kubaimycha 17.12.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mam 3 okna tzw. HS-y, czyli niskoprogowe przesuwne...We wszystkich oknach w domu planowałam rolety mocowane na skrzydłach. Ale nie pomyślałam, że w oknach przesuwnych tak się nie da...Jak więc macie udekorowane/ przesłonięte takie duże połacie? Gdzie lepiej zamocować w ogóle rolety : do okna ( w przesuwnych odpada), nad oknem we wnęce, zupełnie poza oknem na ścianie czy do sufitu? Jeśli macie jakieś zdjęcia proszę o wklejanie...Wiem, że kilka razy temat rolet pojawiał sie na Forum, ale nigdzie nie znalazłam nic do okien przesuwnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 12.01.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 witam. nie wiem czy temat jeszcze aktualny, ale ja bym proponowała tzw panel trucki.szyna na której są zaczepione pasy o szerokości około 70 cm. Zsuwają się na lewo, prawo lub jak kurtyna. bomba rozwiazanie. kwestia doboru materiału a tak na marginesie okna hs sa cudne, szkoda ze tak drogie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 12.01.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Właśnie taki mam pomysł na moje HS-y...Szukam namiarów na firmy robiące takie zasłony panelowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 12.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 hej. zadzwoń do firmy dormax ( warszawa), anwis ( włocławek) lub shadow system ( sopot) i dowidz się, czy przypadkiem nie mają odbiorców w Grodzisku. Telefony sciągnij z neta. Dormax na 100% ma panel trucki. Wejdz na ich strone maja fajne osłony. Gdybys była z Warszawy to chetnie bym doradziła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 12.01.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Do W-wy mam 30 km...Dzięki za namiar na Dormax.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcynka 12.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 acha jeszcze coś ważnego. Przeglądałm wasz album i jestem pod wielkim wrażeniem. Na prawde bomba!!!! Domek jest cudny, najpierw urzekły mnie wielkie przeszklenia, ale ogladajac wnętrze stwierdzam ,że naprawde jest chyba wszystko dokładnie przez was przemyślane. Tylko pogratulować. To pierwszy projekt który jest super ( oczywiście oprócz mojego ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 12.01.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 acha jeszcze coś ważnego. Przeglądałm wasz album i jestem pod wielkim wrażeniem. Na prawde bomba!!!! Domek jest cudny, najpierw urzekły mnie wielkie przeszklenia, ale ogladajac wnętrze stwierdzam ,że naprawde jest chyba wszystko dokładnie przez was przemyślane. Tylko pogratulować. To pierwszy projekt który jest super ( oczywiście oprócz mojego ) Pozdrawiam ... bardzo bardzo dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Panelowe zasłony ma w swojej ofercie IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts