amrrowke 07.01.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 z uwagi na ilosć firm i grzejnikow dostepnychh na rynku interesowaly by mnie za i przeciw ( opinie uzytkownikow) grzejnikow takich firm jak Grzejniki DIAMOND Grzejniki Purmo Grzejniki KFA(krakowska fabryka armatur) GRZEJNIKI SUPRATHERM GRZEJNIKI BUDERUS GRZEJNIKI ECA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 07.01.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 grzejnik to taka mało efektowna w działaniu rzecz że ciężko wskazać plusy i minusy, albo grzeje albo nie , bo na oko wszystkie takie same.....co do trwałości, też raczej ciężko o doświadczenia, bo raczej budujemy nowe domy ... ja mam grzejniki de longhi , i nie wiem czy jakbym miał jakieś inne to umiałbym wskazać róznece, są białe, wiszą na ścienie i grzeją....tyle mogę o nich powiedzieć, to samo powiedziałbym Ci o innych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 07.01.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja mam żebra aluminiowe Fondital, plus to to, że zawsze mozna bez większych problemów skorygowac moc grzejnika (dołożyć lub odjąć żeberko), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maudi 07.01.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja kupilem zeberka aluminiowe "calidor" podobno maja od lat nie zmienny wzor zeberek, wrazie potrzeby moge bez problemu dokupic i dokrecic zeberko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 07.01.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A ja mam w calym domu KERMI + 1 w sypialni jakis turecki kupiony w Praktikerze za 1/3 ceny tego co KERMI Wszystkie grzejniki grzeja bez zarzutu( nawet moglbym zaryzykowac ze ten turecki lepiej oddaje cieplo niz te KERMI - ale ten akurat jest w najmniejszym pokoju wiec moze to tylko takie wrazenie) Co do trwalosci to trudno mi sie wypowiadac bo dopiero sa 3 sezon. Jedyne co moge powiedziec ze ten co jest w łazience to niestety rdzewieje od dolu Niestey nie chcelismy drabinki do malej lazienki bo ni jak nam nie pasowala i zainstalwalismy wlasnie taki normalny blaszak 22 VK Kermi no i niestety rdzewieje Swoja droga to ciekawe czy można to reklamowac? Nigdzie nei doczytalem sie ze nei można montowac takich grzejnikow w lazience? Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRJDomańscy 07.01.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam! My byliśmy właściwie przekonani do aluminowych (takie mamy w domu rodzinnym od 9 lat, troche pożółkły, ale poza tym ok). Instalator odradza, że niby lepiej płytowe ... i właśnie Kermi, ciekawe...wszędzie trzeba się pilnować... Dzisiaj widziałam zakurzony grzejnik płytowy, wygląd straszny. Zatem chyba alumy . Proszę zatem o pomoc w doborze firmy z tego typu: KFA czy Alice 500 itd. A może jednak ktoś zachwali coś z płytowych stalowych, rozważałam np Brugmany. Pozdrawiam, mdomanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 purmo 10 lat gwarancjia jeżeli aluminium, to porównaj sobie wagę jednego i drugiego,odpowiesz sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRJDomańscy 07.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 znaczy trzeba brać cięższy Purmo podobno się popsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 znaczy trzeba brać cięższy Purmo podobno się popsuło Podobno? A skąd to wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRJDomańscy 07.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 z forum i od fachmanów co u nas byli...ale każdy chwalił swoje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Niedobrze. Byłam zdecydowana na Purmo a teraz kolejna rzecz do przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wraf 07.01.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 właśnie z forum, ja ostatnio wertuje je non stop odnośnie CO i zaczynam skłaniać się ku alumom, podobno wydajniejsze i trwalsze a wizualnie to rzecz gustu mi zacznają się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 07.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 a ja bym wybrał te ładniejsze i tańsze - i pewnie bym się z wyborem nie pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 kiedys pisałam na temat grzejników purmo - nie polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.01.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 a ja bym wybrał te ładniejsze i tańsze - i pewnie bym się z wyborem nie pomylił niestety te ładniejsze to te droższe. Ja właśnie zastanawiam sie czy płytowe stalowe Purmo czy ładniejsze aluminiowo-miedziane Regulusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 ja mam aluminiowe z KFA ... grzejnik jak grzejnik...kupić coś trzeba było byłam nastawiona na aluminiowe- producenta polecił mi kolega z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.01.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Daggulka, możesz podać do KFA linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.01.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 http://www.kfa.pl/ grzejniki są ogólnodostępne- wiele sklepów i hurtowni je sprzedaje ...jak się dobrze rozejrzysz to znajdziesz dobrą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.01.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ano dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 19.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ja kupiłem BRUGMAN. Podobno jedne z "najlepszych" - zobaczymy, także tutaj na forum chwalone. Fakt jest taki, że posiadają większą moc przy takiej samej wielkości u innych producentów, np. Purmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts