smerfetka_lena 26.12.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 witam! wszystkich fanów KARMINY! jak tylko opanuje technikę wklejania fotek na forum, pojawi sie mój domek, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smerfetka_lena 26.12.2007 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 a może ktoś mi pomoże i napisze jak się wkleja tu zdjęcia?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 26.12.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witamy kolejną "Karminowiczkę" Czekamy na zdjęcia! Co do ich wklejania na forum to: 1. Musisz założyć konto na jakimś serwisie oferującym hosting zdjęć np. http://www.fotosik.pl 2. Wgrywasz zdjęcia które chcesz umieścić na forum na ten serwer (http://www.fotosik.pl) 3. Kopiujesz linki(bezpośrednie adresy internetowe) do swoich zdjęć i wklejasz je jeden po drugim wstawiając między symbole(tagi) Pozdrawiamy i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smerfetka_lena 05.01.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 http://images28.fotosik.pl/136/281317f5670be542.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smerfetka_lena 05.01.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 http://images28.fotosik.pl/136/281317f5670be542.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smerfetka_lena 05.01.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 http://images29.fotosik.pl/135/9babf53a8295c2e9.jpg http://images33.fotosik.pl/98/daa21ae381240bcd.jpg dziekuje za pomoc przy wstawianiu fotek, teraz juz wiem jak to sie robi, na razie moj domek jest na etapie stanu surowego zamknietego jak widac na fotkach. najbardziej ciekawi mnie jak Wasze karminy wygladaja w srodku po wykonczeniu, jesli to nie problem to prosze o zdjecia na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 05.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Jak pięknie ,bombowe drzwi Mogę prosić na nie namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 05.01.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Piękny domek,Karmina to był mój pierwszy poważny projekt lecz wybrałam Faworyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 06.01.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Hej!!!! Gratuluję!!!!!Super Karminka, super projekt bardzo mi sie podoba.Mam duzą prośbę, czy mozesz napisać jaki jest koszt postawienia Karminy,oczywiście do takiego stan jak na zdjęciach???Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smerfetka_lena 06.01.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 pełniejsza odp na privie a koszty to ok 170 tyś do tego stanu jaki widac na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 06.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 DZIEKI STOKROTNE SMERFETKO!!!! Z chęcią będę śledzić całą budowę ....... pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 07.01.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witaj Bardzo podoba mi się Twoja Karminka. Jakiej firmy są okna i drzwi? I jaki mają kolor - bo jest naprawdę super!!! Robicie już coś w środku? Pozdrawiam gorąco Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smerfetka_lena 07.01.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 okna sa z firmy WITRAŻ z Białegostoku kupowane u przedstawiciela w Legionowie a ich kolor to złoty dąb, kolor jest drewnopodobny.okna sa na prawde fajne! w srodku w tej chwili bedzie ocieplane poddasze . inne rzeczy czekaja na lepsza pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smerfetka_lena 07.01.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 drzwi od frontu sa z firmy DZIADEK a tylnie (metalowe) z firmy Pietrucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 08.01.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Domek troche przypomina nasz projekt przynajmniej z zewnatrz. super byle tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 09.01.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam! Też budujemy Karmine...Smerfetko powiedz mi czy macie problem z otwieraniem drzwi łukowych od środka? Czy otwierają się bez zawadzania o górną krawędz. Od środka też daliście kolor drzwi i okien złoty dąb czy białe? Twoja Karmina wygląda super! Fajnie że wstawiłaś fotki, jest co obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 10.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam!Jeżeli okna będą "obrobione" na łukach pod kątem prostym w stosunku do powierzchni okna to zawsze będziesz miała problem z otworzeniem takiego okna na oścież. Żeby uniknąć takich problemów, trzeba "obrobić" łuk okna pod kątem rozwartym w stosunku do jego powierzchni, tak jak jest to zrobione na poniższym zdjęciu, boczne obróbki mogą zostać pod kątem prostym. Mi osobiście takie rozwiązanie się bardzo podoba, i tak zamierzamy zrobić w swojej Karminie.Niestety nie pamiętam kto jest autorem tego zdjęcia, bo masowo zapisuję interesujące fotki na dysku, tak więc autora przepraszam.http://img136.imageshack.us/img136/4623/oknoyj9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smerfetka_lena 19.01.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 okna mam od strony zewnetrznej złoty dąb a od srodka biale. natomiast jesli chodzi o otwieranie okna to rzeczywiscie trzeba zwrocic uwage by otwieraly sie do konca.mialam poprawki po zalozeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 21.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Hej! Smerfetko powiedz mi czy masz już jakies plany co do wykończeniówki swojej Karminy??? Co brałaś pod uwage wybierając biały kolor okien od środka? Ja też chce u siebie wstawić białe od środka a złoty dąb od zewnątrz (biorąc pod uwage wykończenie wnętrz, kolor mebli kuchennych, stołu w jadalni, schodów itd.) żeby mi nie kolidowała kolorystyka okien z wyposażeniem wnętrz daje białe okna (standard, do wszystkiego ładnie pasują ). Okna złoty dąb od środka - jakoś nie wyobraqżam sobie żeby ciekawie wyglądały z tym jak chce umeblować wnętrza u siebie... A druga sprawa to to, że ciemne okna jakoś przytłaczają wielkość pomieszczeń w moim odczuciu... I pokoje w Karminie nie są aż tak wielkie, a jasne według mnie optycznie powiększa pole widzenia - dlatego mysle o białych oknach. A TY? Pochwal się? CHętnie posłucham Twoich sugestii co do wykończenia Karminy Pozdrawiam.pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 30.01.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 WitajPiękny jest ten Twój domek. Ja początkowo też myślałam o wyborze tego projektu ale stanęło na Atenie z tego samego biura projektowego. Czy mogę prosić Cię o namiary na tego sprzedawcę spod Legionowa.Jakiego koloru są szprosy w tych oknach?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts