Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto się zna na drukarkach??

arcobaleno

Recommended Posts

Nie wiem czy robia takie promocje w polsce, ale ja co roku kupuje np. najdrozszy model kompa hp i dostaje drukarke za free.Dodajac do tego dobry monitor, potracaja 10-15% z rachunku ekstra. :p

Obecnie dodawano gratis ph photosmart C5280.Lezy w kartonie.

A jak sobie kupiłam aparat Nikona to mówili, że jestem gadżeciara :-)

Jednego tylko nie rozumiem - co takiego w tych monitorach jest, że co roku zmieniasz?

Nie wiem czy robia takie promocje w polsce, ale ja co roku kupuje np. najdrozszy model kompa hp i dostaje drukarke za free.Dodajac do tego dobry monitor, potracaja 10-15% z rachunku ekstra. :p

Obecnie dodawano gratis ph photosmart C5280.Lezy w kartonie.

A jak sobie kupiłam aparat Nikona to mówili, że jestem gadżeciara :-)

Jednego tylko nie rozumiem - co takiego w tych monitorach jest, że co roku zmieniasz?

np. gamut. :D Co roku sie to poprawia i naprawde warto jest zmieniac monitor. 8) Monitor z 2006 byl flagowym monitorem hp i kupujac nastepny w grudniu 2007, roznice widac golym okiem. :D

np. gamut. :D Co roku sie to poprawia i naprawde warto jest zmieniac monitor. 8) Monitor z 2006 byl flagowym monitorem hp i kupujac nastepny w grudniu 2007, roznice widac golym okiem. :D

No tak, pasjonat komputerowy :-)

Ja osobiście nie znam żadnej osoby w Polsce, która co roku by zmieniała komputer + monitor na topowy model (do domu czy do firmy). Chyba trochę inne realia, albo to kwestia pasji. Nawet znajomi architekci i graficy tak nie wymieniają, choć w ich przypadku potrzeba taka faktycznie jest.

Mam od 4-5 lat wielofunkcyjną HP, taka zgrabna skrzyneczka - działa bez zarzutu, zarówno drukarka, skaner, jak i kopiarka.

Naprawdę jest spora różnica jakości między model HP obecnymi a tymi sprzed 4-5 lat.

to pewnie dlatego jestem zadowolona :roll:

naprawdę, przeszła wiele, np zabawy w drukowanie i skanowanie wszystkiego przez moje dzieciaki

mimo to żyje ma się dobrze

No tak, pasjonat komputerowy :-)

Ja osobiście nie znam żadnej osoby w Polsce, która co roku by zmieniała komputer + monitor na topowy model (do domu czy do firmy). Chyba trochę inne realia, albo to kwestia pasji. Nawet znajomi architekci i graficy tak nie wymieniają, choć w ich przypadku potrzeba taka faktycznie jest.

To tylko sprawa globalno-lokalnej ekonomii. :D Komputer jak to komputer, zwykly kawalek "plastiku". :D

Najlepszy wydruk (średnio biorąc) ma Epson.Używa innej technologii druku niż wszystkie inne. Niestety ma głowicę zamontowaną na stałe i trzeba o nią dbać (czyli unikać atramentów-podróbek ).Wydruk jest dość trwały.

dokladnie tym sie kierowalem kupujac Epsona Stylusa 7400

nie musze unikac atramentów-podróbek ,

powod jest prosty - nie istnieją

wymienia sie poszczegolne kolory

w cenie 4x 39 zlotych czyli nie jest tani w utrzymaniu

• 2 years później...