Sasha 20.12.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 to jak się wszyscy wpisują to ja również karteczka piękna kubeczek również - dzięki za fajną niespodziankę - nie spodziewałem się ze dostanę kubek -- super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 dompodsosnami nie podlizuj s , i tak Ci nie dam Mikołaja Dzieki Wszystkim za wspolna zabawe pozdrawiam goraco Kurde, a ja taki chytry plan miałam, że go dostanę od Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Uprzedzam - piłam tylko kawę (i to w jakim opakowaniu! )... Przejedźcie delikatnie palcami po swoich kartkach. Ciekawa jestem, czy poczujecie to co ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.12.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 A ja jeszcze nie dostałam ale to pewnie dlatego, że pieniądze dopiero dzisiaj wpłaciłam na konto fundacji dlaczego ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.12.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 A ja jeszcze nie dostałam ale to pewnie dlatego, że pieniądze dopiero dzisiaj wpłaciłam na konto fundacji dlaczego ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę Później dostaliśmy adres, to i późniejsza wysyłka. Liczymy, że dojdzie przed Wigilią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.12.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Ja się przyłączam do podziękowań Przesyłka dotarła, kartki moje bratanice wywiesiły na choince A z kubeczka kawa smakuje wspaniale Życzę wszystkim wesołych i spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.12.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Kartka , a nawet kubeczek dotarły solidnie opakowane pozdrowienia dla wszystkich i Wesołych Świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.12.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 A ja jeszcze nie dostałam ale to pewnie dlatego, że pieniądze dopiero dzisiaj wpłaciłam na konto fundacji dlaczego ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę Później dostaliśmy adres, to i późniejsza wysyłka. Liczymy, że dojdzie przed Wigilią. Droga Redakcjo czy to dotyczy także mojej skromnej osoby???.Kubek jak kubek ale karteczka od dzieciaków dla dzieciaków.Chyba ,że cuś innego pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.12.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 hahaha jak ja sie ciesze.Normalnie tak sie ciesze. Dziękuje Redakcji ,że nie zapomniała o mnie.Właśnie 5 min temu dostałem karteczkę i kubek.Nawet nie wiecie jakie to miłe i to jeszcze w Wigilie.Aż się normalnie popłakałem z radości.Jeszcze raz dzięki. pozdrawiam NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.12.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Nie wiem czy nie będzie za późno ale wysyłam 50,- będzie razem 2.700,-.Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 24.12.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 No to ja pozostaję jedynym rozczarowanym. Adres przesłałem 17.12 pieniążki przesłałem 18.12 a do tej pory nic nie dostałem. W czwartek piątek i sobotę specjalnie czekałem w domu do około 12.00 zanim pojechałem do pracy. Dziękuje firmie kurierskiej - ciekawe co włożę do swoich prezentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.12.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Myślę, że tak na prawdę nie jesteś rozczarowany. Cała radość jest w dawaniu!Osobiście jak bym nic nie dał to te Święta miałbym jakieś puste. Życzę wiele radości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.12.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 No to ja pozostaję jedynym rozczarowanym. [...] Dziękuje firmie kurierskiej - ciekawe co włożę do swoich prezentów. to chyba poczta Poczcie Polskiej życzę kultury, uczciwości, punktualności i odpowiedzialności za wzięte na siebie zadania i jak najsilniejszej konkurencji, by im się chciało chcieć Nie wiem czy nie będzie za późno ale wysyłam 50,- będzie razem 2.700,-. jest 2700, dziękuję nigdy nie jest za późno - Muratorowe Dzieło Pomocy Dzieciom gra do Świąt i o kilka dni dłużej bardzo lubię ten rysunek Mleczki w Święta nabiera szczególnego znaczenia... http://www.polityka.pl/_gAllery/19/82/19828.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.12.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Kartki i kubek doszły w samiuśką wigilię kartki są prześliczne, jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach właśnie popijam kawę z duuużą ilością mleka z czerwonego kubka nastrajam się przed obiadem u Teściowej Dziękuję i jeszcze raz życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts