Damro 05.07.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Ja również wybrałam veluxa, i nie żałuję,zastanawiałam się jeszcze nad Fakro ale jestem chyba pedantką i wybrałam veluxa głównie za wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 06.07.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 od 6 lat mieszkamy w mieszkaniu, gdzie są między innymi 4 okna Fakro. Porażka. Teraz przy budowie domu wybieramy veluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 06.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 ja tez vele wybralem...nie mam porownania z innymi,klamki mam na gorze,za wysoko dla mnie,ale dla dziecie celowo.....okna chyba porzadnie zrobione,pakiet termiczny...2 mam klapowo obrotowe,teraz zaluje,ze je kupilem,bo...nie przyda mi sie ta funkcja...coz...w nastepnym domu nie bedzie na pewno az tylu okien polaciowych....strasznie sie nagrzewa pomieszczenie,inna spraw,ze swietnie jest dosiwetlone, w czasie pelni ksiezyca rozniez.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 06.07.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Na pytanie o okna mój dekarz powiedział , że tylko velux innych mi nie wstawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 A to co, nie potrafi wstawić innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 06.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Powiedział krótko, że temat innych okien już przerabiał i nie ma zamiaru przyjeżdżać do cieknących okien.Wg.niego velux gwarantuje spokój na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 07.07.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 U nas padł wybór na Veluxa. Kusiły mnie okna kolankowe z Fakro ale cena była zaporowa i nie planowana w wydatkach. Postanowilismy kupić okna firmy, która jest sprawdzona w branzy .Mmay 3 drewniane i jedno białe w łazience. Póki co sprawdzaja sie bez zarzutu-oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 09.07.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ja mam FAKRO Mam je od roku i rzadnych zastrzeżeń. Porównując na targach ROTO-FAKRO, estetyką i wykonaniem wygrało Fakro. A jak jest dobrze zamontowane, to nic nie cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts