Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 573
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak byś porównał to koniecznie napisz. Ja myślałem nad 300T, hm ale jak patrze na twoje to się zastanawiam. A może nad to siatkę drucianą?
ja polecam te nawet moge tanio odsprzedac

viessman prozniowki no moze troche prozniowki

https://picasaweb.google.com/110475871252616728788/10Czerwca2013GradobicieTychy

Mam nadzieję że gwarancja na te kolektory obejmuje uszkodzenia przez grad. A swoją drogą to ciekawe, dlaczego prezentowane na zdjęciu rury jednościanowe są tak mało trwałe w stosunku do rur dwuścianowych?

Witam

MAm takie pytanie wczoraj u mnie na budowie wypuściłem ciepłą wodę z bojlera 300l i dziś na koniec dnia (śląsk - upał) bez poboru miałem 85 st. w całym bojlerze czy to dobry wynik czy uważacie że niewystarczający

Może się źle wyraziłem. Poprostu po nagraniu 300L do maximum, solary przestały zrzucać ciepło, a czy przeszły w stan pary, czy nie tego nie wiem.

Na wyświetlaczu zapamiętana najwyższa temp to 130st.

Może się źle wyraziłem. Poprostu po nagraniu 300L do maximum, solary przestały zrzucać ciepło, a czy przeszły w stan pary, czy nie tego nie wiem.

Na wyświetlaczu zapamiętana najwyższa temp to 130st.

Możesz zrobić fotkę tego wyświetlacza z temp.130 stC.:(

Możesz zrobić fotkę tego wyświetlacza z temp.130 stC.:(

Odeiedziłem wyświetlacz i muszę Cię rozczarować, oststnia zapamiętana wartość to 101, ale najbliższe dni mogą to zmienić :-)