Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

realizacje domu karmina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ty wez cos na uspokojenie , bo odbierzesz pewnie co niektorym radosc budowania tego domu :-?

wszedzie te czerwone litery ,myslisz , ze to lepiej widac ? :-?

rrmi Ty chyba miałeś dużo problemów w szkole, w zeszytach pewnie dużo byków na czerwono :lol: :lol: :lol: dlatego tak Ci ten kolor przeszkadza, co??? Załóż sobie czarne okulary to inaczej to będziesz widział :wink:

Ale fajnie :wink: :D .

Chyba mi tego trzeba było :wink: :lol: .

Milo widziec , ze usmiechnelas sie.Prosze wiecej jesli pomaga ,

specjalnie dla Ciebie Soniko powrot do przeszlosci :wink:

Poszukalam i znalazlam :wink:

Oto nasza nowa minilapa :lol:

Na pw jest lepsza od oryginalu , niezle bluzga :D

U nasz

rrmi, Sonika, wstydźcie się

pierników narobić, nalewkę nastawić, kapusty z grochem nagotować

byście zrobiły coś pożytecznego, zamiast dołować ludzi, będących w manii :D

dziś już nikt nie zrozumie chorobliwej egzaltacji :roll:

ja spożytkowałam swój czas bardziej twórczo 8)

O Karmina! O Karmina!

mam ja na twym punkcie świra

śnię o tobie, dniem i nocą

kiedy nogi mi się pocą

oj dadana oj dadana, ma karmina ukochana

kto karminy nie buduje

ten na mózg chyba choruje

ja karminę zbudowałam

zaraz poterm zwariowałam

oj dadana oj dadana ma karmina ukochana........

Ta! jak ją zwą? :roll: Kuleczka! to niezły talent. Małą szpileczke w d...e mi włożyła kiedyś, ale już nie boli więc zapomniałam i dziękuje bo ten wierszyk zawiera w sobie całą prawdę. Szkoda, że o każdym domku ktoś tak nie powymysla wierszyków.

Może Kuleczka się skusi napisać poezję o domkach na forum muratora???

W końcu jakiś talent u Niej widać i nie marnowałaby się w czymś innym :roll:

O Karmina! O Karmina!

mam ja na twym punkcie świra

śnię o tobie, dniem i nocą

kiedy nogi mi się pocą

oj dadana oj dadana, ma karmina ukochana

kto karminy nie buduje

ten na mózg chyba choruje

ja karminę zbudowałam

zaraz poterm zwariowałam

oj dadana oj dadana ma karmina ukochana........

PIEKNE! Kuleczko wzruszylam sie!

Na czerwono :wink:

ps. czego sie czepiacie jak KARMINa to wiadomo jaki kolor :)

Ta! jak ją zwą? :roll: Kuleczka! to niezły talent. Małą szpileczke w d...e mi włożyła kiedyś, ale już nie boli więc zapomniałam i dziękuje bo ten wierszyk zawiera w sobie całą prawdę. Szkoda, że o każdym domku ktoś tak nie powymysla wierszyków.

:o

się nie przejmuj tą szpilką,

ja do dziś nie mogę się otrząsnąć po tej willi z przybudówką, co ją zamieszkujecie z bratem, rodzicami, szwagierką, no i dziećmi...... :roll:

dlatego ten wierszyk napisałam w ramach rekompensaty i oczywiście z powodu oczywistego respektu :p

nie ma co, fakty są nieubłagalne :D

dziękuję wszystkim za słowa uznania, kłaniam się w pas, prosto z mej willi 6826735 metrów z nadbudówką, dobudówką i sutereną wkopaną na półtora metra 8) :p

:o

się nie przejmuj tą szpilką,

ja do dziś nie mogę się otrząsnąć po tej willi z przybudówką, co ją zamieszkujecie z bratem, rodzicami, szwagierką, no i dziećmi...... :roll:

dlatego ten wierszyk napisałam w ramach rekompensaty i oczywiście z powodu oczywistego respektu :p

nie ma co, fakty są nieubłagalne :D

Ależ Pani :D owalna, okrągła, gładka...Kuleczko :roll: :oops: :D :lol: Szkoda tylko, że tak szybko się pospieszyłaś z wklejaniem zdjęć na forum tej willi (jak Ty to nazwała ś) bo nie obejrzałaś zdjęcia domu od drugiej strony... jest 2 razy taki szeroki jak od tej co zobaczyłaś...miałaś racje nie warto się chwalić (TRZEBA WIEDZIEC KOMU, napewno nie Tobie i Twoim kompanom :roll: ). Poczytałam co niektóre komentarze np. dotyczące kiczu i nie warto wklejać zdjęć na forum (nawet takich, które zainteresowałyby innych nie koniecznie Kuleczke, Braze, Rrmi itd. pierwszych komentatorów zwartych i gotowych do tego by komuś uprzykrzyć życie budowlane...tego doświadczyłam na forum... nie rozumiem ludzi którzy widzą tylko to co chcą sami widzieć, jak koń z klapkami na oczach idą swoim torem (a przecież na forum są ludzie różnego przekroju, mający różne upodobania, gusta, o róznych mozliwościach finansowych.... i wykańczają domy i mają przeróżne domy (które myśle warto nieraz zobaczyć bez złośliwego komentowania). ALE CO TAM...MAM TO GŁEBOKO...TRZEBA ZYC DALEJ I BUDOWAĆ NAJLEPIEJ BEZ RAD INNYCH (zwłaszcza na forum :D )

bla bla bla PA