vini 21.12.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam.tak jak wcześniej obiecałem przesyłam fotki z budowy, którą rozpoczeliśmy w czerwcu 2006 roku. Dom nazywa się Salma (pracownia archipelag).Nie potrafię jeszcze wklejać więc podaje link.Pozdrawiamhttp://picasaweb.google.pl/magik12a/DomMadziJackaNatalki?authkey=220z0MUXieU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 21.12.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witamy!! zacznę pierwsza od życzeń Życzymy Tobie, Twojej całej rodzinie Wszystkiego Najlepszego na te Święta, zdrowia szczęścia i pomyślności na Nowy Rok!!! http://images27.fotosik.pl/128/8d4083cebcf258b4.jpg pozdrawiam serdecznie ps. domek bardzo ładny, czekamy teraz na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vini 21.12.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 dzięki motyczka za życzenia-dla Ciebie i twojej rodzinki oczywiście też przesyłam najlepsze życzenia świąteczne.Wykończeniówka pewnie rozpocznie się ok. czerwca 2008.Fotki na pewno się pojawią.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropla6 05.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Bardzo proszę o kontakt na maila [email protected] Oglądałam zdjęcia i jestem ogromnie wdzięczna za tą cała galerię, my tez zakupiliśmy Salmę i pod koniec maja zaczynamy budowę, chciałabym wymienić sie doświadczeniami, musze przyznać ze z ogromną fascynacja oglądałam zdjecia. Salma wygląda inaczej niż w projekcie... wydaje sie taka ogromna.. Czy podwyższyliście ją? Czy jest tej samej wysokości co w projekcie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 06.04.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Też jestem zainteresowany Salma.Projektu jeszcze nie kupiłem ponieważ muszę przerobic wnętrze tego projektu,a nie wiem czy to się uda.Wizualnie projekt super.Spacerowałem po Atenie czyli wiekszej siostrze salmy i jest ciasno.Czy planujecie jakieś zmiany,jeżeli tak to jakie?A z aktywnością budujących salmę jest kiepsko,dobijam się do wszystkich i wszędzie ale bez skutku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 25.07.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Wrzucam nasze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 01.10.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam. tak jak wcześniej obiecałem przesyłam fotki z budowy, którą rozpoczeliśmy w czerwcu 2006 roku. Dom nazywa się Salma (pracownia archipelag). Nie potrafię jeszcze wklejać więc podaje link. Pozdrawiam http://picasaweb.google.pl/magik12a/DomMadziJackaNatalki?authkey=220z0MUXieU vini, a macie zdjęcia wykończenia? Totalnie nie wiem jak się zabrac za naszą salmę... Narazie tylko stan surowy, ale już muszę powoli myślec o wnętrzu... Pozdrawiam i gratuluję ukończenia budowy To najładniejsza Salma jaką do tej pory widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vini 07.01.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 zdjęcia w albumie były jakiś czas temu aktualizowane więc zapraszam jeszcze raz do albumu (link w pierwszym poście). jeśli chodzi o wykończeniówkę to aktualnie układana jest glazura i terakota więc panuje ogólny bałagan (zdjęcia będą dopiero wiosną)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 11.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 vini, błagamy o udostępnienie galerii, błagamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CTM 07.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja też proszę o ponowne udostępnienie zdjęć! Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts