boguslaw 31.07.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 regulus z tego co przeglądałam cennik online wychodzi jeszcze drożej niż purmo czy buderus (ceny sklepowe miałam podane), ale może źle sprawdziłam? pumpaluno. Nie o regulusach tu mowa... Nie zawsze jest istotna cena katalogowa, lecz realna cena zakupu, po upuście otrzymanym w punkcie nabycia. Pozdrawiam Bogusław Ps. Sprawdź grzejniki i te mniejsze i te większe.. Układ wodny regulusów zbudowany jest z miedzi, która kosztuje w hurcie około 40.- PLN/ kg. Reszta to aluminium.. Żywotność? Kilkadziesiąt lat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 10.08.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam Czy są grzejniki aluminiowe z podłączeniem dolnym? Przymierzam się do wymiany kilku grzejników (teraz mam stalowe Kermi V11 1000/600 i wg. mnie są trochę za małe) i zastanawiam się czy nie lepiej aluminiowe ale nigdzie nie widziałem takich z podłączeniem dolnym a przerabiać teraz podłączenie to bez sensu. Instalacja pracuje w układzie otwartym (piec na węgiel) a kiedyś przejdzie na ogrzewanie gazowe-przynajmniej mam taką nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts