Gość 18.12.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 ja proponuję przenieść tutaj nasz żenujący wątek Pomysł przewrotny , zważywszy kto jest matką zalozycielką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Otworzyłam stronę Wypada dac mi prezent nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Wypada Juz szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Może być?http://www.trisport.pl/components/com_phpshop/shop_image/product/eb36cfbe3220e062ecda6f2d9d87e04a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No może, może Muszę pomyślec gdzie można u mnie postawic tego złotego cielca. Na telewizorze i kominku odpada, może w pomieszczeniu gospodarczym by pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A ja myslałam, że wg wskazań na etykiecie zrobisz i jakiś postument dorobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Dobrze wam tak, co!? depsia no wiesz. W srodku zimy. Chcesz zachorowac na swieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Wątek zaczął żyć własnym życiem. Miejmy nadzieję, że autorka wątku podejdzie do tego z humorem i w ukrytych aluzjach dopatrzy się równie zabawnych sformułowań, podtekstów, komentarzy co inni. Nie jest to przecież atak na osobę ani też na jej postrzeganie sprawy. Jak zwykle przy tematach forumowych przy okazji jednego pojawił sie drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Oj, mysle, ze jak autorka mialaby cos przeciwko to by juz z tego byl mniej ciekawy watek. A tak.., zabawa trwa... Ciekawe kto nastepny odwazny bedzie i kogo znowu Tomek pozna... Verunia sadzac po awatarku raczej sie bardziej ubierze..., a szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 18.12.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 storczyk z Ikei - 26 złdobre wino - 15 złpowrót z fajnej imprezy - bezcenny http://e.pardon.pl/pa248/2ee5078c001352fc46dc756c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 19.12.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Tomek! Mojny teraz pyta, zły, skąd Ty tak znasz moje ciałko, że możesz potwierdzić! Musiałeś wydać? Jak to "Skąd on zna" ? To oczywiste: Z AUTOPSJI ! P.S. Wywiad działa: z treści linka do zdjęcia wynika, że nazywasz się Vanessa Hudgens ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Tomek! Mojny teraz pyta, zły, skąd Ty tak znasz moje ciałko, że możesz potwierdzić! Musiałeś wydać? Jak to "Skąd on zna" ? To oczywiste: Z AUTOPSJI ! P.S. Wywiad działa: z treści linka do zdjęcia wynika, że nazywasz się Vanessa Hudgens ?... to pseudonim artystyczny :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 No właśnie, Maksiu wie, bo mnie zna. Mojny dalej zły na Tomka1950, że tak zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 19.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Depesia widzę, że efekty odchudzania zaprezentowałaś. Nieśmiało przypominam, ze jeszcze się adwent nie skończył, a tu taka impreza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.12.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dlatego ja tu nie wchodzę już napisałam skargę w odpowiednie miejsce depesia, nie spodziewałam się tego po Tobie żeby tak bezkarnie z gołom dupom i nie tylko upadek moralny i zgorszenie idę dać za Was w intencji na odpuszczenie, żeby Was nie wiodło na pokuszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dlatego ja tu nie wchodzę już napisałam skargę w odpowiednie miejsce depesia, nie spodziewałam się tego po Tobie żeby tak bezkarnie z gołom dupom i nie tylko upadek moralny i zgorszenie idę dać za Was w intencji na odpuszczenie, żeby Was nie wiodło na pokuszenie intencja to ciut małowato. trzaby jakieś egzorcyzma, ale na to chyba trza zrzutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rankingum Kfiatkum & Bomboniercum 1. D`arek, verunia - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.12.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dlatego ja tu nie wchodzę już napisałam skargę w odpowiednie miejsce depesia, nie spodziewałam się tego po Tobie żeby tak bezkarnie z gołom dupom i nie tylko upadek moralny i zgorszenie idę dać za Was w intencji na odpuszczenie, żeby Was nie wiodło na pokuszenie intencja to ciut małowato. trzaby jakieś egzorcyzma, ale na to chyba trza zrzutki... e tam egzorcyzmy. Trza jej nowej szafy z ciuchami http://www.portretkobiety.pl/upload/photos/Moda_Ubrania.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 e tam egzorcyzmy. Trza jej nowej szafy z ciuchami http://www.portretkobiety.pl/upload/photos/Moda_Ubrania.jpg a jak znów wszystko zruci ze sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.12.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 storczyk z Ikei - 26 zł dobre wino - 15 zł powrót z fajnej imprezy - bezcenny hahhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts