Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

realizacje domu karmina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ależ Pani :D owalna, okrągła, gładka...Kuleczko :roll: :oops: :D :lol: Szkoda tylko, że tak szybko się pospieszyłaś z wklejaniem zdjęć na forum tej willi (jak Ty to nazwała ś) bo nie obejrzałaś zdjęcia domu od drugiej strony... jest 2 razy taki szeroki jak od tej co zobaczyłaś...

bardzo żałuję, ale może jeszcze nic straconego 8)

Poczytałam co niektóre komentarze np. dotyczące kiczu i nie warto wklejać zdjęć na forum (nawet takich, które zainteresowałyby innych nie koniecznie Kuleczke, Braze, Rrmi itd. pierwszych komentatorów zwartych i gotowych do tego by komuś uprzykrzyć życie budowlane...

oj joj joj, i to mówi pani, która wyśmiewała wnętrza innych forumowiczów w swojej galerii

hipokryzji ciąg dalszy :p

Ależ Pani :D owalna, okrągła, gładka...Kuleczko :roll: :oops: :D :lol: Szkoda tylko, że tak szybko się pospieszyłaś z wklejaniem zdjęć na forum tej willi (jak Ty to nazwała ś) bo nie obejrzałaś zdjęcia domu od drugiej strony... jest 2 razy taki szeroki jak od tej co zobaczyłaś...

bardzo żałuję, ale może jeszcze nic straconego 8)

Poczytałam co niektóre komentarze np. dotyczące kiczu i nie warto wklejać zdjęć na forum (nawet takich, które zainteresowałyby innych nie koniecznie Kuleczke, Braze, Rrmi itd. pierwszych komentatorów zwartych i gotowych do tego by komuś uprzykrzyć życie budowlane...

oj joj joj, i to mówi pani, która wyśmiewała wnętrza innych forumowiczów w swojej galerii

hipokryzji ciąg dalszy :p

Ależ, ależ jakie wyśmiewanie? Kuleczko

Myślałam, że jeśli na innych stronkach można skomentować jakieś okno niepasujące do kuchni *w moim odczuciu* to na swojej stronie też to mogę zrobić ODNOSZĄC TO DO SWOICH PLANÓW CO DO WYKOŃCZENIÓWKI, ale widocznie się pomyliłam, trzeba kłamać i ładnie chwalić nawet jeśli coś się komuś nie podoba, albo jest do kitu :roll:

Ja poprostu ujełam to u siebie (te zdjęcia a nie inne) bo chciałam zobaczyć reakcje, komentarze innych (FACHOWCÓW) czy takie rzeczy się robi i tak powinno być we wnętrzach??? I dalej upieram się przy swoim, uważając że nie. ALE TO JUŻ MÓJ PROBLEM, a Ty Kuleczko mieszkaj sobie spokojnie jeśli Ci dobrze, buduj się jeśli chcesz, spoko... jestem neutralna co do tego jak Ty masz wykończone, tylko poprostu nie chce u siebie zrobić kiczu, a te zdjęcia miały mi pomóc...

Jednakże Ty się obraziłaś, że coś się komuś u Ciebie nie spodobało i kategorycznie musiałam się od tego odciąć. Dobrze, że mam takie zdjęcia u siebie w komputerze, to udam się z nimi prywatnie na konsultacje do projektanta wnętrz. Pozdrawiam. Miłego wieczoru. I nie gniewaj się. Ja nie jestem złośliwa. Ale chciałabym jakoś wykończyć swój dom :wink: :wink: :wink:

A ja Cię nie chcę oglądać...w tym kisielu

Wiem , to pewnie dlatego, ze pozwolilam sobie wyrazic swoja opinie o tobie , ktora zreszta podtrzymuje.

W koncu po to zaklada sie watki na forach , zeby wysluchac opinii ,a jesli ktos nie godzi sie z krytyka to nie moja sprawa.

I prawde mowiac nie interesuje mnie co chcesz ogladac a czego nie.

Kulka debesciara jest wierszowa , fakt :D

A ja Cię nie chcę oglądać...w tym kisielu

rrmi napisał:

Wiem , to pewnie dlatego, ze pozwolilam sobie wyrazic swoja opinie o tobie , ktora zreszta podtrzymuje.

W koncu po to zaklada sie watki na forach , zeby wysluchac opinii ,a jesli ktos nie godzi sie z krytyka to nie moja sprawa.

I prawde mowiac nie interesuje mnie co chcesz ogladac a czego nie.

Kulka debesciara jest wierszowa , fakt :D

Rrmi WATKI ZAKŁADA SIĘ PO TO min. ŻEBY CI CO BUDUJĄTAKI SAM DOMEK MOGLI SIĘ WZAJEMNIE WSPIERAĆ, DORADZAĆ, POMAGAĆ I WYMIENIAĆ DOŚWIADCZENIAMI, ZDJĘCIAMI ale nie koniecznie do szybkiego, złosliwego komentowania przez zbytecznych doradców takich jak... :roll: reszte sobier sami dopowiedzcie :wink:

Paaaaaaa!

Rrmi WATKI ZAKŁADA SIĘ PO TO min. ŻEBY CI CO BUDUJĄTAKI SAM DOMEK MOGLI SIĘ WZAJEMNIE WSPIERAĆ, DORADZAĆ, POMAGAĆ I WYMIENIAĆ DOŚWIADCZENIAMI, ZDJĘCIAMI ale nie koniecznie do szybkiego, złosliwego komentowania przez zbytecznych doradców takich jak... :roll: reszte sobier sami dopowiedzcie :wink:

Paaaaaaa!

:o :o :o

Karminowa Kobieto...czy ty naprawdę jesteś taka...mądra inaczej...? :roll: może jednak masz problemy z pamięcią, więc

przypominam twoje NIEzłośliwe komentowanie w roli NIEzbytecznego doradcy... :wink:

Cytat:

Witam Droga Doradczyni - nie koniecznie u mnie Sorki Anetko ale w Twoim domku jest jak w wulkanie pomarańczy. Bije po oczach kolorystyka jaskrawości. (...) Najgorzej ze wszystkiego wyszła Ci kuchnia, bleeee Nie chciałabym takiej mieć. Nic do siebie w niej nie pasuje (okno inne, zestaw szafek jak rzucił tak zamontował, za dużo pierdułek, mało efektowna i przytulna - jak na moje dobre oko ). Dużo ciekawiej pasowałaby do Twojego mieszkania kuchnia w kolorze schodów i drzwi wewnętrznych i do tego zestaw (mikrofala, lodówa, kuchenka itd. w ciemnych kolorach). troche Ci nie wyszło z tą kuchnią a przecierz łączy się ona otwartą przestrzenia z salonem i powinno tu wszystko pasować, a u Ciebie tego za hol... nie ma. Dobrze, że meble można zmieniać. Zawsze jest szansa na lepsze jutro I jeszcze jedno co mi się nie podoba. Masz zagracony salon i jadalnie. W nocy gdybym szła po ciemku mogłabym puknąć w niepotrzebny mebel, odwracając się w każdą stronę. Na każdej ścianie coś jest. Przepełnione. Ale ilu ludzi tyle gustów, guścików. W końcu ty w tym domku mieszkasz. Każdy buduje dla siebie a nie komuś... Reszta możę być. najbardziej podobają mi się schody. na nich wzoruję się co do swojego wykończenia domku.

Ja w swoim domku mam zamiar zamiast zagracania meblami salonu usytuować kominek, wypoczynek, a miejsce na potrzebne klamoty, serwisy, szkła, itd. zamierzam zamontować w postaci pięknej witryny w kuchni, blisko jadalni. Wszystko będzie się łączyło w swej kolorystyce (ponieważ też mam otwarta przestrzeń miedzy salonem , jadalnią i kuchnią. Więc w takich miejscach musi wszystko zgrywać. Mam nadzieje, że nie zrobie żadnego byka jak Ty w dokonaniu wyborów co do wykończeniówki Pa Pozdrawiam i miłego mieszkania w swoim domku.

:lol: :lol: :lol:

pokaż mi na tym forum podobną NIEzłosliwość w komentowaniu prywatnych zdjęć domów... :wink: 8) :lol:

PS Kuleczka - :lol: :lol: :lol: :lol:

Gość elutek

Mam nadzieje, że nie zrobie żadnego byka jak Ty w dokonaniu wyborów co do wykończeniówki

ja bym się chyba załamała, gdyby ktoś mi tak napisał... :(

mam nadzieję, że Anetka jakoś TO przeżyła

Mam nadzieje, że nie zrobie żadnego byka jak Ty w dokonaniu wyborów co do wykończeniówki

No sory ale dlaczego miałam być nieszczera i chwalić wszystko w domu od A do Z u kogoś, gdzie nie wszystko jest takie fascynujące jakby się wydawało. O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE.

A jesli ktoś chce komentarzy to je ma. Nie muszą być one od każdego dla każdego miłe, w samych superlatywach - zaprzeczające temu co naprawde widać na zdjęciach. A u Kuleczki ja nie widziałam superlatyw poza schodami więc tak to skomentowałam, bo za bardzo by urosła od tych wszystkich ach i och.

No sory ale dlaczego miałam być nieszczera i chwalić wszystko w domu od A do Z u kogoś, gdzie nie wszystko jest takie fascynujące jakby się innym wydawało. O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE.

A jesli ktoś chce komentarzy to je ma. Nie muszą być one od każdego dla każdego miłe, w samych superlatywach - zaprzeczające temu co naprawde widać na zdjęciach. A u Kuleczki ja nie widziałam superlatyw poza schodami więc tak to skomentowałam, bo za bardzo by urosła od tych wszystkich ach i och.

:o :o :o

Czy Ty dziewczyno czasem czytasz to co piszesz, zanim naciśniesz "enter"?

No sory ale dlaczego miałam być nieszczera i chwalić wszystko w domu od A do Z u kogoś, gdzie nie wszystko jest takie fascynujące jakby się wydawało. O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE.

czyliż, zaiste, w rzeczy samej, to do mnie było, nie do Anety :D

dziękuję bardzo za tak fachową analizę moich wnętrz :D

najbardziej podoba mi się

W nocy gdybym szła po ciemku mogłabym puknąć w niepotrzebny mebel, odwracając się w każdą stronę

perełka :lol:

mam nadzieję, że mogę na ciebie liczyć w przyszłości 8)