Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...
Szukam aktualnie ceramiki na ściany, a dokładnie Porothermu Wienerberger Dryfix 25 (2220szt.) i 11,5 (1080szt.) w woj. dolnośląskim. Najlepsza oferta jaką posiadam to 6,56 i 5,38zł brutto co wg mnie i tak jest za dużo. Ceny na Allegro mają tyle wspólnego z rzeczywistością co reklamy w TV...

Szukam aktualnie ceramiki na ściany, a dokładnie Porothermu Wienerberger Dryfix 25 (2220szt.) i 11,5 (1080szt.) w woj. dolnośląskim. Najlepsza oferta jaką posiadam to 6,56 i 5,38zł brutto co wg mnie i tak jest za dużo. Ceny na Allegro mają tyle wspólnego z rzeczywistością co reklamy w TV...

Sugueruję skorzystać z progrmu BUDOGRAM http://www.budogram.pl/rabat/jak-dziala. Na wstępie dostajesz 500zl za FREE. Co do cen to warto wziąć pod uwagę: koszty transportu, możliwość zwrotu nadwyżki towaru, magazyn podręczny, wymiana ukruszonych w transporcie pustaków etc. 10gr na pustaku to różnica raptem 200zl....

Wejdz na strone winerebergera, znajdz handlowca ze swojego terenu, on da Ci namiar na swojego najlepszego dystrybutor i powinno zagrac :yes:

U mnie PORO 25 P+W w cenie ~ 4,50 brutto.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

dorota_80 WItamy na forum. Na poczatek fajnie jest sie przywitac... w dziale: witam... czy jakos tak. a pytanie moze zacznij w prawo i finanse?

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?40-Prawo-i-finanse

do cennikow masz jeszcze daleka droge :) a forum jest mocno tematyczne i sporo ludzi Ci pomoze... ale w odpowiednich dzialach

Edytowane przez fighter1983

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam, jestem zupełnie zielona a dom dopiero w fazie projektowania. Jednak zaczęłam się już rozglądać materiałowo i mam pytanie. Czy istnieją pustaki ceramiczne mniej znanych firm ale o podobnych parametrach i znośne gatunkowo, jak te najbardziej popularne i cenione ? Poszukuję czegoś tańszego, może ktoś zna? Ewentualnie może ktoś zna hurtownie w okolicach Trójmiasta, gdzie są najtańsze (ale nie najgorsze) materiały budowlane, np. pustaki?