Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

amrrowke

Recommended Posts

• Odpowiedzi 101
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

grzejnik to taka mało efektowna w działaniu rzecz że ciężko wskazać plusy i minusy, albo grzeje albo nie , bo na oko wszystkie takie same.....co do trwałości, też raczej ciężko o doświadczenia, bo raczej budujemy nowe domy ... ja mam grzejniki de longhi , i nie wiem czy jakbym miał jakieś inne to umiałbym wskazać róznece, są białe, wiszą na ścienie i grzeją....tyle mogę o nich powiedzieć, to samo powiedziałbym Ci o innych....

A ja mam w calym domu KERMI + 1 w sypialni jakis turecki kupiony w Praktikerze za 1/3 ceny tego co KERMI

Wszystkie grzejniki grzeja bez zarzutu( nawet moglbym zaryzykowac ze ten turecki lepiej oddaje cieplo niz te KERMI :o - ale ten akurat jest w najmniejszym pokoju wiec moze to tylko takie wrazenie)

Co do trwalosci to trudno mi sie wypowiadac bo dopiero sa 3 sezon. Jedyne co moge powiedziec ze ten co jest w łazience to niestety rdzewieje od dolu :cry:

Niestey nie chcelismy drabinki do malej lazienki bo ni jak nam nie pasowala i zainstalwalismy wlasnie taki normalny blaszak 22 VK Kermi no i niestety rdzewieje :(

Swoja droga to ciekawe czy można to reklamowac?

Nigdzie nei doczytalem sie ze nei można montowac takich grzejnikow w lazience?

Jak myslicie?

Witam!

My byliśmy właściwie przekonani do aluminowych (takie mamy w domu rodzinnym od 9 lat, troche pożółkły, ale poza tym ok). Instalator odradza, że niby lepiej płytowe :-? ... i właśnie Kermi, ciekawe...wszędzie trzeba się pilnować...

Dzisiaj widziałam zakurzony grzejnik płytowy, wygląd straszny. Zatem chyba alumy :lol: . Proszę zatem o pomoc w doborze firmy :) z tego typu:

KFA czy Alice 500 itd.

A może jednak ktoś zachwali coś z płytowych stalowych, rozważałam np Brugmany.

Pozdrawiam,

mdomanska

• 2 weeks później...