem na priva z Zeljką, że problem opieki nad dzieckiem da się rozwiązać, więc głos oddany na Dobrego Duszka nie jest zmarnowany. Ponury, a może i problem Twojej niemożności jest do rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.12.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Mało miejsca w tym pałacu . Stanowczo za mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.12.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Głosuję:1. Wowka (też legenda forum)2. Kodi_Gdynia3. maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts