potok10 11.11.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam jesteśmy na początku drogi,czyli załatwiania pozwoleń, oj nie jest łatwo gdyż chcemy w końcu przenieść się do własnego domu z betonowego bloku, nam tez najbardziej odpowiada przemyślany, czy mógłbym prosić o rzut z wymiarami oraz o kosztorys a także o namiary na ekipę, która budowała Twój dom , z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potok10 11.11.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nie to nie ja sie kręcę, to zawirował swiat mój adres to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 11.11.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam jesteśmy na początku drogi,czyli załatwiania pozwoleń, oj nie jest łatwo gdyż chcemy w końcu przenieść się do własnego domu z betonowego bloku, nam tez najbardziej odpowiada przemyślany, czy mógłbym prosić o rzut z wymiarami oraz o kosztorys a także o namiary na ekipę, która budowała Twój dom , z góry dziękuje i pozdrawiam Witam potok 10 w gronie miłośników "przemyślanego". Wszystko poszło na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate.c 12.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam, my również jesteśmy zainteresowani 'Przemyślanym'. Chcemy ruszyć z budową na wiosnę. Jeśli ktoś mógłby podać kosztorys na maila-bylibyśmy wdzięczni. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 13.11.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam kate.c,poszło na podany adres.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate.c 13.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wielkie dzięki raz jeszcze! Wygląda na to, że faktycznie kosztorys "Przemyślanego" da się porównać do ceny zakupu mieszkania. My już mamy podłącza, tyle do przodu. Jeśli ktoś chciałby, mogę przesłać szacunkową wycenę budowy tego domu z keramzytu-wychodzi niestety drożej jednak skraca czas budowy do 3 miesięcy i właściwości ma ponoć lepsze. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lubki 13.11.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam, Kate.c jesteśmy zaintersowani twoim kosztorysem. bylibyśmy wdzięczni. wielkie dzięki nasz adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate.c 13.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam, Kate.c jesteśmy zainteresowani twoim kosztorysem. bylibyśmy wdzięczni. wielkie dzięki nasz adres [email protected] Już wysłane. Oferta nie stanowi umowy handlowej, jest tylko przybliżonym zestawieniem kosztów. Firma wykonuje zarówno prace "montażowe", jak i oddaje budynki w stanie deweloperskim lub "pod klucz". Można samodzielnie dokonać zakupu części materiałów, wtedy koszt będzie mniejszy. My się jeszcze zastanawiamy nad technologią- z jednej strony zależy nam na czasie, z drugiej koszty też są ważne. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliceN 14.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam Kate.C ja równiez proszę o Twój kosztorys.dzieki i pozdrawiam.Mój email; [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate.c 14.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam Kate.C ja równiez proszę o Twój kosztorys.dzieki i pozdrawiam.Mój email; [email protected] Już wysłane. Wycena dotyczy między innymi systemu PRAEFA (gotowe ściany) i fundamentu LEGALETT. Wszyscy zainteresowani mogą znaleźć z łatwością dodatkowe informacje na ten temat w Internecie. Pozdrawiam wszystkich budujących ten domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterusowy 15.11.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witam wszystkich PRZEMYŚLANYCH!Postihal - z dużym szacunkiem. Po zapoznaniu się z historią Twojej budowy naprawdę chylę czoło. Przymierzam się do budowy na wiosnę i przemyślany jest Naszym rodzinnym faworytem. Czy mógł byś przesłać kosztorys na [email protected] Było by mi łatwiej podjąć ostateczną decyzję.Serdecznie pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 15.11.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witam piterusowy,Dziękuję za miłe słowa i witam w gronie przyszłych mieszkańców "przemyślanego".Warto było podjąć się tego wyzwania i wybudować sobie właśnie taki dom jak "przemyślany".Koszty budowy poszły na podany adres.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMaciek 15.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witamy serdecznie. Nabyliśmy projekt - Postihal gratulujemy!!! Prosimy o kosztorys na [email protected] Pozdrawiamy Wszystkich Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterusowy 15.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witam piterusowy, Dziękuję za miłe słowa i witam w gronie przyszłych mieszkańców "przemyślanego". Warto było podjąć się tego wyzwania i wybudować sobie właśnie taki dom jak "przemyślany".Koszty budowy poszły na podany adres. Pozdrawiam Postihal! Jesteś szybszy nawet od Poczty Polskiej Bardzo przydadzą mi się Twoje informacje i w ogóle na tym forum można się sporo dowiedziec. Serdecznie dziękuję i ciepło pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 16.11.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witamy serdecznie. Nabyliśmy projekt - Postihal gratulujemy!!! Prosimy o kosztorys na [email protected] Pozdrawiamy Wszystkich Forumowiczów. Witam nowych budowniczych "przemyślanego".Czas pokazuje,że ten projekt ma to "coś" w sobie,że zainteresowanie nim jest tak duże. Koszty poszły na podany adres. Pozdrawiam i życzę sprawnego przebiegu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 18.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witaj! My zmienilismy kuchnie, powiekszajac ją o spizarnie a zrobilismy małą spizarnie na srodkowej sciance pomiedzy kuchnią a salonem, wyszło bajecznie, duuuza kuchnia a spizarnia 80 cm głeboka i 1,5 m szeroka, kuchnia murowana,, planujemy połozyc wszedzie kostke brukową, nawet na tarasie i przed drzwiami wejsciowymi.pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 18.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hejka! Czy ktos mógłby mi przesłac kosztorys przemyslanego na adres [email protected] ? Z góry serdecznie dziękuję! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 18.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam. Jest może ktoś taki z Wielkopolski co prowadzi badz wybudowal juz dmek przemyslany z muratora. prosiłbym o kontakt w celu obejrzenia domu na żywo przed zaczeciem budowy swojego. Oto e-mail: [email protected] Witam! Pod Kaliszem w Pawlówku budujemy domek Przemyslany wariant III, jestesmy na etapie montarzu wiezby dachowej a obok nas fima stawia jeszcze 3 takie same domki. pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 usunęłabym okno w spiżarni - bedzie można ustawić półki do samego sufitu. Albo jeszcze lepiej - zlikwidować spiżarnię i okno, wybić drzwi do przedsionka i zrobić tam garderobę. Spójrz! Przecież wchodząc do domu nie ma gdzie odwiesić kurtki i zdjąc butów! Trzeba przejść do wnętrza domu w zabłoconych butach, by wstawić je do niewielkiej szafy przy kuchni? To ja bym już tę szafę przy kuchni wolała traktować jak spiżarkę a spiżarkę jak garderobę.I drzwi od wc otwierałabym na korytarzyk przy sypialniach na nie na salony (gość siedzący na kanapie widzi kto wchodzi do kibla - jak dla mnie to duży błąd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekqwe 20.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam wszystkich.Jestem o krok od zakupu projektu Przemyślanego. Do decyzji potrzebowałbym jeszcze informacji o rzeczywistych kosztach budowy.Postihal, prośba do Ciebie o przesłanie rzutów twojego domu i kosztów budowy na adres: [email protected] Pozdrawiam serdecznie z Łodzi, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts