tomek1950 07.01.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Intensywnie szukam jednego zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.01.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Jednego, dzieckiem wprawdzie juz nie byłem, ale można powiedzieć, że ma to coś wspólnego z tym wątkiem. Nawet bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.01.2008 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a za Tobą to słupek graniczny? Nie maszt od flagi bo to przed szkołą było. Już się przestraszyłem, że krawat Samoobrony - ale ich jeszcze wtedy nie było (dlatego dorośliśmy w miarę normalni...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.01.2008 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ......mam jechac sam , czy wziasc ze soba tate ??? http://img84.imageshack.us/img84/5517/bodziomaly033md5.jpg nowiutka Wueska 125 ze Świdnika - WOW!! - marzenie... brała Wuefemkę jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ja im tu gebusie froschka malego wklejam , a oni sie jakas maszyna zachwycaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.01.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Juz po świetach i gdzie te odgrzebane zdjecia? Nikt wiecej nie szperał w starych szufladach lub albumach? a ja szukalam i znalazlam i co ????????? zapomnailam ich wziasc ze soba - oooooooooooooo fujaro!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ha! Boski watek Jutro przynosze z domu foty i zawziecie skanuje i wklejam [ps. o ile mnie pamiec nie mysli tez mam jakas szalona sesje fotograficzna ze swietym mikolajem ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Szukam zdjęcia na którym ja jestem św. Mikołajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Szukam zdjęcia na którym ja jestem św. Mikołajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Szukam zdjęcia na którym ja jestem św. Mikołajem Tomek, jesteś boski Ja też obiecałam sobie, że nie zapomnę następnym razem zabrać od rodziców swych zdjęć z dzieciństwa Wszyscy tutaj jesteście niesamowici Frosia, szacuneczek braza i arcobaleno - miss bikini Depesia, miss kokarda JoShi - poprostu sama słodycz nie sposób wszystkich wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.01.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Szukam zdjęcia na którym ja jestem św. Mikołajem Tomek, jesteś boski Ja też obiecałam sobie, że nie zapomnę następnym razem zabrać od rodziców swych zdjęć z dzieciństwa Wszyscy tutaj jesteście niesamowici Frosia, szacuneczek braza i arcobaleno - miss bikini Depesia, miss kokarda JoShi - poprostu sama słodycz nie sposób wszystkich wymienić a malej kulecki nie bedzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kulka, dziękuję za piękny tytuł! Normalnie pierwszy raz w życiu miss zostałam! Chyba Mojnemu pokażę, bo on jeszcze nie wie z kim się ożenił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 nowiutka Wueska 125 ze Świdnika - WOW!! - marzenie... brała Wuefemkę jak nic blad ...... to zadna Wueska , tylko Emzeta Frosch ponoc pamieta jeszcze blask lakieru, lsnil jak na Mercedesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 nowiutka Wueska 125 ze Świdnika - WOW!! - marzenie... brała Wuefemkę jak nic blad ...... to zadna Wueska , tylko Emzeta Frosch ponoc pamieta jeszcze blask lakieru, lsnil jak na Mercedesie Mój mąż miał jawe350 znam to zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.01.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 nowiutka Wueska 125 ze Świdnika - WOW!! - marzenie... brała Wuefemkę jak nic blad ...... to zadna Wueska , tylko Emzeta Frosch ponoc pamieta jeszcze blask lakieru, lsnil jak na Mercedesie Ooops! faktycznie, zwracam honor: MZ to MZ - http://users.telenet.be/honeybee1/motor_rijden.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 No wzruszona jestem - wreszcie po ...stu latach dostałam tytuł miss Kuleczko dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ja swoje zdjęcia spod ziemi wykopałam, normalnie czasy dinozaurów taką karetą jeździłam, jak na 8 miesięcy, to czuprynka wybujała http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/renia.jpg a tu sama nie wiem, prototyp kojca, chodzika? http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/renia1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Tola - nie wierzę własnym oczom to Ty ? ale piekny pączuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 sliczna bylas (ups ....nadal jestes ) Tolu nie masz jakichs mniej przyzwoitych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts