Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Salma - dom Madzi Jacka i Natalki

Recommended Posts

Witamy!! :)

zacznę pierwsza od życzeń :D

Życzymy Tobie, Twojej całej rodzinie Wszystkiego Najlepszego na te Święta, zdrowia szczęścia i pomyślności na Nowy Rok!!!

http://images27.fotosik.pl/128/8d4083cebcf258b4.jpg

pozdrawiam serdecznie :D

ps. domek bardzo ładny, czekamy teraz na wykończeniówkę 8)

• 3 months później...
Bardzo proszę o kontakt na maila [email protected] Oglądałam zdjęcia i jestem ogromnie wdzięczna za tą cała galerię, my tez zakupiliśmy Salmę i pod koniec maja zaczynamy budowę, chciałabym wymienić sie doświadczeniami, musze przyznać ze z ogromną fascynacja oglądałam zdjecia. Salma wygląda inaczej niż w projekcie... wydaje sie taka ogromna.. :) Czy podwyższyliście ją? Czy jest tej samej wysokości co w projekcie? Pozdrawiam

Też jestem zainteresowany Salma.Projektu jeszcze nie kupiłem ponieważ muszę przerobic wnętrze tego projektu,a nie wiem czy to się uda.Wizualnie projekt super.Spacerowałem po Atenie czyli wiekszej siostrze salmy i jest ciasno.Czy planujecie jakieś zmiany,jeżeli tak to jakie?

A z aktywnością budujących salmę jest kiepsko,dobijam się do wszystkich i wszędzie ale bez skutku.

Pozdrawiam

• 3 months później...
  • 2 months później...
Witam.

tak jak wcześniej obiecałem przesyłam fotki z budowy, którą rozpoczeliśmy w czerwcu 2006 roku. Dom nazywa się Salma (pracownia archipelag).

Nie potrafię jeszcze wklejać więc podaje link.

Pozdrawiam

http://picasaweb.google.pl/magik12a/DomMadziJackaNatalki?authkey=220z0MUXieU

vini, a macie zdjęcia wykończenia? Totalnie nie wiem jak się zabrac za naszą salmę... Narazie tylko stan surowy, ale już muszę powoli myślec o wnętrzu...

Pozdrawiam i gratuluję ukończenia budowy :) To najładniejsza Salma jaką do tej pory widziałam.

• 3 months później...

zdjęcia w albumie były jakiś czas temu aktualizowane więc zapraszam jeszcze raz do albumu (link w pierwszym poście).

jeśli chodzi o wykończeniówkę to aktualnie układana jest glazura i terakota więc panuje ogólny bałagan (zdjęcia będą dopiero wiosną)

pozdrawiam

• 10 months później...
  • 4 weeks później...